Οι 6 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Thin Zoom που θα αγοράσουν το 2018

Βρείτε τις κορυφαίες λεπτές κάμερες με μεγάλους φακούς ζουμ

Όταν πρόκειται για συμπαγείς κάμερες point-and-shoot, έχετε την τάση να σκέφτεστε τις συσκευές που πρόκειται να είναι παρωχημένες λόγω των ολοένα και πιο ισχυρών κάμερων smartphone. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Υπάρχουν πολλές ευέλικτες συσκευές σταθερού φακού, οι οποίες φτάνουν ακόμα και οι πιο έμπειροι ειδικοί σε όλα τα είδη των συνθηκών γυρίσματος. Ενώ αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση μια λίστα επαγγελματικών βαθμού point-and-βλαστών, προσφέρει μια αναλαμπή των καλύτερων διαθέσιμων φωτογραφικών μηχανών μικρού μεγέθους.

Το Canon PowerShot G7 X Mark II είναι μια ανθεκτική κάμερα πολλαπλών χρήσεων που θα σας κοστίσει αρκετά, αλλά αυτό που προσφέρει προσφέρει την κάμερα μεταξύ των καλύτερων στην κατηγορία της. Το G7 X Mark II διαθέτει αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 1 ιντσών και 20,1 megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7 της Canon. Διαθέτει οθόνη LCD touchscreen με κλίση 3,0 ιντσών και σύστημα αυτόματης εστίασης υψηλής ταχύτητας (AF) που σαρώνει 31 σημεία εστίασης για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία εστίασης. Καταγράφει βίντεο Full HD (1080p), διαθέτει τροποποιημένο δακτύλιο ελέγχου για βελτιωμένη βελτιστοποίηση και ενσωματωμένο WiFi και NFC για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών.

Ο σταθερός φακός είναι φακός οπτικού ζουμ 24-100 χιλιοστών (ισοδύναμος 35 χιλιοστά) με εμβέλεια έως 4,2 φορές. Αυτό δεν είναι πολύ σε σύγκριση με μερικές από τις άλλες κάμερες αυτής της λίστας, αλλά εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια κάμερα όπως αυτή, ίσως γνωρίζετε τα πράγματά σας και ενδιαφέρεστε απλά να αγοράσετε μια ειδική συσκευή για κοντινή λήψη.

Εάν είστε απλά μετά από ένα συμπαγές point-and-shoot με μια ικανή ζουμ λειτουργία, ελέγξτε έξω το Nikon COOLPIX A900. Αυτή η λεπτή, σταθερή συσκευή φακού διαθέτει έναν γνήσιο φακό γυαλιού NIKKOR με οπτικό ζουμ 35x. Με δυναμικό (ψηφιακό) ζουμ, η περιοχή διπλασιάζεται αποτελεσματικά σε 70x. Το A900 διαθέτει επίσης αισθητήρα CMOS 20 megapixel και συνεχή λήψη σε 30 fps μέσω καταγραφής βίντεο UHD 4K. Διαθέτει επίσης μια πλήρη σουίτα επιλογών σύνδεσης: ενσωματωμένο WiFi και NFC για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών, καθώς και Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE). Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ικανό μικρό συμπαγές point-and-shoot (που ζυγίζει λίγο περισσότερο από μισή λίβρα) που είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε αρχάριου ή ενδιάμεσου ανεμιστήρα των φακών ζουμ.

Το RX100 της Sony κάνει μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή για αρχάριους, διότι είναι εύκολο στη χρήση, αλλά δεν μειώνει την ποιότητα των φωτογραφιών. Στεγάζει έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor CMOS 1 ιντσών που συλλαμβάνει περισσότερο φωτισμό και λεπτομέρεια από τον μέσο όρο σας, με ISO που κυμαίνεται από 125 έως 6400. Στερεώστε σε μια μεγάλη διάμετρο F1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T * φακό με ζουμ 3,6x και μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφική μηχανή για λήψη φωτογραφιών με πολύ χαμηλό θόρυβο.

Ως αρχάριος, ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες ως αρχεία JPEG, αλλά καθώς προχωράτε, θα εκτιμήσετε ότι μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αρχεία RAW εξαιρετικής ποιότητας. Οι δυνατότητές του βίντεο αξίζει επίσης να αναφερθούν: πυροβολεί σε Full HD 1080 / 60p και μπορείτε να κάνετε ανασκόπηση φωτογραφικού υλικού στην οθόνη LCD Xtra Fine 3 ιντσών (1,229k dots). Μετρώντας 2,29 x 1,41 x 4 ίντσες, είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει φωτογραφίες ποιότητας SLR χωρίς το μεγαλύτερο όγκο.

Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των megapixel κάμερα χαρακτηριστικά είναι μόνο ένας παράγοντας που βοηθά να καθορίσει την ποιότητα της κάμερας, αλλά γενικά πιστεύεται ότι τα περισσότερα megapixels, τόσο το καλύτερο. Για τη συμπαγή κατηγορία σημείων εστίασης, δεν θα βρείτε πολύ καλύτερα από το Canon PowerShot SX620 HS - τουλάχιστον στο εύρος τιμών των 500 $. Το SX620 διαθέτει αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 20,2 megapixel που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ της Canon, παρέχοντας άφθονη ισχύ για να παρέχει εντυπωσιακές εικόνες υψηλής ανάλυσης. Έχει ένα φακό οπτικού ζουμ 25x με τεχνολογία Intelligent IS (σταθεροποίηση εικόνας) της Canon, ενσωματωμένο WiFi και NFC για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών, δυνατότητα βίντεο τριών ιντσών και δυνατότητα Full HD (1080p). Θυμηθείτε ότι τα megapixel δεν είναι τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για τη λίστα αυτή, το SX620 (μαζί με το Canon PowerShot G7 X) προσφέρει τα περισσότερα.

Το φιλικό προς την τσέπη PowerShot SD3500IS μπορεί να είναι μικροσκοπικό, αλλά πακέτο ένα ισχυρό γροθιά με όλα γύρω στερεά χαρακτηριστικά. Έχει ένα 14,1 megapixel με φακό 5x οπτικού ζουμ, το οποίο είναι αρκετά αξιοσέβαστο για μια κάμερα του μεγέθους του, αλλά ο μικρός αισθητήρας του σημαίνει ότι αγωνίζεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δεν έχει εικονοσκόπιο, αλλά η οθόνη LCD 3,5 ιντσών έχει ποιότητα άνω του μέσου όρου με ανάλυση 460.000 pixel. Το PowerShot SD3500IS κάνει την εγγραφή σε ανάλυση HD 720p μια αύρα και μπορείτε να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας μέσω μιας υποδοχής mini HDMI.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ίδια με άλλες στην τάξη της, αλλά μπορείτε να παραλάβετε μια εφεδρική μπαταρία για να την χρησιμοποιήσετε ως αντίγραφο ασφαλείας. Φυσικά, όταν βρίσκεστε σε έναν προϋπολογισμό, είστε αναγκασμένοι να προβείτε σε ορισμένες συμφωνίες, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια άλλη κάμερα σε αυτό το εύρος τιμών με τέτοιες καλές δυνατότητες HD.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους σε ένα προκαθορισμένο απόσπασμα στα smartphones τους, επειδή η σύνδεσή τους καθιστά εξαιρετικά εύκολη. Αλλά αν θέλετε να πάρετε μια εγκοπή, ελατήριο για το PowerShot ELPH 360, το οποίο λαμβάνει αξιοσημείωτα καλύτερες φωτογραφίες (ειδικά σε χαμηλό φωτισμό) χάρη στον αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel και τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+. Επίσης φέρει 12X ζουμ, ώστε να μπορείτε να πλησιάσετε τη δράση από ό, τι θα επιτρέψει ένα smartphone.

Με ενσωματωμένο WiFi και NFC, μπορείτε να μεταφορτώσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε πραγματικό χρόνο σε Facebook, YouTube, Instagram και πολλά άλλα μέσω της iMAGE Gateway της Canon, απευθείας από το ELPH 360. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε συμβατά Android και iOS συσκευές και μεταφορτώστε τις εικόνες σας στο τηλέφωνό σας μέσω της δωρεάν εφαρμογής Camera Connect της Canon ή εκτυπώστε απευθείας από πιστοποιημένο εκτυπωτή PictBridge (Wireless LAN).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .