Οι 8 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Kodak να αγοράσουν το 2017

Κάνετε μια στιγμή Kodak με αυτές τις κορυφαίες κάμερες

Υπάρχει πάντα χρόνος για μια στιγμή Kodak. Λοιπόν, υπάρχει πάντα χρόνος για την τέλεια κάμερα. Παρακάτω είναι μια λίστα με τις οκτώ καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Kodak στην αγορά σήμερα. Και σε αυτό θα βρείτε φωτογραφικές μηχανές που είναι εξαιρετικές για μια ποικιλία χρήσεων, είτε είστε αδρεναλίνη που θέλει να τεκμηριώσει όλη τη δράση, είτε ένα social media maven που θέλει να μοιραστεί τις φωτογραφίες σας με το Facebook ή το Instagram. Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, η στρογγυλοποίηση των κορυφαίων φωτογραφικών μηχανών Kodak δεν θα απογοητεύσει.

Το φιλικό ζουμ KODAK PIXPRO Zoom FZ43 ζυγίζει μόνο 4,16 ουγκιές, έχει διάσταση 3,67 x 1,05 x 2,37 ίντσες και είναι μία από τις πιο προσιτές συμπαγείς κάμερες εκκίνησης στη λίστα.

Το Kodak PIXPRO είναι 16 megapixel, καταγράφει βίντεο HD 720p και διαθέτει φακό ευρείας γωνίας 27 mm, καθώς και οπτικό ζουμ 4x. Διαθέτει οθόνη LCD 2,7 ιντσών που είναι αρκετά φωτεινή για να χρησιμοποιηθεί στις πιο σκοτεινές ρυθμίσεις. Η φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει ενσωματωμένο λογισμικό αφαίρεσης κόκκινων ματιών και ανίχνευσης προσώπου, οπότε ακόμη και οι αρχάριοι φωτογράφοι θα έχουν κάποια καθοδηγούμενη βοήθεια για τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών από τους φίλους και την οικογένειά τους.

Οι χρήστες του Amazon αγαπούν το FZ43 για το μικρό μέγεθος του, την μεγάλη οθόνη προβολής και την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Άλλοι χρήστες σημειώνουν ότι έρχεται με σύγχυση οδηγίες και ότι η εξάρτηση της σε μια κάρτα Micro SD για την αποθήκευση μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό.

Με το EasyShare, η Kodak ενσωματώνει μια λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού για κοινή χρήση και φόρτωση φωτογραφιών. Το Kodak EasyShare Z5010 προσφέρει την καλύτερη δυνατή ασύρματη φόρτωση μέσω Facebook ή e-mail και προσφέρει μια ισχυρή κάμερα σε προσιτή τιμή.

Το K5010 είναι μια κάμερα 14 megapixel με φακό ευρυγώνιο 25 mm Schneider-Kreuznach, οπτικό ζουμ 21x και σταθεροποίηση εικόνας. Περιλαμβάνει μια φωτεινή οθόνη LCD 3 ιντσών με τη λειτουργία Smart Capture της Kodak που αναγνωρίζει αυτόματα τη σκηνή και το αντικείμενο και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για την τέλεια εικόνα.

Οι χρήστες του Amazon αγαπούν την κάμερα για ευκολία χρήσης, δυνατότητα ζουμ και κοινή χρήση φωτογραφιών. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Το PIXPRO Astro Zoom AZ651 της Kodak είναι μια κάμερα 20 megapixel με εκπληκτικό οπτικό ζουμ 65x και ευρυγώνιο φακό 24 mm. Διαθέτει προηγμένο αισθητήρα BSI CMOS που επιτρέπει μεγαλύτερη ταχύτητα, ποιότητα και σαφήνεια από έναν παραδοσιακό αισθητήρα CCD. Οι εικόνες αποθηκεύονται σε μορφές .JPEG και RAW για να παράγουν την υψηλότερη ποιότητα εικόνας ακόμα και για τους πιο κριτικούς από τους γνωστούς της φωτογραφικής μηχανής.

Το AZ651 περιλαμβάνει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μηχανισμό προβολής με σύνθεση σκηνής σε πραγματικό χρόνο και ρυθμιζόμενη οθόνη LCD 3 ιντσών. Η κάμερα περιλαμβάνει εγγραφή βίντεο με ρυθμιζόμενη λειτουργία καρέ ανά δευτερόλεπτο από 30fps σε 1080p έως 120fps. Η ενσωματωμένη σύνδεση WiFi σημαίνει ότι μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας στην έξυπνη συσκευή σας μέσω της δωρεάν εφαρμογής iOS και Android του Kodak.

Η απάντηση της Kodak στο GoPro είναι η PIXPRO SP360 Action Cam - μία φωτογραφική μηχανή VR 16-megapixel 360 μοιρών, ικανή να φωτογραφίζει πλήρη βίντεο 1080p HD και εικόνες full-res. Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες προβολής και προηγμένο αισθητήρα MOS με 16 εκατομμύρια εικονοστοιχεία εικόνας, καθιστώντας τον πιο προηγμένο από τους παραδοσιακούς αισθητήρες CCD ή CMOS. Αυτή είναι η τέλεια μικρή φωτογραφική μηχανή τσέπης για κάθε τυχοδιώκτη.

Το SP360 περιλαμβάνει συνδεσιμότητα WiFi και NFC, ώστε να μπορείτε να μεταφορτώνετε όλες τις λήψεις σας ασύρματα στη συσκευή σας iOS / Android μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής απομακρυσμένης προβολής. Είναι η μοναδική κάμερα στη λίστα που είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στην κατάψυξη (έως -10 Fahrenheit), ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική στην εκτόξευση. Η φωτογραφική μηχανή κάνει έναν σπουδαίο σύντροφο για όσους ταξιδεύουν σε δύσκολα κλίματα ή συνθήκες, αλλά θέλουν να καταγράψουν τον κόσμο γύρω τους.

Το Kodak CFH-BVA10 είναι η μοναδική κάμερα παρακολούθησης μωρών που θα χρειαστείτε ποτέ. Πρόκειται για μια κομψή οθόνη βίντεο υψηλής ποιότητας HD 720p με συνδεσιμότητα WiFi, νυχτερινή όραση, προβολή 180 μοιρών και ενσωματωμένο φορέα νυχτερινής και λευκού θορύβου.

Δεν είναι συχνά ότι βλέπετε μια φωτογραφική μηχανή μωρού με αμφίδρομη επικοινωνία, αλλά το έχει το CFH-BVA10. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις καλύτερα εξοπλισμένες κάμερες παρακολούθησης μωρών στην αγορά, λόγω των χαρακτηριστικών της και της ασύρματης τεχνολογίας 900 MHz με εκτεταμένη εμβέλεια (λειτουργεί μέχρι και 2.000 πόδια μακριά). Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα εικόνας 3,15 megapixel που καταγράφει έως και 30 fps, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι θα τραβήξετε ακόμα και τα γρηγορότερα μωρά.

Οι χρήστες της Amazon που κατέχουν τη φωτογραφική μηχανή αγαπούν την μεγάλη της ανάλυση, το οπτικό πεδίο και το πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε (χάρη στην ειδική εφαρμογή της).

Το Kodak CFH-V15 είναι ιδανική κάμερα για παρακολούθηση πολλαπλών χρήσεων, είτε παρακολουθείται από τα κατοικίδια ζώα, τους αγαπημένους ηλικιωμένους ή τους υπαλλήλους τους. Έρχεται με απομακρυσμένη ζωντανή ροή βίντεο μέσω της εφαρμογής smartphone, tablet και PC, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι να ξεκινήσετε την παρακολούθηση.

Το Kodak CFH-V15 διαθέτει επιτήρηση νυχτερινής όρασης σε ποιότητα HD 1280 x 730p σε 30 fps. Περιλαμβάνει μια λειτουργία αποθήκευσης νέας ημέρας (με προαιρετικά εκτεταμένα σχέδια) που διαρκεί 24 ώρες από τα προηγούμενα βιντεοκλίπ σας. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, η κάμερα θα ξεκινήσει την εγγραφή αμέσως μόλις μετακινηθεί ο αισθητήρας και θα σας ειδοποιήσει μέσω της αφιερωμένης εφαρμογής της. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να έχετε WiFi για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και τη λειτουργία streaming.

Οι χρήστες του Amazon που αγόρασαν την κάμερα αγαπούν την κλίση της δεξιάς και της δεξιάς κλίσης 350 μοιρών με κατακόρυφη προβολή 105 μοίρες. Ορισμένοι χρήστες σημειώνουν ότι το ειδικό λογισμικό εφαρμογών μπορεί να είναι buggy σε iPads και άλλα tablet.

Θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες ψαριών στον ωκεανό; Τι συμβαίνει με τους φίλους σας που ανακαλύπτουν κοραλλιογενείς υφάλους; Το Kodak EasyShare Sport σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έως και 10 πόδια υποβρύχια και είναι ιδανικό για κάθε υποβρύχιο φωτογράφο.

Το Kodak EasyShare Sport C123 είναι μια φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με οθόνη LCD 2,5 ιντσών. Ζυγίζει 12,8 ουγκιές και μέτρα 5,8 x 2,3 x 5,8 ίντσες, επιτρέποντας την εύκολη κινητικότητα. Με την υποβρύχια λειτουργία ισορροπίας λευκού, μπορείτε να αποτυπώσετε τα αληθινά χρώματα στην πισίνα σας ή κάτω από τα κύματα. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο φλας για χαμηλή έκθεση, μικρόφωνο και εγγραφή βίντεο. Εφόσον το Sport C123 διαθέτει τη δυνατότητα EasyShare της Kodak, μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας από την ίδια την κάμερα. Τα χρώματα εμφανίζονται με κόκκινο, γκρι και μπλε χρώμα.

Δεν θέλετε να ανησυχείτε για πιθανή απώλεια ή καταστροφή της φωτογραφικής σας μηχανής σε περίπτωση ατυχήματος; Οι φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης της Kodak είναι μακράν οι καλύτερες για όσους ταξιδεύουν, κάμπινγκ ή αναζητούν 27 φωτογραφίες χωρίς τον κίνδυνο τιμής. Η φωτογραφική μηχανή γενικής χρήσης είναι ιδανική για όσους προέρχονται από άτομα που απολαμβάνουν κινδύνους έως οικονομικούς καταστροφείς.

Η κάμερα kodak μιας χρήσης που αναφέρεται εδώ έρχεται σε τρία πακέτα που είναι μόλις κάτω από $ 25. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και δύο φίλοι μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία της λήψης στιγμιαίων στιγμών. Παρόλο που δεν είναι ψηφιακό, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει φακό 35mm με χειροκίνητο φλας και περιέχει φιλμ Kodak 800 Max Versatility Plus.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .