Οι 8 καλύτερες ενισχυτές σήματος κινητού τηλεφώνου που αγοράζουν το 2018

Ποτέ μην υποφέρετε ξανά από μια κλήση που έπεσε

Ζούμε σε έναν κόσμο πανταχού παρούσας σύνδεσης, όπου, στην πτώση ενός καπέλου, μπορούμε να αναζητήσουμε κατευθύνσεις, να καλέσουμε ή να απαντήσουμε στο κείμενο κάποιου. Αλλά τι συμβαίνει όταν το σήμα κυττάρων δεν είναι αρκετά ισχυρό; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την απογοήτευση να περιμένετε να φορτωθεί ένα μήνυμα ή όταν πέσει η κλήση σας. Και με τόσους πολλούς από εμάς που στηρίζονται στην κάλυψη δεδομένων, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχουμε ένα σταθερό σήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθαρίσαμε τον Ιστό για τον απόλυτο καλύτερο ενισχυτή σήματος κυττάρων για το σπίτι, το γραφείο σας ή ακόμα και το αυτοκίνητό σας. Διαβάστε για μια πλήρη λίστα των ενισχυτών για οποιοδήποτε σημείο τιμής, οποιαδήποτε εφαρμογή ή οποιοδήποτε τρόπο ζωής (ακόμη και αν αυτός ο τρόπος ζωής απλά σημαίνει binge-watching τηλεόραση στο τηλέφωνό σας).

Το weBoost είναι το είδος του μεγαλύτερου ονόματος στο παιχνίδι όταν πρόκειται για ενισχυτές σήματος κινητού τηλεφώνου, οπότε ήταν μια φυσική επιλογή για το κορυφαίο σημείο μας εδώ. Το 4G Booster για χώρους 1.500 τετραγωνικών ποδιών είναι ο κλασικός ενισχυτής σήματος για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το σήμα τους σε λίγα δωμάτια (ιδανικά για γραφεία κατοικιών ή διαμερίσματα). Προσφέρει τις πιο βασικές λειτουργίες, καθώς απλώς ενισχύει το ήδη υπάρχον σήμα 4G LTE στους χώρους και είναι συμβατό με όλους τους μεγάλους αμερικανικούς μεταφορείς, όπως οι Verizon, AT & T, Sprint, Straight Talk κ.α.

Ισχυρίζονται ότι ενισχύει το σήμα, τόσο 4G όσο και 3G, έως και 32 φορές πιο ισχυρό από ό, τι ήταν πριν, πράγμα που σημαίνει λιγότερες κλήσεις και λιγότερες περιστρεφόμενες ζάντες φόρτωσης. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, την οποία δηλώνει η WeBoost ότι θα μπορούσατε να φτάσετε μέχρι και δύο επιπλέον ώρες χρόνου ομιλίας μόνο και μόνο επειδή το τηλέφωνό σας δεν κυνηγάει μία ή δύο γραμμές σήματος.

Η μονάδα είναι επίσης βελτιστοποιημένη για ροές ήχου και βίντεο, η οποία εμποδίζει την πτώση της ψυχαγωγίας σας. Απλά τοποθετήστε την εξωτερική κεραία για να τραβήξετε το υπάρχον σήμα, συνδέστε το ομοαξονικό καλώδιο στον εσωτερικό δέκτη και συνδέστε μια εσωτερική κεραία για μεγαλύτερη σταθερότητα στο εσωτερικό. Είναι τόσο απλό, και έπειτα είστε έτοιμοι να πετάξετε.

Η Cisco διαθέτει μια σειρά από προϊόντα δικτύωσης στο σπίτι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενίσχυση του σήματος της έκανε τόσο ψηλά στη λίστα. Αυτό λειτουργεί με ελαφρώς διαφορετική τεχνολογία στο ότι απαιτεί ένα λειτουργικό, συνδεδεμένο με ethernet σήμα Internet. Χρησιμοποιεί αυτό για να τραβήξει το σήμα κυψελοειδούς κεραίας (και μερικά δεδομένα GPS) για να ενισχύσει το σήμα κυψελών σας μέσα σε χώρους μέχρι 2.500 τετραγωνικά πόδια. Το σήμα αυτό υποστηρίζει ένα σήμα 3G ή 4G LTE. Ο σχεδιασμός του πύργου μικροκυττάρων είναι ανθεκτικός και μακράς διαρκείας και είναι πολύ μικρότερος από την προηγούμενη γενιά του πύργου Cisco Microcell, έτσι ώστε να χωράει σε οποιοδήποτε γραφείο εργασίας και δεν θα κολλάει σαν ένα πονηρό αντίχειρα. Στην πραγματικότητα, ένα από τα μοναδικά μειονεκτήματα αυτής της συσκευής είναι οι περιορισμοί της με τη συμβατότητα. Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πρέπει να έχετε έναν επίσημο ενεργό λογαριασμό AT & T, οπότε ενώ είναι μια αξιόπιστη μονάδα από ένα ακόμα πιο αξιόπιστο όνομα, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού αν χρησιμοποιείτε Verizon, T-Mobile ή τα παρόμοια .

Το SureCall Fusion 5X είναι η κρέμα της καλλιέργειας (και έχει την τιμή που ταιριάζει). Έρχεται με μια ιδιόκτητη κεραία που κατευθύνεται προς τα έξω και τραβάει σήμα από όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει έλλειψη σήματος για ενίσχυση. Έρχεται επίσης με τέσσερις εσωτερικές συσκευές επέκτασης πάνελ που φέρουν το σήμα μέσα στο σπίτι. Η σειρά είναι ένα εντελώς κεφάλι-κλώση 20.000 τετραγωνικά πόδια, έτσι θα είστε σε θέση να τροφοδοτεί ένα πλήρες εργοστάσιο ή ένα πολύ μεγάλο ακίνητο. Υποστηρίζει talk, text και 4G LTE από τους μεγάλους μεταφορείς όπως η Verizon, η AT & T, η T Mobile και πολλά άλλα. Πάνω από αυτό, οι δέκτες στο εσωτερικό είναι οι πρώτες μονάδες του SureCall που δεν διαθέτουν κουμπιά ή ρητά χειριστήρια. Αυτό συμβαίνει επειδή η dB και η βελτιστοποίηση κέρδους συμβαίνουν αυτόματα (δεν χρειάζεται να υπολογίσετε το σωστό επίπεδο σήματος για να εργαστείτε με το χώρο σας, επειδή η συσκευή θα διαβάσει το σήμα και θα το επεκτείνει το σωστό ποσό από μόνο του).

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πάνω από $ 300 σε ένα ενισχυτή σήματος, τότε θα στραφείτε σε μια ελαφρώς λιγότερο αναγνωρισμένη μάρκα μονάδα όπως αυτή από την Phonelex. Αλλά, μην το αφήσεις να σε ξεγελάσεις. Αυτό το πακέτο έρχεται με όλα όσα θα χρειαστείτε για να ρυθμίσετε ένα δίκτυο πλήρους ενίσχυσης σήματος κυψέλης. Το σύστημα λειτουργεί εντός εύρους συχνοτήτων 824-849 MHz, επομένως θα λειτουργεί μόνο για δίκτυα 3G, αν και προσφέρει κάλυψη για όλους τους μεγάλους μεταφορείς. Είναι ένα μειονέκτημα ότι δεν πρόκειται να τραβήξει πλήρεις ταχύτητες 4G, αλλά αυτό είναι το εμπόριο που θα κάνετε για την τιμή. Η υπηρεσία που προσφέρεται λειτουργεί αρκετά καλά, και το πακέτο έρχεται με το ίδιο το ενισχυτικό σήμα, την εξωτερική κεραία Yagi, την εσωτερική κεραία Whip και όλα τα υλικά τοποθέτησης. Θα λειτουργήσει για χώρο μεγέθους 1.500 έως 2.000 τετραγωνικών ποδιών και με ένα καλώδιο 32 ποδιών που περιλαμβάνεται, θα μπορείτε να τοποθετήσετε τον ενισχυτή οπουδήποτε είναι απαραίτητο στο σπίτι σας για βέλτιστη χρήση.

Η μονάδα κινητής τηλεφωνίας MobileForce λαμβάνει όλα τα τεχνολογία ενίσχυσης του σήματος κυψέλης που έχουμε δει στα μεγαλύτερα συστήματα πολλαπλών μονάδων παραπάνω και τα συσκευάζει σε ένα πολύ μικρότερο, φιλικό προς το κινητό πακέτο. Τώρα, ίσως φαίνεται αντίθετο-διαισθητικό να πρέπει να ρυθμίσετε ένα ενισχυτή σήματος εν κινήσει (τελικά, αν οδηγείτε γύρω από σας, θα πάρετε μόνο ποικίλες περιοχές με διαφορετικές δυνάμεις σήματος). Αλλά εάν οι τηλεφωνικές κλήσεις είναι επιτακτικές για την επαγγελματική σας ζωή, πείτε ότι αν είστε ταξιδιώτης πωλήσεων, τότε έχοντας ένα σταθερό σήμα στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν οδηγείτε σε απομακρυσμένες περιοχές, είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Αυτή η μονάδα συνεργάζεται με δίκτυα 2G, 3G και 4G και υποστηρίζει όλους τους μεγάλους αμερικανικούς μεταφορείς, από την Verizon έως την AT & T και πέραν αυτής. Έρχεται με μια εξωτερική κεραία για την τοποθέτηση στην κορυφή του αυτοκινήτου, μια εσωτερική κεραία, μια τροφοδοσία που λειτουργεί με τον αναπτήρα και την ίδια τη μονάδα. Και παρέχει μια αξιόπιστη ώθηση σήματος για την αποφυγή κλήσεων και την καλύτερη λήψη κειμένων και δεδομένων.

Αυτό το weBoost 4G-X είναι ένα τρελό workhorse που προσφέρει μια σειρά τόσο τεράστια που θα λειτουργήσει για μεγάλα σπίτια, εξωτερική ώθηση και ακόμη και ένα μικρό χώρο γραφείων. Έτσι, εάν ψάχνετε κάτι για να υποστηρίξετε την επιχείρηση εκκίνησης, αυτή θα μπορούσε να είναι η μονάδα. Ακριβώς όπως και οι μικρότερες μονάδες εμβέλειας, προσφέρει έως και 32 φορές ισχυρότερο σήμα κυψέλης για όλους τους μεγάλους παρόχους, όπως η Verizon, η AT & T, η Sprint, η T Mobile, η US Cellular, η Straight Talk και πολλά άλλα. Θα λειτουργήσει εξαιρετικά για όλες τις κυριότερες συνδεδεμένες κυψελοειδείς συσκευές, από τηλέφωνα μέχρι δισκία μέχρι καυτά σημεία, ακόμα και σε φορητούς υπολογιστές που έχουν συνδεθεί με δεδομένα.

Η σειρά προσφέρει επέκταση έως και 7.500 τετραγωνικά πόδια και συνδέεται μέσω της ίδιας μεθόδου εξωτερικής κεραίας, αλυσοδεμένη μέσω του ομοαξονικού καλωδίου, στον εσωτερικό δέκτη μαζί με μια εσωτερική κεραία. Αυτό το premium μοντέλο μεγάλου διαστήματος προσφέρει επίσης ένα μοναδικό πρόσθετο κομμάτι τεχνολογίας που ονομάζεται ρύθμιση αυτόματου κέρδους που διαβάζει την κατάσταση σήματος μέσα και γύρω από το κτίριο, καθορίζει πόσο ισχυρή είναι και στη συνέχεια βελτιστοποιεί ηλεκτρονικά την απαιτούμενη ώθηση. Όλα παρέχουν το καλύτερο, πιο σταθερό περιβάλλον συζήτησης, κειμένου και δεδομένων για την επιχείρησή σας.

Το πακέτο SureCall Yagi / Whip, που καλύπτει έως 3.000 τετραγωνικά πόδια, είναι ιδανικό για ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους. Σας προσφέρει ένα σαφές και σταθερό σήμα, ενισχύοντας την υπηρεσία που έχετε ήδη, για μέχρι 4G LTE, καθώς και την κλήση και την αποστολή μηνυμάτων σε Verizon, AT & T, Sprint και πολλά άλλα. Όλα αυτά θα συμβάλλουν σε λιγότερο μειωμένες κλήσεις, λιγότερα κείμενα που δεν θα περάσουν και λιγότερη αναμονή για buffering Netflix.

Το κιτ περιλαμβάνει μια εξωτερική κατευθυντική κεραία yagi για υπερ-ακριβή λήψη σήματος, μια εσωτερική κεραία μαστίγιας για τη μετάδοσή της στο εσωτερικό, ένα καλώδιο RG-6 50 ποδιών για σύνδεση και ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος. Οι μονάδες είναι κατασκευασμένες με ανθεκτική μεταλλική κατασκευή και έχουν εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών μόνο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Λειτουργεί με τη συλλογή του εξωτερικού σήματος μέσω της κεραίας Yagi και την στέλνει στο εσωτερικό του Whip. Όταν θέλετε να στέλνετε ένα ισχυρό σήμα, λειτουργεί αντίστροφα, διοχετεύοντας τα δεδομένα σας μέσω του Whip, προς το Yagi και πίσω στον πύργο κυττάρων.

Όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αξιόπιστη μονάδα για το μικρό διαμέρισμα στούντιο σας, δεν χρειάζεται να ξεπεράσετε τη μονάδα κεραιών με βάση τη σειρά. Το EQO έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για 1.200 τετραγωνικά πόδια, ώστε να είναι ιδανικό για το μικρό σας χώρο. Έρχεται με την υποσχόμενη τεχνολογία ώθησης 32x, η οποία ενισχύει την ομιλία σας, το κείμενο και τα δεδομένα 4G LTE. Αυτή η καλύτερη φωνή σας δίνει λιγότερες κλήσεις, ενώ αυτή η ώθηση 4G LTE συνεργάζεται με την Verizon, την AT & T, την Sprint και τους άλλους συνηθισμένους υπόπτους.

Θα ενισχύσει το σήμα για ταμπλέτες, τηλέφωνα και σημειωματάρια έτοιμα για Internet. Λειτουργεί ακριβώς το ίδιο (και εξίσου αξιόπιστα) με τις υπόλοιπες μονάδες weBoost με εξωτερική κεραία. Τοποθετήστε μια εσωτερική κεραία σε μια ασθενέστερη περιοχή σήματος για να βελτιστοποιήσετε την τεχνολογία για τη χρήση σας. Δεν έχει καμία από αυτές τις φανταχτερες αυτόματες, ηλεκτρονικές βελτιστοποιήσεις, όπως οι μεγαλύτερες μονάδες, αλλά με μια τόσο μικρή περιοχή ώθησης, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε με τους ελέγχους επί του σκάφους αρκετά εύκολα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .