Το καλύτερο iTunes Playlist χρησιμοποιεί

Μια λίστα με τρόπους για να βελτιώσετε τον τρόπο χρήσης του iTunes μέσω της χρήσης λιστών αναπαραγωγής

Αν σκεφτήκατε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μόνο το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού της Apple, iTunes, για τη δημιουργία πρότυπων λιστών αναπαραγωγής, τότε ξανασκεφτείτε! Το iTunes προσφέρει διάφορους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των playlist για να βελτιώσετε τον τρόπο που ακούτε την ψηφιακή μουσική. Για παράδειγμα, η χρήση των έξυπνων λιστών αναπαραγωγής σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε δυναμικά τις λίστες τραγουδιών που προσαρμόζονται αυτόματα καθώς προσθέτετε ή αφαιρείτε τραγούδια από τη βιβλιοθήκη του iTunes. Αν θέλετε να ακούτε ραδιόφωνο στο Web, τότε το iTunes έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής ραδιοφώνου που να διευκολύνουν τον συντονισμό των αγαπημένων σας σταθμών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους χρήσης των λιστών αναπαραγωγής στο iTunes.

01 από 05

Δημιουργήστε τα δικά σας Mixtapes

Mark Harris

Οι λίστες αναπαραγωγής (συχνά αναφερόμενες ως mixtapes από τις παλιές αναλογικές ημέρες), είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φτιάξετε τις δικές σας προσαρμοσμένες μουσικές συλλογές. Με τη δημιουργία τους, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που απολαμβάνετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής που να περιέχει όλα τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes που ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο είδος, καλλιτέχνη κλπ. Είναι επίσης απαραίτητα εάν έχετε μια μεγάλη βιβλιοθήκη και θέλετε να οργανώσετε τα τραγούδια σας πιο αποτελεσματικά. Πάνω απ 'όλα, κάνουν χρήση και ακρόαση της μουσικής σας συλλογής πολύ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη - για να μην αναφέρουμε να σώζουμε πολύ χρόνο όταν προσπαθούμε να βρούμε κάτι συγκεκριμένο. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο iTunes χρησιμοποιώντας μια επιλογή τραγουδιών στη συλλογή μουσικής σας. Περισσότερο "

02 του 05

Ακούστε το Internet Radio

Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Διαδικτύου στο iTunes. Εικόνα - © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Για τους περισσότερους λάτρεις της ψηφιακής μουσικής, η πιο χρήσιμη πτυχή της χρήσης του iTunes λογισμικού είναι η πρόσβαση (και η αγορά) των εκατομμυρίων τραγουδιών που είναι διαθέσιμα στο iTunes Store . Ωστόσο, ξέρατε ότι το λογισμικό jukebox της Apple είναι επίσης ένας μεγάλος παίκτης ραδιοσυχνοτήτων στο Διαδίκτυο; Δεν είναι πάντοτε προφανές, αλλά η απόκρυψη στον πίνακα αριστερού μενού του iTunes είναι η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με μια πληθώρα ραδιοφωνικών σταθμών που μεταδίδουν μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας μουσική συνεχούς ροής . Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες σταθμοί για να συντονιστείτε και για να το κάνετε πιο εύκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής για να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα αγαπημένα σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής ραδιοφώνου στο Ίντερνετ των αγαπημένων σας σταθμών, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική συνεχούς ροής 24/7! Περισσότερο "

03 του 05

Έξυπνες λίστες αναπαραγωγής με αυτο-ενημέρωση

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Έχετε κουραστεί να επεξεργάζεστε συνεχώς τα κανονικά playlist σας; Το πρόβλημα με τις τυποποιημένες συλλογές είναι ότι παραμένουν στατικές και αλλάζουν μόνο όταν προσθέτετε ή αφαιρείτε χειροκίνητα τραγούδια. Οι έξυπνες λίστες αναπαραγωγής, από την άλλη πλευρά, είναι δυναμικές, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουν αυτόματα όταν ενημερώνετε τη βιβλιοθήκη iTunes - αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρονόμετρο! Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες αν ακούτε μουσική εν κινήσει και θέλετε να ενημερώσετε τις λίστες αναπαραγωγής στο iPod, iPhone ή iPad με τις αλλαγές στη μουσική βιβλιοθήκη σας. Εάν ενημερώνετε τη βιβλιοθήκη σας σε τακτική βάση, τότε η δημιουργία έξυπνων playlist δημιουργεί πολύ νόημα όταν πρέπει να κρατήσετε αυτόματα τις λίστες αναπαραγωγής με τους οποίους συνεργάζεστε με τη μουσική σας συλλογή. Για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να διαβάσετε αυτό το σεμινάριο. Περισσότερο "

04 του 05

Αυτόματη παράλειψη τραγουδιών στις λίστες αναπαραγωγής

Cultura RM Αποκλειστική / Sofie Delauw / Getty Images

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι χρήσιμες όταν πρόκειται για τραγούδια κεράσι από τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να παραλείψετε τραγούδια χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρέσετε με το χέρι από τους mega-playlists σας; Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος χρησιμοποιώντας ένα απλό hack του playlist του iTunes. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να παρακάμψετε αυτόματα τα μεμονωμένα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα διαγράψετε από τις λίστες συλλογής σας! Περισσότερο "

05 του 05

Συγχρονίστε τη μουσική στο iPod σας

Feng Zhao / Στιγμιότυπο / Getty Images

Η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής με το iTunes μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα τραγούδια σας ενώ βρίσκεστε στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, είναι επίσης ένας αστρικός τρόπος για να μεταφέρετε γρήγορα τη μουσική στο iPod σας. Αντί να μεταφέρετε πολλά τραγούδια μία φορά τη φορά, μια πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής για να πάρετε την ταλαιπωρία από το συγχρονισμό τραγουδιών με το iPod σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να το κάνετε αυτό ή απλά χρειάζεστε μια ανανέωση, ακολουθήστε αυτόν τον σύντομο οδηγό. Περισσότερο "