Τι είναι το isoHunt;

Αναζήτηση αρχείων torrent σε αυτή τη δημοφιλή σελίδα αναζήτησης torrent

Το isoHunt είναι μια τοποθεσία αναζήτησης torrent που έκλεισε από τον Οκτώβριο του 2013 μετά από δικαστική διευθέτηση. Ωστόσο, με κάποιους επανασχεδιασμούς, ο ιστότοπος λειτουργεί ξανά. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες αλλαγές, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι κάνετε πριν ξεκινήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα torrent μηχανή αναζήτησης είναι διαθέσιμες εδώ: Top 15 μηχανές αναζήτησης Torrent.

isoHunt και πνευματικής ιδιοκτησίας

Το isoHunt δεν φιλοξενεί απευθείας αρχεία torrent. Αντίθετα, το isoHunt βοηθά τους χρήστες να αναζητήσουν αυτά τα αρχεία με "ανίχνευση" αρκετών διαφορετικών τοποθεσιών torrent. Το isoHunt επιστρέφει συνδέσμους σε ιστότοπους όπου βρέθηκαν τα αρχεία torrent. Αυτή είναι μια γκρίζα περιοχή του νόμου.

Το isoHunt είχε περισσότερο από το μερίδιό του σε νομικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών διώξεων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η περιοχή επίσης αποκλείστηκε από την MPAA (Motion Picture Association of America), υποστηρίζοντας ότι ήταν μια παράνομη συντόμευση σε πειρατικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βιντεοπαιχνίδια, τα οποία αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων οργανισμών τους.

Ωστόσο, επειδή το isoHunt δεν παρέχει τίποτα αλλά συνδέσεις με αυτά τα αρχεία, ο ιστότοπος αναζήτησης εξακολουθεί να λειτουργεί. Η αναζήτηση του isoHunt για αρχεία που χρησιμοποιούν φράσεις πνευματικής ιδιοκτησίας ως λέξεις-κλειδιά στις συμβολοσειρές αναζήτησης είναι απολύτως νόμιμη. Ωστόσο, κάνοντας κλικ σε εκείνους τους συνδέσμους και χρησιμοποιώντας τα για να κατεβάσετε τα αρχεία που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα παραβιάζεται όπως δηλώνεται ρητά στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων ψηφιακής χιλιετίας.

Τι προσφέρει το isoHunt

Η αρχική σελίδα isoHunt είναι αρκετά εξορθολογισμένη. Στο επάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται το κύριο πλαίσιο αναζήτησης αναζήτησης αρχείων που προσφέρει μερικές εξελιγμένες επιλογές αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης Boolean . Αν ψάχνετε για torrents στο isoHunt, ψάχνετε για συνδέσμους σε αρχεία torrent που βρίσκονται αλλού στον ιστό.

Για να κατεβάσετε κάτι με torrent, πρέπει να έχετε ένα αρχείο torrent. Αυτό το αρχείο torrent περιέχει μια τοποθεσία που ενημερώνει τον πελάτη torrent από πού να πάει για να βρει τον ιχνηλάτη, τον ιστότοπο ή τη μηχανή αναζήτησης που διαχειρίζεται τη μεταφόρτωση και τη λήψη αρχείων torrent. Ένας καλός πελάτης torrent θα διαχειριστεί ολόκληρη αυτή τη διαδικασία για σας απρόσκοπτα. Η κύρια πηγή των προσφορών του isoHunt περιλαμβάνει συνδέσεις με αρχεία torrent.

isoHunt Επιλογές Αναζήτησης

Το isoHunt προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτή τη μηχανή αναζήτησης torrent εύχρηστη και διαισθητική ακόμα και για τον αρχάριο. Αυτά περιλαμβάνουν: