Τα 10 καλύτερα φτηνά προβολικά που θα αγοράσουν το 2018

Γυρίστε το σπίτι σας σε μια κινηματογραφική αίθουσα κορυφαίων με αυτούς τους προβολείς

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα όπως η κινηματογραφική αίθουσα στο σπίτι σας, ακόμα και οι μεγαλύτερες τηλεοράσεις δεν θα κάνουν την περικοπή, οπότε είναι καλύτερο να ανοίξετε για έναν προβολέα. Υπάρχει όμως ένας ευρύς κατάλογος προβολέων με διαφορετικά χαρακτηριστικά που κυμαίνονται από τις εξόδους ανάλυσης οθόνης, τα μεγέθη προβολής προβολής και το κόστος, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος θα αγοράσει. Για να βοηθήσουμε, έχουμε βάλει μαζί τους οκτώ κορυφαίους προβολείς κάτω από $ 600, οπότε αν ψάχνετε για την υψηλότερη ανάλυση ή κάτι πιο προσιτό και φιλικό προς το χρήστη, υπάρχει ένας προβολέας για όλους.

Το Optoma HD142X διαχειρίζεται το 3D περιεχόμενο και είναι επίσης ένας εξαιρετικός 2D προβολέας. Διαθέτει ανάλυση 1080p HD, μέγεθος οθόνης 66 ίντσες έως 107 ίντσες και φωτεινότητα 3000 lumens, έτσι ώστε να λειτουργεί σε μια μεγάλη ποικιλία δωματίων και ρυθμίσεων. Όσον αφορά τις συνδέσεις, διαθέτει δύο θύρες HDMI (μία με MHL), μία θύρα USB, μία θύρα 3D συγχρονισμού, καθώς και έξοδο ήχου, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα αξιοπρεπές ζευγάρι ηχείων ή ένα ηχοσύστημα. Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο και έδειξαν γενική ποιότητα εικόνας, πλούσια αναπαραγωγή χρώματος, ελάχιστο θόρυβο ανεμιστήρων και καλή προβολή 3D σε ταινίες όπως Avatar , Thor και Godzilla .

Μην αφήσετε το μέγεθός της να σας εξαπατήσει: Αυτός ο χαριτωμένος προβολέας CUBE δύο ιντσών κατασκευασμένος από αλουμίνιο χωρίς βαρύτητα είναι σε θέση να προβάλλει έως και 120 ίντσες ζωντανής οθόνης. Έχει μια εγγενή ανάλυση 854 x 480 και μια αναλογία εκτίναξης 1,99: 1, που μαζί αποδίδουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά με μόλις 50 lumens φωτεινότητας, θα θέλετε να περιορίσετε την προβολή σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα. Η μπαταρία θα διαρκεί 90 λεπτά, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CUBE κατά τη φόρτιση, οπότε δεν χρειάζεται να σπάσετε για διακοπή.

Συμβατό με όλες τις συσκευές HDMI / MHL, είναι ένας από τους πιο πρακτικούς και φορητούς προβολείς στην αγορά. Λειτουργεί απρόσκοπτα με συσκευές ροής και έρχεται ακόμη και με ένα εύκαμπτο τρίποδο για να ρυθμίσετε το cinch.

Ο βιντεοπροβολέας Epson VS250 3LCD παρέχει έγχρωμη και λευκή φωτεινότητα 3.200 lumens, καθιστώντας την κατάλληλη για μια διαρκώς ακριβή και ζωντανή έγχρωμη οθόνη σε καλύτερα φωτισμένα περιβάλλοντα. Παρά την ανάλυση 800 x 600, ο προβολέας είναι συμβατός με HDMI τόσο για ψηφιακό βίντεο όσο και για ήχο. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους προβολείς στην αγορά, η Epson προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες διαρκείας ζωής λαμπτήρων οποιουδήποτε προβολέα, μεγιστοποιώντας τις 10.000 ώρες.

Αν και θα βρείτε πιο συμπαγή προβολείς, μετράει 3,2 x 11,9 x 9,2 ίντσες και ζυγίζει 5,3 κιλά, καθιστώντας το αρκετά μικρό για αξιοπρεπή μεταφορά. Ο προβολέας περιλαμβάνει επίσης ένα στιγμιαίο κουμπί απενεργοποίησης με ένα πάτημα καθώς και έναν τρόπο λειτουργίας ύπνου, ώστε να μπορείτε να διακόψετε την παρουσίασή σας χωρίς να την απενεργοποιήσετε.

Πολλοί χρήστες του Amazon επαινούν τον προβολέα για τη φωτεινότητα και την εύκολη ρύθμιση του. είναι ένας καλός προβολέας προβολής για ευκολία χρήσης και για παρουσίαση επιχειρηματικών εφαρμογών, καθώς και παρακολούθηση ταινιών και βίντεο στο σπίτι. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές του Amazon ανέφεραν ότι η ανάλυση SVGA των 800 x 600 φαίνεται λίγο χρονολογημένη και πρέπει να αναβαθμιστεί σε καλύτερη εμφάνιση.

Ο καλύτερος πρότυπος προβολέας για αγορά σε έναν προϋπολογισμό είναι ο OCDAY 2800. Η συσκευή μετρά μόνο 13,2 x 4,6 x 10,3 ίντσες και ζυγίζει 4,6 κιλά, αλλά κάνει πολλά σε ένα σχετικά μικρό και φορητό πακέτο. Το OCDAY 2800 προβάλλει ανάλυση 1280x768 (720p HD) με φωτεινότητα 2800 lumens (το οποίο είναι αρκετά φωτεινό για τα περισσότερα δωμάτια). Έχει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορεί να προβάλει σε οθόνες μεταξύ 50 και 200 ​​ίντσες και να σχεδιάσει τρεις τρόπους (εμπρός, πίσω και οροφή). Το OCDAY 2800 διαθέτει επίσης ενσωματωμένα ηχεία (δεν θα τα βασιζόμαστε αποκλειστικά για ήχο) και εισόδους για HDMI, USB, AV, VGA και YPbPr.La. Απλά φροντίστε να έχετε κατά νου ότι, λόγω της τιμολόγησης, το OCDAY 2800 δεν πρόκειται να σας εκτοξεύσει, αλλά πιθανότατα θα κάνει αρκετά για να σας κρατήσει ευτυχισμένους.

Για έναν προβολέα οικιακού κινηματογράφου χαμηλού κόστους, ο Home Cinema 740HD της Epson είναι εκπληκτικά καλά προικισμένος. Παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας μαζί με φωτεινότητα λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3000 lumens, καθιστώντας το ιδανικό για δωμάτια με φως περιβάλλοντος. Επιπλέον, το 740HD διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, εγγενή ανάλυση HD 1280 x 800, με αναλογία αντίθεσης 15.000: 1 και αναλογία ρίψης 1,30 έως 1,56: 1.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, δεν υπάρχει τίποτα που το 740HD δεν μπορεί να κάνει. Έχει ένα HDMI, ένα USB (τύπος A) για πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο σε μονάδες flash USB, ένα USB Type B, ένα σύνολο αναλογικών εισόδων ήχου, μία είσοδο S-Video, μία Composite και μία οθόνη PC. Λειτουργεί με το DVD ή Blu-ray player σας, το δορυφορικό σας κουτί, καθώς και τα ρολόγια streaming όπως το Roku ή το Chromecast. Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για μια αγορά; Μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι η Epson υπόσχεται εγγύηση δύο ετών.

Ο προβολέας EX7240 Pro Wireless WXGA 3LCD της Epson είναι μια εύκολη επιλογή για την επιλογή μας ως τον καλύτερο ασύρματο προβολέα. Ιδανικά για ένα μικρό έως μεσαίο δωμάτιο, οι 3.200 lumens μπορούν να προβάλλουν μια εικόνα 215 έως 292 ιντσών με την εγγενή αναλογία 16:10 του Epson σε σκοτεινό φωτισμό. Μεταβείτε σε περισσότερο μέσο φωτισμό περιβάλλοντος και θα βρείτε εικόνες 140 ιντσών είναι εξαιρετικές. Σε μόλις 5,5 κιλά, το EX7240 έχει μέσο μέγεθος μεγέθους 3,2 x 11,7 x 9,2 ίντσες. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη MHL, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε ροή από ένα Chromecast ή Roku . Η ρύθμιση ασύρματης σύνδεσης είναι μια γρήγορη λειτουργία με έναν QR κώδικα οθόνης που σαρώθηκε από το τηλέφωνό σας και η σύνδεση HDMI παρέχει εύκολο συγχρονισμό με ψηφιακό εξοπλισμό και εξοπλισμό βίντεο. Το EX7240 λειτουργεί για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο προβολής σας με μια λάμπα που διαρκεί μέχρι 10.000 ώρες. Η ποιότητα του χρώματος είναι εξαιρετική, αλλά προσοχή στις ταινίες πλήρους μήκους. Η έλλειψη πλήρους HD κάνει το EX7240 πιο κατάλληλο για βίντεο κλιπ, εικόνες και τηλεόραση. Τα ενσωματωμένα ηχεία δύο watt ακούγονται πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, αλλά η έλλειψη εξόδου ήχου σημαίνει ότι βασίζεστε σε ένα ξεχωριστό σύστημα δέκτη ή ηχείου. Εάν η φορητότητα και η κατάλληλη φωτεινότητα μαζί με την ασύρματη συνδεσιμότητα είναι η κύρια εστίασή σας, το EX7240 είναι μια φανταστική λύση.

Σχεδιασμένο ως φορητός προβολέας που τροφοδοτείται με μπαταρίες και προορίζεται για αναδυόμενες καταστάσεις και χρήση κατά τη διάρκεια κατασκηνώσεων, ο φορητός κινηματογράφος Nebula Mars έχει ένα κρυφά μικρό όφελος που έχει ταφεί στις προδιαγραφές του: έχει πραγματική ανάλυση 1280 x 800, καθώς και ζευγάρωμα φωτεινότητας 3000 λωρίων με συμβατότητα 4K.

Αυτοί είναι αρκετά εντυπωσιακοί αριθμοί για μια συσκευή κάτω των τεσσάρων λιβρών που προορίζεται να συσκευάζεται στην τσάντα Duffel. Συνδέεται μέσω USB, HDMI, Bluetooth και Wi-Fi, οπότε δεν θα έχετε καμία έλλειψη τρόπων για να έχετε την ψυχαγωγία σας στο σύστημα. Δεξιά επί του σκάφους είναι ένα ζευγάρι από 10-watt JBL ηχεία. Η μπαταρία είναι 19.500 mAh και θα σας κρατήσει περίπου 3 ώρες σε πλήρη έκρηξη, η οποία θα είναι αρκετή για μια πλήρη νύχτα ταινιών. Είναι συμβατό με iOS και συσκευές Android και θα προσφέρει ακόμη και προβολή 3D ταινιών. Έτσι, αν και δεν είναι αρκετά το workhorse των άλλων προβολέων σε αυτόν τον κατάλογο, σας δίνει μια πολύ φθηνότερη πύλη στην αγορά 4K προβολέα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα που βρήκαμε.

Όχι μόνο ο κινητός προβολέας pico iCodis G1 είναι αρκετά μικρός ώστε να ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας, προσφέρει θέαση 1080p σε 30fps σε ένα πακέτο μόλις 8,5 ουγκιές. Με 30.000 ώρες ζωής LED και οθόνη προβολής μεγέθους μέχρι 120 ίντσες (χάρη στη λάμπα 100 ANSI lumen), το G1 υπερβαίνει το "ορισμό" ενός μίνι προβολέα. Με το Android 4.4, το G1 διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να λειτουργήσει για 110 λεπτά.

Η εγκατάσταση είναι απλή. Απλά συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi και, στη συνέχεια, επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή για αναπαραγωγή. Το G1 μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα τυπικό τρίποδο (και έρχεται με ένα μίνι τρίποδο) για εύκολη τοποθέτηση και σταθερή προβολή. Η υποδοχή microSD επιτρέπει την εύκολη επιλογή ταινιών ή απλά μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ροή μέσω Miracast ή Airplay ή να συνδέσετε μέσω του καλωδίου HDMI που περιλαμβάνεται. Ευτυχώς, το G1 είναι κάτι περισσότερο από έναν προβολέα ταινιών διότι διπλάει δυναμικά ως εργαλείο παρουσίασης Powerpoint για συναντήσεις.

Τα ενσωματωμένα ηχεία δεν θα χτυπήσουν τις κάλτσες σας μακριά, αλλά όσο μεγαλύτερα είναι τα ηχεία που μπορείτε να συνδέσετε, τόσο καλύτερη θα είναι η συνολική σας εμπειρία. Η τεράστια ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας μαζί με την εφεδρική μπαταρία καθιστούν το iCodis G1 έναν εύκολο να συστήσει προβολέα που ταιριάζει στην τσέπη σας.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τους καλύτερους μίνι προβολείς που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Αυτός ο μικρός βιντεοπροβολέας από την LG σας προσφέρει ένα ωραίο μεσαίο έδαφος ανάμεσα σε μια τεράστια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου και μια φορητή συσκευή παρουσίασης. Η φωτεινότητα των 130 αυλών δεν σας προσφέρει τη λαμπρότητα που απαιτείται για τις ταινίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το κάνει για μερικά άλλα χαρακτηριστικά επιλογής. Η προβολή LED σας δίνει πλήρη ανάλυση HD 1280 x 720 και αναλογία διαστάσεων 100.000: 1, η οποία είναι αρκετά καθαρή, με την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετό σκούρο χώρο και αρκετά μεγάλη οθόνη / τοίχο.

Η LG τροφοδοτεί το σύστημα φωτισμού LED, καθώς σας δίνει το περαιτέρω πλεονέκτημα ότι πρέπει να αντικαταστήσετε τη λάμπα πολύ λιγότερο συχνά. Υποσχόμαστε 30.000 ώρες ζωής, που σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς βολβούς προβολέων που χρειάζονται αντικατάσταση κάθε 3.000 ώρες, είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός εδώ, επειδή οι λαμπτήρες προβολέων είναι πολύ ακριβές πτυχές ενός συστήματος προβολέα.

Αλλά, το άλλο χαρακτηριστικό που θέτει πραγματικά αυτή την μονάδα στην κορυφή όσον αφορά την ευελιξία είναι η φορητότητα της. Η LG σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα που συνδέεται ή τραβώντας την τροφοδοσία από την εσωτερική μπαταρία, η οποία θα σας δώσει 2,5 ώρες χρήσης του προβολέα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν θέλετε να ρίξετε αυτόν τον προβολέα στο σακίδιο σας και να το φέρετε σε μια επαγγελματική παρουσίαση.

Η ασύρματη λειτουργία επεκτείνεται περαιτέρω μέσω της ιδιόκτητης δυνατότητας κοινής χρήσης οθόνης LG και της δυνατότητας σύνδεσης σε εξωτερικό ηχείο Bluetooth. Με αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, θα μπορούσατε να φέρετε και αυτόν τον προβολέα κάπου μακριά για μια ταινία νύχτα, όπως ένα ταξίδι κάμπινγκ.

Αν ψάχνετε για έναν προβολέα που αφήνει πολλή φασαρία από streaming media, τότε αυτό το AAXA σας προσφέρει μια φορητή, οικονομικά προσιτή επιλογή που θα μπορούσε απλά να ελέγξει όλα τα κουτιά σας. Ο προβολέας Pico είναι χτισμένος με έναν οπτικό κινητήρα υψηλής φωτεινότητας, ο οποίος σας δίνει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αυλών - το 175 είναι ακριβές - ειδικά για έναν προβολέα που ταιριάζει στην παλάμη των χεριών σας. Η ίδια η λάμπα αποτελείται από 20.000 LED και τροφοδοτείται από μια εσωτερική μπαταρία ιόντων λιθίου που θα διαρκέσει έως και 90 λεπτά.

Προσφέρει μια μέγιστη ανάλυση μέχρι 1920 x 1080 pixels, η οποία είναι πολύ πιο ξεκάθαρη από κάποια από τα άλλα μοντέλα σε αυτό το σημείο τιμών. Αλλά το καλύτερο μέρος αυτής της μονάδας είναι η αυτόνομη, εσωτερική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων με έναν έξοχο επεξεργαστή ARM. Είναι φορτωμένο με ένα λειτουργικό σύστημα Android που είναι πλήρως συνδεδεμένο μέσω Wi-Fi ή Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε streaming από μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Youtube, ESPN, Facebook και άλλα, όλα χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε ή να συνδέσετε σε μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Όλα έρχονται σε ένα μικροσκοπικό πακέτο που έχει μόνο 1,2 x 2,8 x 5,5 ίντσες, γι 'αυτό είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που έχει μέγεθος για το μέγεθός του. Και, σε λιγότερο από μισή λίβρα, το πράγμα δεν θα ζυγίσει το σακίδιο σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .