Πώς να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το iTunes

Άμεση λήψη ενημερώσεων iTunes χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε

Από προεπιλογή, το λογισμικό iTunes ελέγχει αυτόματα τις ενημερώσεις κάθε φορά που εκτελείται το πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη. Για παράδειγμα, η επιλογή αυτόματου ελέγχου ενδέχεται να έχει απενεργοποιηθεί στις προτιμήσεις του προγράμματος ή η σύνδεσή σας στο Internet ενδέχεται να έχει μειωθεί πριν ή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ελέγχου ενημέρωσης. Για να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενημερώσεις του iTunes , βεβαιωθείτε ότι το iPod, το iPhone ή το iPad είναι συνδεδεμένο και εκτελέστε το πρόγραμμα τώρα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Για την έκδοση PC του iTunes

Μόλις ενημερωθεί το iTunes, κλείστε το πρόγραμμα και εκτελέστε το ξανά για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ανάλογα με τις ενημερώσεις που έχουν εφαρμοστεί.

Για την έκδοση Mac του iTunes

Όπως συμβαίνει και με την έκδοση PC, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την αναβάθμιση του iTunes. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να επανεκκινήσετε το iTunes για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν.

Εναλλακτικός τρόπος

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της παραπάνω μεθόδου ή το iTunes δεν λειτουργεί καθόλου, τότε μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε το iTunes κατεβάζοντας ένα ενημερωμένο πακέτο εγκατάστασης. Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση από την ιστοσελίδα του iTunes. Αφού κατεβάσετε, απλώς εκτελέστε το πακέτο εγκατάστασης για να δείτε αν διορθώνει το πρόβλημά σας.