Πώς να παρακάμψετε αυτόματα τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής iTunes

Προσαρμογή μιας λίστας αναπαραγωγής iTunes, ώστε να παίζουν μόνο ορισμένα τραγούδια

Ελαττώνοντας τα τραγούδια που παίχτηκαν

Πόσες φορές έχετε ακούσει μία από τις λίστες αναπαραγωγής iTunes και επιθυμείτε να υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτρέψετε αυτόματα την αναπαραγωγή ορισμένων τραγουδιών; Αντί να διαγράφετε καταχωρήσεις στη λίστα αναπαραγωγής σας ή να κάνετε συνεχώς κλικ στο κουμπί παράκαμψης κάθε φορά, μπορείτε να ρυθμίσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας ώστε να αναπαράγουν μόνο τα τραγούδια που θέλετε.

Ακολουθήστε αυτό το σύντομο φροντιστήριο για να μάθετε πόσο εύκολο είναι να τροποποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε ακριβώς τα τραγούδια που πραγματικά θέλετε να ακούσετε.

Τι θα χρειαστείτε

Επεξεργασία της λίστας αναπαραγωγής iTunes

Επίπεδο δυσκολίας : Εύκολο

Χρόνος που απαιτείται : Επεξεργασία χρόνου ανάλογα με τον αριθμό των τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής.

  1. Επιλογή λίστας αναπαραγωγής για επεξεργασία Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία μιας από τις λίστες αναπαραγωγής σας, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα που εμφανίζεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου (ενότητα Playlists).
  2. Παραλείποντας τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής Για να αρχίσετε να επιλέγετε τα τραγούδια που θέλετε να παρακάμψετε αυτόματα το iTunes, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε ανεπιθύμητο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής. Αν θέλετε να εναλλάξετε όλα τα πλαίσια ελέγχου σε μια λίστα αναπαραγωγής, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL ( πλήκτρο ελέγχου) και κάντε κλικ σε οποιοδήποτε πλαίσιο ελέγχου. Για χρήστες Mac, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ⌘ (πλήκτρο εντολής) και κάντε κλικ σε ένα από τα πλαίσια ελέγχου.
  3. Έλεγχος της επεξεργασμένης λίστας αναπαραγωγής Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την λίστα αναπαραγωγής που έχετε επεξεργαστεί, δοκιμάστε την για να βεβαιωθείτε ότι τα τραγούδια που δεν έχετε ελέγξει παραλείπονται. Εάν διαπιστώσετε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν τραγούδια που θα θέλατε να παρακάμψετε αυτόματα το iTunes, επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία από το βήμα 1.