Αναθεώρηση: Hitcase Pro αδιάβροχο iPhone υπόθεση

Shell κάνει το OK για το iPhone να είναι όλα Wet

Ενημέρωση: Από την αναθεώρηση αυτή, μια νέα έκδοση αυτής της περίπτωσης έχει επίσης κυκλοφορήσει για τα iPhone 6 και 6s. Το νέο Hitcase PRO έρχεται με μια προστατευτική οθόνη που είναι 25 τοις εκατό λεπτότερη και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια δέσμη προαιρετικών εξαρτημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν μια ποικιλία από βάσεις και ευρύ, μακρο και επίπεδες επιφάνειες.

Σαν κάποιος ανακριβής κριτής που μπορεί να έχει ή δεν μπορεί να έχει έξι πακέτα κοιλιακούς βρέθηκε να επιπλέει σε μια απότομη πτώση σε ένα waterpark, ήρθε στο μυαλό του δύο σκέψεις.

"Πρέπει να αφήσω έξω ένα ανδρικό βηματισμό της εμπιστοσύνης; Ή μήπως πρέπει να φωνάξω σαν μικρό κορίτσι; "

Χάρη στις βιντεοσκοπημένες αποδείξεις, ο πατέρας ξέρει τώρα ότι και ο κ. Reviewer έκανε και τα δύο. Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι είμαι εξαιρετικός multitasker μετά από όλα. Εν πάση περιπτώσει, όλη αυτή η δοκιμασία άρχισε, αφού πήρα τα ξηρά, τραχιά πόδια μου σε μερικές αδιάβροχες περιπτώσεις: το Hitcase Pro και το Seidio Obex.

Σκέφτηκα ότι, αν θα τους επανεξέτασα, θα μπορούσα να βγω κι εγώ. Έτσι αποφάσισα να ξεπεράσω την αποστροφή μου για να δείξω την επιδερμίδα στο κοινό και να επισκεφτώ το υδάτινο πάρκο Schlitterbahn New Braunfels κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Δεν είμαι παρά επαγγελματίας. Αυτό μας φέρνει στο Hitcase Pro.

Σε αντίθεση με το περισσότερο agnostic προϊόν Seidio Obex, το οποίο έρχεται και με μια παραλλαγή του Samsung Galaxy, το Hitcase Pro είναι σίγουρα η Apple-centric και είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους διαθέτουν iPhone 4, 4S ή 5. Συμμετέχω στην κατοχή ενός iPhone 4S έτσι αποφάσισε να χτυπήσει εκείνο το κορόιδο στο Hitcase Pro και να χτυπήσει το νερό.

Έρχεται με ένα φακό ευρείας γωνίας

Σε αντίθεση με το κανονικό Hitcase, το Hitcase Pro έρχεται με φακό ευρείας γωνίας για να επεκτείνει την κοσμοθεωρία σας. Αυτό αποδείχθηκε ένα ωραίο χαρακτηριστικό για την δική σας αληθινά, καθώς κατέληξα να παίρνω έναν τόνο βίντεο με το iPhone μου, ενώ ολισθαίνω κάτω από τους σωλήνες, επιπλέομαι σε ένα σωλήνα και σκουπίζω έξω όχι μία φορά, όχι δύο φορές, αλλά τρεις φορές στην απόλαυση της ανιψιάς μου. Ναι, είναι σαν μια μίνι έκδοση της κακής αδερφής μου, εντάξει. Ευτυχώς, το Hitcase Pro έφτασε στην πρόκληση, επιβιώνοντας αρκετές dunkings διατηρώντας το iPhone μου ωραίο και ξηρό.

Προστασία νερού έως 10 μέτρα

Εκτός από την πτώση της προστασίας στην ξηρά, το Hitcase Pro παρέχει επίσης προστασία νερού μέχρι το βάθος των 10 μέτρων - πέντε φορές περισσότερο από το φάσμα του Seidio Obex. Το πάτημα στο εσωτερικό του Hitcase Pro είναι αρκετά καλό καθώς είναι και η εσωτερική σφραγίδα, με την προϋπόθεση ότι η θήκη είναι ευθυγραμμισμένη σωστά. Εν τω μεταξύ, τα μεταλλικά κουμπιά για την ένταση και την ισχύ, καθώς και το κουμπί από καουτσούκ για την πρόσβαση στο αρχικό μενού είναι εύκολο να πιέζονται σε σύγκριση με τα άκαμπτα λάστιχα καουτσούκ των ανταγωνιστών όπως ο Obex. Για ενεργούς τύπους, το Hitcase Pro έρχεται επίσης με μια σειρά συνημμένων, συμπεριλαμβανομένης της GoPro -συμβατής πλαϊνής βάσης και του τρίποδου TiltR. Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει είναι πόσο εύκολο είναι να βγάλετε το τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης.

Το δυναμικό μειώνεται

Το Hitcase Pro δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά του. Το άνω κλιπ της μονάδας που δοκιμάσαμε, για παράδειγμα, πρέπει να πιέζεται πολύ σκληρά για να κλείσει τελείως, ένα πιθανώς δαπανηρό ζήτημα, αν δεν προσέχετε πριν χτυπήσετε το νερό. Η ενσωματωμένη προστατευτική οθόνη είναι επίσης λιγότερο ευαίσθητη από την Obex που απαιτεί από τους χρήστες να πιέσουν σκληρότερα σε αυτό.

Αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα όταν αγγίζετε εικονίδια κοντά στις γωνίες της οθόνης, τα οποία είναι πιο δύσκολα να αγγίξουν λόγω των ανυψωμένων ακμών του Hitcase Pro. Όπως και με την παραλλαγή του iPhone 5 της Seidio Obex, το Hitcase Pro προσθέτει πολλά κομμάτια στο τηλέφωνό σας. Αντίθετα από τον Obex, ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος για εύκολη πρόσβαση στη θύρα φόρτισης με το εγκατεστημένο πρόγραμμα Hitcase. Η τιμολόγηση είναι επίσης λίγο υψηλή στα $ 130.

Συνολικά, όμως, το Hitcase Pro κάνει τη δουλειά ως αδιάβροχη θήκη. Εάν είστε ο ενεργός τύπος και θέλετε μια περίπτωση που μπορείτε να πάρετε καγιάκ ή να εγκαταστήσετε στο τιμόνι σας ενώ ορεινή ποδηλασία, τότε αυτή η περίπτωση αξίζει να εξεταστεί.

Τελική αξιολόγηση: 3,5 αστέρια από 5

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παρόμοια εξαρτήματα, φροντίστε να ελέγξετε τις αναθεωρήσεις των περιπτώσεων .