Ο ολοκληρωμένος κατάλογος των 10 πιο δημοφιλών ιστότοπων στις ΗΠΑ

Δεν θα βρείτε πολλές εκπλήξεις εδώ

Οι 10 ιστότοποι που είναι πιο δημοφιλείς στις ΗΠΑ δημιουργούν τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας. Είναι οι χώροι που επισκέπτονται πολλοί καθημερινά, και - με σχεδόν 300 εκατομμύρια ανθρώπους συνδεδεμένους στις Η.Π.Α. - αυτό είναι πολλή κίνηση.

Top 10 ιστοσελίδες στις ΗΠΑ

Αν και η πραγματική κατάταξη μπορεί να αλλάξει ελαφρώς μεταξύ αυτών των 10 μεγαθήρων καθώς αναβαθμίζουν το κορυφαίο σημείο, αυτοί είναι οι τόποι που είναι πολυετείς νικητές της ονομασίας "Top 10" στις Η.Π.Α. Αυτή η λίστα προέρχεται από την υπηρεσία επισκεψιμότητας, στατιστικών και αναλυτικών στοιχείων της ιστοσελίδας της Alexa:

  1. Google
  2. YouTube
  3. Facebook
  4. Αμαζόνα
  5. Reddit
  6. Yahoo
  7. Wikipedia
  8. Κελάδημα
  9. eBay
  10. Netflix

Το LinkedIn και το Instagram σπρώχνουν στα πέλματα της Netflix στο σημείο Νο 10 καθώς εμφανίζονται περιστασιακές βάρδιες στη δημοτικότητα αυτών των ιστότοπων. Περιστασιακά, θα δείτε την Apple και το PayPal να χτυπήσουν το Top 10. Κατά τη στιγμή που θα διαβάσετε αυτό το άρθρο, ενδέχεται να έχουν υπάρξει αλλαγές.

Οργανισμοί μέτρησης

Για να μάθετε ποιες ιστοσελίδες είναι πιο δημοφιλείς στις ΗΠΑ σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι καλύτεροι ιστότοποι που θα χρησιμοποιηθούν είναι:

Κάθε μία από αυτές τις οργανώσεις μέτρησης παραθέτει το Google, το YouTube και το Facebook ως το Top 3 κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, αν και η παραγγελία ποικίλλει.

Πώς να βρείτε τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες θέσεων

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι (όπως ιστότοποι κοινωνικού bookmarking ) που προσφέρουν οργανωμένες λίστες με τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σε συγκεκριμένα θέματα. Άλλοι τρόποι να δείτε τι είναι δημοφιλές σε ορισμένες θέσεις περιλαμβάνουν: