Ανασκόπηση του DVR Motorola DCT6208 / 6412

Μπορεί η Motorola να δώσει στο TiVo ένα τρέξιμο για τα χρήματά της;

Οι ψηφιακοί εγγραφείς βίντεο DCT6208 και DCT6412 της Motorola είναι υψηλής ευκρίνειας DVR που διατίθενται από πολλούς παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης. Αυτές οι ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο (DVR) προσφέρουν πολλές προηγμένες λειτουργίες για σήμερα, καθώς και λειτουργίες με ένα μάτι για το μέλλον. Αυτά τα DVRs διπλούν ως δέκτες HDTV και επιτρέπουν την εγγραφή εκπομπών HD.

Τρέχουσες λειτουργίες


Το Motorola DCT6208 είναι ένα DVR με ένα μόνο δέκτη. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα κατά την εγγραφή άλλου. Μπορείτε, ωστόσο, να παρακολουθήσετε ένα προηγουμένως καταγραμμένο πρόγραμμα ενώ ένα άλλον να εγγράφει.

Το Motorola DCT6412 είναι ένα DVR διπλού δέκτη. Ο διπλός δέκτης σάς επιτρέπει να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα: να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό πρόγραμμα κατά την εγγραφή άλλου ή να καταγράψετε δύο προγράμματα που βρίσκονται ταυτόχρονα. Το 6412 σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα προηγουμένως καταγραμμένο πρόγραμμα ενώ ένα άλλο είναι η εγγραφή.

Χαρακτηριστικά που προορίζονται για μελλοντική χρήση

Καταγράψτε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές.


Με το Motorola DCT6208 ή DCT6412 είναι εύκολο να προγραμματίσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές για να καταγράψετε όλη την σεζόν. Το DCT6208 μπορεί να καταγράψει 30 ώρες προγραμματισμού SD (Standard Definition) ή 7 ωρών προγραμματισμού υψηλής ευκρίνειας (HD).

Στήνω

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν επικοινωνείτε με τον παροχέα καλωδίων, θα εγκαταστήσετε το DVR της Motorola για εσάς. Ωστόσο, αυτό συνήθως περιλαμβάνει μόνο τη σύνδεση του καλωδίου RF από τον τοίχο με την είσοδο RF στο DVR και στη συνέχεια την έξοδο RF από το DVR στην τηλεόρασή σας. Ενώ αυτό θα πάρει την καλωδιακή τηλεόραση στην τηλεόρασή σας, δεν εκμεταλλεύεται τις πολλές εξόδους που αυτά τα DVRs έχουν να προσφέρουν. Τα DVRs Motorola 6208/6412 περιλαμβάνουν έξοδο S-Video, σύνθετα και εξάρτημα . Οι περισσότερες νεότερες τηλεοράσεις περιλαμβάνουν μια είσοδο S-Video και μερικές περιλαμβάνουν μια είσοδο εξαρτήματος. Το στοιχείο σας δίνει την πιο δυνατή εικόνα, ακολουθούμενη στη συνέχεια από το S-Video και τέλος από το σύνθετο. Αυτά τα DVR περιλαμβάνουν επίσης μια διασύνδεση DVI-D για σύνδεση με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας για ανώτερη εικόνα HD.


Αντί να χρησιμοποιείτε τον ήχο από το καλώδιο RF, τα DVRs Motorola διαθέτουν υποδοχές εξόδου ήχου RCA και ανώτερες ψηφιακές εξόδους, οπτικές και ομοαξονικές, για ήχο surround 5.1 Dolby Digital, όταν συνδέονται σε δέκτη 5.1 Surround.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Συμπέρασμα

Τα DVRs Motorola DCT6208 και DCT6412 αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους καταναλωτές που εγγράφονται σε ψηφιακό καλώδιο. Το μηνιαίο κόστος είναι εξαιρετικό για ένα ισχυρό και βολικό DVR. Ποτέ μην χάσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές. Στο μειονέκτημα, πρέπει να εγγραφείτε στο ψηφιακό καλώδιο για να λάβετε μία από αυτές τις μονάδες. Αλλά, για τα χρήματα δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα Motorola DCT6208 ή DCT6412. Δίνω το DCT6208 4 αστέρια, μόνο επειδή έχει έναν δέκτη. Ο διπλός δέκτης DCT6412 παίρνει 4,5 αστέρια.