Πώς να βρείτε άτομα με Zabasearch

Το Zabasearch είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης που εστιάζει στην εύρεση μόνο δεδομένων που σχετίζονται με μεμονωμένα άτομα (ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zabasearch ως εργαλείο όταν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον online ή απλά ως τρόπος επαλήθευσης μιας διεύθυνσης. Ο ιστότοπος έχει λάβει κάποιο αμφιλεγόμενο τύπο από την έναρξή του, καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες εδώ. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας το Zabasearch συλλέγονται χρησιμοποιώντας διαθέσιμες στο κοινό πηγές δεδομένων. Zabasearch, και άλλοι χρήστες βοηθήματα αναζήτησης που είναι παρόμοια με αυτόν τον ιστότοπο, απλά βάζει όλα αυτά τα δεδομένα σε ένα βολικό μέρος.

Πώς γνωρίζει η Zabasearch πληροφορίες;

Αυτός ο χρήσιμος ιστότοπος βρίσκει αυτές τις πληροφορίες εξετάζοντας τις διαθέσιμες στο κοινό πηγές πληροφοριών. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει εγγραφές ιδιοκτησίας, Χρυσούς Οδηγούς, Λευκά Σελίδες, έντυπα μάρκετινγκ, καταχωρήσεις σαρωτικών, προφίλ κοινωνικής δικτύωσης , προσωπικούς ιστότοπους, αρχεία καταγραφής ψηφοφόρων και πολλά άλλα. Το Zabasearch δεν φιλοξενεί αυτές τις πληροφορίες, απλώς διευκολύνει την εύρεση όλων αυτών των δεδομένων συγκεντρώνοντάς το σε μια κεντρική τοποθεσία.

Παρόλο που είναι χρήσιμη, αυτή η υπηρεσία είναι κάπως αμφιλεγόμενη λόγω της εσφαλμένης φήμης της για την αποκάλυψη ιδιωτικών, ευαίσθητων πληροφοριών. Αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Η Zabasearch αναγράφει μόνο πληροφορίες που είναι ήδη διαθέσιμες στο διαδίκτυο για οποιονδήποτε να βρεθεί και επομένως είναι απαλλαγμένες από ευθύνη.

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Zabasearch και σε παρόμοιους ιστότοπους, ωστόσο, αν δεν έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες ποτέ, ΕΧΕΤΕ να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς να γίνουν δημόσιοι, αυτά τα δεδομένα θα γίνουν δημόσια προσβάσιμα - αν έχετε αγοράσει ποτέ ένα σπίτι, έχετε παντρευτεί ή διαζευγμένος, ή έχετε συμβάλει σε μια πολιτική εκστρατεία ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ορισμένες από τις πληροφορίες σας είναι εκεί έξω online. Ανησυχείτε για τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο; Διαβάστε πώς να αφαιρέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από το Διαδίκτυο για περισσότερες συζητήσεις σχετικά με αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Πώς μπορώ να βρω κάποιον στο Zabasearch;

Απλά εισάγετε το όνομα και το επώνυμο του ατόμου που ψάχνετε και την κατάσταση αν το γνωρίζετε (το Zabasearch λειτουργεί μόνο για αναζητήσεις με επίκεντρο τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτήν τη στιγμή). Με το tidbit που έχετε πληκτρολογήσει, τα αποτελέσματα αναζήτησης σας φέρνουν πίσω διάφορες πληροφορίες, όπως:

Αυτές είναι οι δωρεάν πληροφορίες που θα λάβετε ως μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρέπει να πληρώσω για πληροφορίες στο Zabasearch;

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που θα βρείτε εδώ προσφέρονται δωρεάν. Ωστόσο, εάν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο και να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού ή να επαληθεύσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να πληρώσετε γι 'αυτό μέσω της πηγής της Intelius, της Zabasearch για περισσότερες πληροφορίες σε βάθος. Προτείνεται ιδιαίτερα ότι οι αναγνώστες δεν πληρώνουν για αυτές τις πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από διαφορετικές μεθόδους και πόρους αναζήτησης στο Web, οι έξυπνοι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τις ίδιες πληροφορίες που θα έπρεπε να πληρώσετε για την Zabasearch. Δείτε το πώς μπορείτε να βρείτε άτομα σε απευθείας σύνδεση για ένα καλό άλμα από το σημείο.

Πώς αποκτά η Zabasearch αυτές τις πληροφορίες;

Η Zabasearch είναι μια μηχανή αναζήτησης , που σημαίνει ότι παράγει ή δεν φιλοξενεί κανένα δικό της περιεχόμενο, αλλά απλά αναγράφει αυτό που βρίσκει στο Διαδίκτυο . Βρίσκει πληροφορίες σε εντελώς δημόσια αρχεία που είναι ελεύθερα προσβάσιμα από οποιονδήποτε στον Ιστό - δεν υπάρχει μυστική βάση δεδομένων ή μνήμη cache των ευαίσθητων πληροφοριών που εμπλέκονται. Όλες οι πληροφορίες που βρέθηκαν χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συγκεντρώνονται από κάπου στον Ιστό, είτε πρόκειται για τηλεφωνικό κατάλογο, προσωρινή μνήμη δημόσιων αρχείων, πηγές κοινωνικής δικτύωσης ή για άλλες ενημερωτικές καταχωρίσεις.

Πώς αποκτά η Zabasearch τα προσωπικά μου δεδομένα;

Όπως αναφέρθηκε, όλες οι πληροφορίες που βρέθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από δημόσιες πηγές εγγραφών στο διαδίκτυο. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα αρχεία δικαστηρίου, τα αρχεία χωρών, τα κρατικά αρχεία κλπ. Εάν έχετε αγοράσει ένα νέο σπίτι ή έχετε υποβάλει αίτηση αλλαγής διεύθυνσης, έχετε θέσει τις πληροφορίες σας στον δημόσιο τομέα. Ο Zabasearch απλώς τραβάει αυτές τις πληροφορίες σε ένα βολικό μέρος.

Βρίσκεστε στον τηλεφωνικό κατάλογο; Οι πληροφορίες σας είναι πλέον διαθέσιμες στον Ιστό. Αν έχετε πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συναλλαγή ιδιοκτησίας, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στο διαδίκτυο. Πολλά κράτη κάνουν τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων διαθέσιμα στο κοινό, οπότε αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι πληροφορίες σας εξέρχονται. Αν έχετε ποτέ συμπληρώσει μια φόρμα στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες αυτές τελικά κατευθύνονται στον Ιστό.

Πολλοί άνθρωποι (κατανοητά) ανησυχούν για το αν τα προσωπικά τους δεδομένα μπορούν να αναζητηθούν στο διαδίκτυο ηλεκτρονικά. Υπάρχουν τρόποι για να προστατευτείτε από τις προσωπικές πληροφορίες που βρίσκονται στον Ιστό. ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος προστασίας του απορρήτου του ιστού σας για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορώ να περιορίσω τις πληροφορίες μου από τη δυνατότητα αναζήτησης στο Zabasearch;

Ναι, μπορείτε - ελέγξτε τις επιλογές αποκλεισμού Zabasearch για αυτό που θα πρέπει να κάνετε.

Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ακόμη και αν είστε σε θέση να αποκλείσετε τις πληροφορίες σας από το γεγονός ότι είστε στο Zabasearch, εξακολουθεί να είναι ελεύθερα διαθέσιμος σε απευθείας σύνδεση σε οποιονδήποτε παίρνει το χρόνο να το αναζητήσει. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε παρόμοιους ιστότοπους είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι εκεί έξω, όπως η απόκρυψη του ιστορικού αναζήτησης και η χρήση κοινής λογικής κατά τη χρήση του ιστού.

Είναι η κλοπή ταυτότητας ένα ζήτημα με πληροφορίες του Zabasearch;

Το Zabasearch είναι μόνο μια μηχανή αναζήτησης που βγαίνει και βρίσκει πληροφορίες που σχετίζονται με ανθρώπους από διάφορες πηγές του δημόσιου τομέα. Ο ιστότοπος δεν ενθαρρύνει ή αποθαρρύνει την κλοπή ταυτότητας. είναι απλά ένας αγωγός για πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αδίστακτοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που βρίσκουν για εσάς ή για οποιονδήποτε άλλο στο διαδίκτυο για καταχρηστικούς σκοπούς. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτό το άρθρο, είναι απλώς καλή λογική να είσαι ασφαλής στον Ιστό για να αποφύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις.

Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να κρατήσετε τις πληροφορίες σας πιο ιδιωτικές στο μέλλον. Σας προτείνουμε να διαβάσετε δέκα τρόπους για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας Web για να ξεκινήσετε στο δρόμο για μεγαλύτερη ανωνυμία και προστασία της ιδιωτικής ζωής online.