Πώς να εξοφλήσετε ένα πιστοποιητικό δώρου iTunes για τραγούδια, εφαρμογές και άλλα

Εξαγορά ενός πιστοποιητικού δώρου του iTunes για τραγούδια, βιβλία, εφαρμογές και ταινίες

Εάν έχετε ένα iTunes Gift Certificate, πιθανότατα έχετε λάβει το δώρο σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σας δόθηκε ένα τυπωμένο πιστοποιητικό εξατομικευμένο μόνο για εσάς. Ένα iTunes Gift Certificate λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το δημοφιλές iTunes Gift Card. Κάθε πιστοποιητικό έχει έναν μοναδικό κώδικα εξαργύρωσης που εκτυπώνεται σε αυτό.

Το iTunes Δωροεπιταγή σας είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε είδος κάρτας δώρου κατάστημα, και λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως μια κάρτα δώρου iTunes. Αφού εισαγάγετε τον κωδικό εξαργύρωσης στο iTunes, ο λογαριασμός σας πιστώνεται με ένα ποσό προπληρωμένου δολαρίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίστωση για αγορές που περιλαμβάνουν ψηφιακή μουσική, εφαρμογές, ηχητικά βιβλία, iBooks και πολλά άλλα στο iTunes Store της Apple ή στο App Store.

Πώς να εξοφλήσει ένα iTunes Δωροεπιταγή

Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε το πιστοποιητικό δώρου σας:

  1. Επιβεβαιώστε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού iTunes, αν δεν το ενημερώσετε. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Apple ID ή το λογισμικό iTunes, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης από τον ιστότοπο iTunes της Apple και δημιουργήστε ένα αναγνωριστικό της Apple .
  2. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην καρτέλα Αποθήκευση στην κορυφή της οθόνης iTunes.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαργύρωση στην ενότητα "Γρήγορη σύνδεση μουσικής" στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
  4. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας όταν σας ζητηθεί να ανοίξετε την οθόνη Κωδικός εξαργύρωσης.
  5. Εισάγετε τον κωδικό. Μπορείτε να το πληκτρολογήσετε μη αυτόματα στην παρεχόμενη περιοχή ή να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας για να τραβήξετε τον γραμμωτό κώδικα στο πιστοποιητικό.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση .

Όταν γίνει δεκτός ο κωδικός, η πίστωση προστίθεται στον λογαριασμό σας στο iTunes Store. Το ποσό εμφανίζεται κοντά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης κατάστημα. Κάθε φορά που κάνετε μια αγορά στο iTunes ή στο App Store, το ποσό αφαιρείται από το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και εμφανίζεται το νέο υπόλοιπο.