Δωρεάν Στοκ Φωτογραφίες: Οι κορυφαίες πηγές

01 του 06

Πέντε πηγές για εικόνες δωρεάν αποθέματος στον Ιστό

Πίστωση: Ezra Bailey

Ο ιστός είναι μια υπέροχη πηγή εικόνων. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εικόνες που βρίσκονται στο Διαδίκτυο διαθέσιμες για δημόσια χρήση από το site όπου έχουν βρεθεί αρχικά. Θεωρείται κακή εθιμοτυπία (και μπορεί να θεωρηθεί ως κλοπή) για την επαναχρησιμοποίηση εικόνων χωρίς άδεια σε άλλη ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εικόνες που βρίσκονται online δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού; Με τίποτα! Υπάρχουν πολλές πηγές υψηλής ποιότητας δωρεάν εικόνων στο Διαδίκτυο, εικόνες που μπορούν να μεταφορτωθούν και να χρησιμοποιηθούν είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να ρίξουμε μια ματιά στις πέντε κορυφαίες πηγές για δωρεάν εικόνες αποθέματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα blog, ιστοσελίδα, ενημερωτικό δελτίο ή άλλο σχέδιο Web.

Οι εικόνες είναι πλούσιες σε απευθείας σύνδεση αν ξέρετε πού να κοιτάξετε

Υπάρχει μια πληθώρα πανέμορφων εικόνων στο διαδίκτυο που είναι διαθέσιμες τόσο για δημόσια όσο και για ιδιωτική χρήση στον Ιστό, και δεν χρειάζεται να τραβήξετε μια εικόνα που δεν ανήκει απαραιτήτως σε εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές δωρεάν εικόνων για το επόμενο έργο σας και ετοιμαστείτε για φιλοφρονήσεις!

02 του 06

Stock.XCHNG / Δωρεάν Εικόνες

Αν χρειάζεστε μια πραγματικά υπέροχη φωτογραφία απόθεμα που είναι της υψηλότερης ποιότητας, θα θελήσετε να επισκεφθείτε το Stock.XCHNG, τώρα γνωστό ως Δωρεάν Εικόνες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο είναι η εγγραφή (δωρεάν) και, στη συνέχεια, συνδεθείτε. Αναζητήστε κάτι χρησιμοποιώντας λέξεις που είναι κάπως αόριστες για να έχετε το μεγαλύτερο εύρος αποτελεσμάτων. δηλαδή, αντί να χρησιμοποιήσετε "δάσκαλο που λαμβάνει δωρεά στην τάξη" δοκιμάστε μόνο "δάσκαλο" ή "τάξη". Μόλις βρείτε κάτι που σας αρέσει, μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το αλλάξετε ανάλογα με το μέγεθος. Περισσότερες από 350.000 φωτογραφίες είναι διαθέσιμες εδώ σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, και εάν είστε φωτογράφος, καλείτε να υποβάλετε τη φωτογραφία σας και στη βάση δεδομένων. Οι Premium φωτογραφίες διατίθενται εδώ με μικρή χρέωση, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι οι δωρεάν φωτογραφίες ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

03 του 06

EveryStockPhoto

EveryStockPhoto είναι μια μηχανή αναζήτησης φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουν εκατοντάδες διαφορετικούς ιστότοπους φωτογραφικών ειδών και ταξινομούν εικόνες με άδεια, επομένως δεν είναι όλες οι φωτογραφίες που θα δείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης δωρεάν (ωστόσο, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας ώστε να συμπεριλάβετε μόνο ελεύθερα διαθέσιμους, δημόσιους τομείς εικόνες ). Όλες οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με πολλές χρήσιμες πληροφορίες: τι είδους άδεια προσφέρουν, αν είναι δημόσιος χώρος , πόσο μεγάλη είναι η φωτογραφία, διαφορετική απόδοση, εάν κοστίζει χρήματα ή όχι, αν είναι δωρεάν για εμπορικούς ή ιδιωτικούς (ή και για τους δύο ) και την αρχική πηγή. Πρόκειται για μια φανταστική πηγή για όποιον χρειάζεται ένα πολύ συγκεκριμένο είδος stock image, απλά επειδή υπάρχουν τόσες πολλές πιθανές πηγές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

04 του 06

StockVault

Το StockVault διαφέρει λίγο από τους υπόλοιπους ιστότοπους αυτής της λίστας. Υπάρχει ως μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι φωτογράφοι, οι σχεδιαστές και οι μαθητές μπορούν να μοιράζονται το έργο τους για δημόσια και ιδιωτική χρήση. Αναζητήστε μια φωτογραφία και θα δείτε εικόνες υψηλής ποιότητας και δωρεάν. Μια ελεύθερη εικόνα έρχεται με αρκετές πληροφορίες: ποιος πήρε την αρχική φωτογραφία, μια σύντομη βιογραφία του προσώπου αυτού, την επιλογή να δωρίσει σε αυτόν τον καλλιτέχνη αν απολαύσετε ιδιαίτερα τη φωτογραφία, τις οδηγίες χρήσης και τις διαστάσεις του αρχείου. Ο ιστότοπος προσφέρει λίγο μικρότερο συνολικό αριθμό εικόνων σε σχέση με άλλους σε αυτό το άρθρο, ωστόσο οι φωτογραφίες είναι πολύ υψηλής ποιότητας και σίγουρα αξίζει να το δούμε.

05 του 06

FreeFoto

Το FreeFoto προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές εικόνων αποθεμάτων που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο σήμερα. Αυτές οι φωτογραφίες αποθεμάτων είναι διαθέσιμες τόσο για ιδιωτική, εμπορική όσο και για μη κερδοσκοπική χρήση και είναι εύκολα στη λήψη. Διαφέρουν με έναν σημαντικό τρόπο από τους άλλους ιστότοπους αυτής της λίστας: αν χρησιμοποιήσετε μία από τις φωτογραφίες τους, ζητούν να συνδεθείτε πίσω στην τοποθεσία με σωστή απόδοση. Τόσο οι εμπορικοί όσο και οι μη κερδοσκοπικοί πελάτες μπορούν να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους (σε διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης), εάν δεν επιθυμούν να παρέχουν έναν σύνδεσμο πίσω.

06 του 06

MorgueFile

Το MorgueFile προσφέρει πανέμορφες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που έχουν συμβάλει πολλοί καλλιτέχνες και φωτογράφοι για δωρεάν χρήση τόσο εμπορικά όσο και ιδιωτικά. Οι εικόνες είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν σε δημιουργικά έργα, αλλά η κατοχή της εικόνας δεν υπονοείται με τη χρήση της εικόνας (αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά δεν είστε ακόμα ο ιδιοκτήτης.) Μια σύνδεση πίσω στον αρχικό ιδιοκτήτη εκτιμάται πάντα. ). Αυτές οι φωτογραφίες τείνουν να είναι σε πολύ υψηλό ψήφισμα καθιστώντας τις ιδανικές για ιστοσελίδες και άλλα online έργα.