Πώς να βρείτε οποιονδήποτε σε απευθείας σύνδεση

10 Ελεύθεροι πόροι για την εξεύρεση ανθρώπων

Θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον; Πώς να εντοπίσετε έναν μακρύ χαμένο συμμαθητή, έναν φίλο που μόλις χάσατε επαφή με, ή ακόμα και να αναζητήσετε τη γενεαλογία σας; Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα με δωρεάν εργαλεία που βρίσκονται online.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό τον οδηγό, προτείνω να κάνετε τα εξής:

Επίσης, μια λέξη της προσοχής . Κάθε εβδομάδα λαμβάνω πολλές επιστολές από απογοητευμένους αναγνώστες που έχουν κάνει κλικ σε μια διαφήμιση που υπόσχεται το φεγγάρι για χαμηλό μηνιαίο τέλος, συνήθως όσον αφορά την εύρεση κάποιας σε απευθείας σύνδεση. Ποτέ δεν προτείνω να χρησιμοποιούν οι αναγνώστες αυτές τις τοποθεσίες. έχουν πρόσβαση ακριβώς στις ίδιες πληροφορίες με εσάς και επομένως δεν πρέπει να πληρώσετε για να βρείτε άτομα online .

01 από 10

Zabasearch

Ένα από τα πρώτα μέρη που θα θέλετε να πάτε όταν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον online είναι Zabasearch . Πληκτρολογήστε το πλήρες όνομα του ατόμου στο πεδίο αναζήτησης και δείτε τι εμφανίζεται.

Πιθανότατα θα πάρετε πολλές πληροφορίες εδώ, αλλά δεν πληρώνετε για πληροφορίες . Αν βλέπετε κάτι που σας ζητά να πληρώσετε, απλώς αγνοήστε το. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε μια καλή ποσότητα απόλυτα δωρεάν πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο που ψάχνετε - ή τουλάχιστον αρκετό για να συνεχίσετε.

Μόλις έχετε τις πληροφορίες σας, αντιγράψτε και επικολλήστε το σε ένα έγγραφο του Word ή στο αρχείο του σημειωματάριου για εύκολη πρόσβαση και συνεχίστε στο επόμενο βήμα αυτής της λίστας.

02 από 10

Google

Για να βρείτε κάποιον στον Ιστό, θα χρειαστείτε όλες τις ικανότητές σας για επικοινωνία - πολύ σπάνια όλες οι πληροφορίες που ψάχνετε έρχονται σε εσάς σε μία αναζήτηση. Εδώ μπαίνει το Google .

Η μηχανή αναζήτησης behemoth παρακολουθεί τα πάντα που αναζητούν και παρέχουν οι χρήστες. Κάποιοι το αποκαλούν κατασκοπεία, ενώ άλλοι το αποκαλούν έξυπνες επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα, οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν πάρα πολύ αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άρθρο στην Αναζήτηση ατόμων Google για συγκεκριμένες συμβουλές Google που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε με αυτή τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης.

Για παράδειγμα, απλώς πληκτρολογώντας το πλήρες όνομα του ατόμου σε εισαγωγικά - "John Smith" - στο πεδίο αναζήτησης της Google μπορεί να αποδώσει δυο θετικά αποτελέσματα. Αν ξέρετε πού ζει το άτομο - "John Smith" Atlanta - θα έχετε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα. Πόσο περίπου λειτουργεί το άτομο; "John Smith" "κόκα-κόλα" Ατλάντα.

03 από 10

Facebook

Το Facebook είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον Ιστό - και υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα ότι το άτομο που ψάχνετε έχει προφίλ εκεί.

Εάν έχετε το πλήρες όνομα του ατόμου που ψάχνετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να το βρείτε στο Facebook. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιον στο Facebook χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, αν το έχετε. Ή, μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο όνομα του γυμνασίου, του κολλεγίου ή της εταιρείας που το άτομο με το οποίο αναζητάτε είναι συνδεδεμένο με.

04 από 10

Pipl

Το Pipl είναι μια μηχανή αναζήτησης ειδικά για τους ανθρώπους που σας δίνει πληροφορίες που είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που θα βρείτε χρησιμοποιώντας το Google ή το Yahoo επειδή ψάχνει τον αόρατο ιστό , γνωστό και ως πληροφορίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες σε μια σύντομη αναζήτηση στο Web.

Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που ψάχνετε στο πλαίσιο αναζήτησης Pipl και δείτε τι έρχεστε.

05 από 10

Νεκρολογία

Οι νεκρολογίες μπορεί να είναι σχετικά απλές για να εντοπιστούν, ή μπορούν να απαιτήσουν πολλή έρευνα τόσο στον Ιστό όσο και εκτός. Απλώς εξαρτάται από το πότε και πού δημοσιεύθηκαν. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστό για να βρείτε πολλά νεκρολογία online δωρεάν ή, τουλάχιστον, να ξεκινήσετε την έρευνά σας.

06 από 10

Δημόσια αρχεία

Αν θέλετε να βρείτε κάποιον σε απευθείας σύνδεση, ένας από αυτούς τους πόρους στις Αρχές Δέκα Δημόσιων Αρχείων Εγγραφών σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν δημόσιες βάσεις δεδομένων αναζήτησης στο διαδίκτυο, από νεκρολογίες έως απογραφές απογραφής.

Σημείωση: Ανάλογα με την πολιτεία ή τη χώρα στην οποία ζείτε, μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε περισσότερα προσωπικά δημόσια αρχεία, όπως πιστοποιητικά γεννήσεων, άδειες οδηγών, πιστοποιητικά γάμου κλπ., Χωρίς Α) που να δείχνει φυσική απόδειξη αναγνώρισης ή Β ) καταβάλλοντας τέλος. Πολλοί από αυτούς τους πόρους σας δίνουν μια καλή αφετηρία για να ξεκινήσετε την έρευνά σας.

07 από 10

ZoomInfo

Το ZoomInfo αναζητά ανθρώπους στον ιστό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. με τη χρήση ενός συνδυασμού διάφορων τεχνολογιών για την ανίχνευση του ιστού (ιστότοποι, δελτία τύπου, ηλεκτρονικές υπηρεσίες ειδήσεων, αιτήσεις SEC κ.λπ.), το ZoomInfo οργανώνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους ανθρώπους σε ευανάγνωστη και ευανάγνωστη μορφή - προφίλ που μπορούν επίσης να αναζητηθούν μέσα ZoomInfo από εταιρικά headhunters.

Πληκτρολογήστε το άτομο που αναζητάτε στο ZoomInfo και θα μπορείτε να επιστρέψετε με πολλές πληροφορίες που οδηγούν σε άλλες πληροφορίες: δηλαδή συνδέσμους που σας δείχνουν πού άλλο είναι αυτό στο διαδίκτυο (αυτό συμβαίνει εάν υπάρχει παρουσία στο διαδίκτυο Εάν το άτομο που ψάχνετε δεν πηγαίνει στον ιστό πολύ, αυτό δεν πρόκειται να σας κάνει πολύ καλό.).

08 από 10

PeekYou

Αν το άτομο που ψάχνετε έχει κάνει κάτι στον Ιστό, η PeekYou θα πρέπει να είναι σε θέση να το πάρει.

Για παράδειγμα, το Peekyou σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε ονόματα χρηστών σε μια ποικιλία κοινωνικών δικτύων. Για παράδειγμα: πείτε ότι θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το άτομο που χρησιμοποιεί τη λαβή "I-Love-Kittens"? μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PeekYou για να δείτε τι άλλο μπορούν να κάνουν στον ιστό με το όνομα χρήστη (οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα χρήστη σε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες Web) .

09 από 10

LinkedIn

Εάν γνωρίζετε το όνομα του ατόμου που ψάχνετε, πληκτρολογήστε το στο πλαίσιο αναζήτησης του LinkedIn και θα λάβετε πληροφορίες όπως η τρέχουσα εργασία, οι επαγγελματικές συνεργασίες και πολλά άλλα.

Εάν είστε τυχεροί, θα μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στο LinkedIn και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες, με τη σειρά τους, για να συνεχίσετε την αναζήτηση των ανθρώπων σας. Κάθε μικρό κομμάτι μετράει.

10 από 10

Zillow

Εάν έχετε μια διεύθυνση, μπορείτε να μάθετε πολλά για το σπίτι του ατόμου σας στο Zillow. Απλά πληκτρολογήστε μια διεύθυνση, μια γενική περιοχή ή έναν ταχυδρομικό κώδικα και η Zillow επιστρέφει μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα ακίνητα σχετικά με το ερώτημά σας.

Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να δείτε πόσο εκτιμάται το σπίτι αυτού του ατόμου, κατοικίες στις γύρω περιοχές, τοπικούς πόρους και πολλά άλλα.