Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys EA2700

EA2700 Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης και υποστήριξης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys EA2700 είναι admin . Όπως και οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης EA2700 κάνει διάκριση πεζών-κεφαλαίων , πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε όλα τα γράμματα πεζά.

Εκτός από την απαίτηση ενός κωδικού πρόσβασης, ο δρομολογητής EA2700 χρησιμοποιεί επίσης το προεπιλεγμένο admin όνομα χρήστη.

Η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP EA2700 που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στο δρομολογητή είναι 192.168.1.1 . Αυτή είναι μια κοινή προεπιλεγμένη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται για δρομολογητές Linksys.

Σημείωση: Ο αριθμός μοντέλου αυτής της συσκευής είναι EA2700 αλλά συχνά διατίθεται στο εμπόριο ως δρομολογητής Linksys N600 .

Ποια έκδοση του υλικού έχω;

Ορισμένοι δρομολογητές έχουν διαφορετικούς προεπιλεγμένους κωδικούς πρόσβασης για ορισμένες εκδόσεις υλικού ή υλικολογισμικού (μερικοί δρομολογητές έχουν δύο ή περισσότερες εκδόσεις του ίδιου δρομολογητή). Ωστόσο, υπάρχει μόνο μία έκδοση του EA2700 και επομένως μόνο ένα σύνολο έγκυρων διαπιστευτηρίων.

Μπορείτε να βρείτε την έκδοση υλικού κοντά στο κάτω μέρος ή στην πλευρά του αριθμού μοντέλου, που φέρει ετικέτα "v" για να υποδεικνύει "έκδοση". Εάν δεν βλέπετε έναν αριθμό έκδοσης στο δρομολογητή σας, αυτό σημαίνει ότι είναι έκδοση 1.

Βοήθεια! Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης EA2700 δεν λειτουργεί!

Ενώ ένας προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης είναι χρήσιμος όταν συνδέεστε για πρώτη φορά σε δρομολογητή, μπορεί και πρέπει να αλλάξει το συντομότερο δυνατόν. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι η αλλαγή ενός κωδικού πρόσβασης σε κάτι μόνο που ξέρετε σημαίνει, δυστυχώς, ότι είναι επίσης κάτι που μόνο μπορείτε να θυμηθείτε και έτσι να ξεχάσετε.

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή EA2700, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή Linksys στις εργοστασιακές προεπιλογές, οι οποίες θα επαναφέρουν το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που αναφέρονται παραπάνω.

  1. Βεβαιωθείτε ότι το Linksys EA2700 είναι ενεργοποιημένο και, στη συνέχεια, γυρίστε το ανάποδα, ώστε να έχετε πρόσβαση στο κάτω μέρος του δρομολογητή.
  2. Με κάτι μικρό και μυτερό, όπως ένα καπάκι ή μίνι κατσαβίδι, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset για 15 δευτερόλεπτα . Η φωτεινή ένδειξη της θύρας Ethernet στο πίσω μέρος του δρομολογητή θα αναβοσβήνει ταυτόχρονα για να δείξει ότι ο δρομολογητής επαναρυθμίζεται.
  3. Περιμένετε 15-30 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί ξανά το EA2700.
  4. Αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος του δρομολογητή, για περίπου 5 δευτερόλεπτα περίπου, και στη συνέχεια συνδέστε το ξανά.
  5. Μετά από άλλα 30 δευτερόλεπτα ή όταν η ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας στο πίσω μέρος του δρομολογητή μεταβαίνει από ένα αργό φλας σε ένα σταθερό φως, ο δρομολογητής είναι έτοιμος για χρήση.
  6. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο EA2700 και να επαναρυθμίσετε τις χαμένες ρυθμίσεις (κωδικός πρόσβασης ασύρματου δικτύου κ.λπ.) με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή στη διεύθυνση http://192.168.1.1.
  7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή σε κάτι πιο ασφαλές από το admin . Επίσης, σκεφτείτε να αποθηκεύσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης κάπου ασφαλή, όπως σε έναν ελεύθερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης , για να αποφύγετε να τον ξεχνάτε ξανά.

Η προσθήκη σε όλες τις προσαρμογές που κάνατε στον δρομολογητή σας μετά την επαναφορά τους μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία. Συνιστώ να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας της διαμόρφωσης EA2700 σε ένα αρχείο το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να επαναφέρετε στο δρομολογητή, εάν πρέπει να το επαναφέρετε ξανά στο μέλλον.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο στο παρακάτω εγχειρίδιο, αυτό γίνεται στο Linksys EA2700 μέσω της Ρυθμίστε τις Ρυθμίσεις> Αντιμετώπιση προβλημάτων> Διαγνωστική σελίδα.

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον δρομολογητή EA2700

Όπως και με το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, το EA2700 ίσως είχε αλλάξει την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP του σε κάτι άλλο, το οποίο είναι πιθανόν ο λόγος που δεν μπορείτε να τον έχετε πρόσβαση.

Αντί να επαναφέρετε τον δρομολογητή για να λάβετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP του EA2700, μπορείτε απλά να βρείτε την προεπιλεγμένη πύλη ενός υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στον δρομολογητή. Αυτό θα σας πει τη διεύθυνση IP που ρυθμίζει ο υπολογιστής για την αποστολή αιτημάτων (η διεύθυνση IP προεπιλεγμένης πύλης) η οποία είναι η διεύθυνση που χρειάζεστε για πρόσβαση στο EA2700.

Linksys EA2700 Εγχειρίδιο & amp; Σύνδεσμοι υλικολογισμικού

Οι οδηγοί εγκατάστασης, ορισμένες συχνές ερωτήσεις, εγχειρίδια, συνδέσεις λήψης και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτό το δρομολογητή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα υποστήριξης Linksys EA2700 N600.

Μπορείτε να πάρετε το εγχειρίδιο χρήσης για τον δρομολογητή EA2700 εδώ . Αυτός είναι ένας άμεσος σύνδεσμος στο αρχείο PDF .

Η σελίδα Linksys EA2700 Downloads είναι η τοποθεσία όπου θα βρείτε τα πιο πρόσφατα downloads του firmware και του Linksys Connect. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή τη σελίδα, υπάρχει μόνο μία έκδοση υλικού του δρομολογητή EA2700, οπότε υπάρχει μόνο μία επιλογή λήψης υλικολογισμικού.

Σημαντικό: Παρόλο που αυτό δεν ισχύει για το EA2700, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν υπάρχουν πολλές εκδόσεις υλικού ενός δρομολογητή, είναι σημαντικό να κατεβάσετε το υλικολογισμικό που είναι ειδικά για αυτή την έκδοση υλικού.