Οι 8 καλύτερες κάμερες οπτικού ζουμ που θα αγοράσουν το 2018

Δεν απαιτείται στραβισμός: Βρείτε κάμερες με το καλύτερο ζουμ

Έχοντας ένα μεγάλο φακό ζουμ είναι ένα από τα πράγματα που αρχίζουν οι φωτογράφοι φαίνεται να θέλουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό. Αυτή η επιθυμία έχει πολύ νόημα. Μετά από όλα, υπάρχουν στιγμές που απλά δεν μπορείτε να κινηθείτε φυσικά πιο κοντά στο θέμα σας και το υψηλότερο οπτικό ζουμ σας δίνει την ευκαιρία να φωτογραφίζετε ακόμα μια καλή φωτογραφία.

Κρατήστε μερικά πράγματα στο μυαλό, όταν ψάχνετε για επιλογές φωτογραφικών μηχανών υπερύψωσης, ωστόσο. Πρώτον, μια φωτογραφική μηχανή σημείου και βολής με ένα μεγάλο φακό ζουμ μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητη στο κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, ειδικά όσο πιο κοντά το μέγιστο ζουμ που παίρνετε. Δεύτερον, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός ζουμ που βλέπετε είναι το οπτικό ζουμ, όχι το ψηφιακό ζουμ. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι οι καλύτερες κάμερες υπερύθρων που έχουμε δει πρόσφατα στην αγορά.

Τα πιο εξελιγμένα smartphones έχουν τώρα μέχρι 10x ζουμ. Οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές DSLR έχουν περίπου διπλάσια. Αλλά αυτή η επανάληψη της δημοφιλούς σειράς COOLPIX της Nikon φυσάει τόσο έξω από το νερό με ένα εκπληκτικό οπτικό ζουμ 83x είτε ένα σούπερ τηλεφακό 166x Dynamic Fine Zoom. Στο πίσω μέρος του γηπέδου; Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε ακόμα να πάρετε closeups. Προσπαθώντας να πυροβολήσω ένα αντικείμενο που δεν μπορείτε να πλησιάσετε; Οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η κάμερα έχει καλύψει.

Διαθέτει έναν ισχυρό αισθητήρα εικόνας CMOS 16 megapixel και επιτρέπει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο της έκθεσης. Δείτε την εικόνα σε μια περιστρεφόμενη οθόνη με διαφορετική γωνία ή μέσω ενός εικονοσκοπίου υψηλής ανάλυσης. Το μέγιστο εύρος ανοίγματος είναι F2.8-F6.5 και η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου είναι 1/4000 του δευτερολέπτου, με μεγάλη έκθεση έως και 15 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία διαρκεί περίπου 360 φωτογραφίες, ενώ ενσωματωμένο στο WiFi και το NFC επιτρέπουν την άμεση φόρτωση και κοινή χρήση. Ένα ενσωματωμένο GPS με το Google Map σάς προειδοποιεί σε σημεία ενδιαφέροντος και σας βοηθάει να βρείτε κοντινά σημεία με εικόνες τέλεια, κάνοντας αυτή την κάμερα μια go-to για οποιεσδήποτε περιπέτειες.

Αυτή η εκδοχή του Canon Powershot ανώτερης ποιότητας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ζουμ, με οπτικό ζουμ 50x. Αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας θα σας επιτρέψει να καταγράφετε τα ταξίδια, το τοπίο και την ψυχαγωγία σε ζωντανή υψηλή ποιότητα ακόμη και από μεγάλες αποστάσεις. Η έξυπνη τεχνολογία IS της κάμερας εξαρτάται αυτόματα από τις συνθήκες λήψης και εφαρμόζει προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης, ώστε να μπορείτε να παράγετε ποιοτικές εικόνες. Το βελτιωμένο βοηθητικό πρόγραμμα πλαισίωσης ζουμ σας βοηθά επίσης να καταγράφετε μακρινές στιγμές, ενώ μια λειτουργία κλειδώματος σας επιτρέπει να συλλάβετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός ταιριάζει με ασφάλεια και άνεση στο χέρι σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην απόσταση για να δημιουργήσετε αυτές τις εικόνες. Η κάμερα διαθέτει επίσης δυνατότητα σύνδεσης WiFi και αισθητήρα CMOS υψηλής ευαισθησίας 20,3 megapixel που υπερέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αυτό το LUMIX DMC-FZ70 κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και λίγα χρόνια, αλλά τα αξιοζήλευτα σχόλια και η πιστή φαντασία του σημαίνουν ότι η Panasonic το έχει κρατήσει στην παραγωγή και το πωλούν σε εξαιρετική τιμή. Μετά από όλα, η φωτογραφική μηχανή έχει βαθμολογία 4,5, ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στην απαιτητική αγορά φωτογραφίας.

Αυτό που κάνει την φωτογραφική μηχανή τόσο ξεχωριστή είναι το οπτικό ζουμ 60x σε φακό F2.8-5.9 με ευρυγώνιο φακό 20mm έως 120mm. Η τεχνολογία έξυπνης ανάλυσης σας επιτρέπει ακόμα να επεκτείνετε τον συντελεστή ζουμ έως και τα 120X ισοδύναμα με μικρή απώλεια ποιότητας. Και το ζουμ δεν περιορίζεται στην ακίνητη φωτογραφία. Εγγραφή βίντεο και ήχου κατά τη μεγέθυνση, χάρη στο Dolby Digital Stereo Creator. Η δυνατότητα Dolby βελτιώνει την ποιότητα του ήχου ενώ μεγεθύνεται με ένα μικρόφωνο Zoom Zoom Zoom. Η κάμερα διαθέτει επεξεργαστή 16,1 megapixel, 15 εφέ φιλτραρίσματος, σταθεροποίηση και πανοραμική λήψη για τη διεύρυνση του πλαισίου.

Αν και πιθανότατα δεν θα πιάσετε έναν επαγγελματία φωτογράφο που θα κάνει μια βολή με αυτήν την αρχική Sony, προσφέρει απίστευτη αξία για τον μέσο χρήστη. Σε λιγότερο από 200 δολάρια, αυτή η φωτογραφική μηχανή συσκευάζει ένα ισχυρό οπτικό ζουμ 35x, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη λήψη σας, η οποία συνήθως προορίζεται για κάμερες πολύ ακριβότερες. Ακόμη και ο επεξεργαστής εικόνας είναι ένας αξιοσέβαστος αισθητήρας Super HAD CCD 20,1-megapizel, ικανός να παρέχει υψηλής ποιότητας και όμορφα λεπτομερείς εικόνες.

Το μέγιστο εύρος ανοίγματος είναι f / 3,4-6,5, ενώ η μέγιστη ταχύτητα κλείστρου είναι 1/1500 του δευτερολέπτου. Και πάλι, δεν είναι pro specs, αλλά μια απίστευτη αξία σε αυτό το εύρος τιμών. Η οπτική τεχνολογία SteadyShot βοηθά στη σταθεροποίηση των εικόνων σας, εξαλείφοντας την ενοχλητική θόλωση και θόρυβο. Η Party Mode ρυθμίζει το ISO σας για να ενεργοποιήσει τις ζωντανές φωτογραφίες και η Εύκολη Λειτουργία ελαχιστοποιεί τα επίπεδα της φωτογραφικής σας μηχανής και κάνει εξαιρετικές λήψεις.

Βρείτε περισσότερους τρόπους για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το Nikon COOLPIX B500, μια προσφορά υπερήχων που έχει συνδεσιμότητα Bluetooth, WiFi και NFC. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την κάμερα μέσω smartphone ή tablet από απόσταση με την εφαρμογή Snapbridge, μια εξαιρετική λειτουργία για τους χρήστες YouTubers και τους ερασιτέχνες.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης φακό με οπτικό ζουμ 40x, που διαθέτει έξοχη τηλεφακό ή 80x Dynamic Fine Zoom, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τραβήξετε μεγάλες λήψεις από απόσταση. Διαθέτει φακό NIKKOR f / 3-6,5mm ED και αισθητήρα BSI CMOS 16 megapixel. Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο σε Full HD 1080p με ρυθμό 30fps. Άλλα συμπαγή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη μείωση των κραδασμών (Lens-Shift Vibration Reduction) για περισσότερο έλεγχο κατά τη λήψη, 18 λειτουργίες σκηνών και μια αυτόματη λειτουργία που είναι ιδανική για τους αρχάριους φωτογράφους.

Διατηρήστε τις αναμνήσεις της οικογένειάς σας με την εξαιρετική φωτογραφική μηχανή PowerShot SX420 IS, μια εξαιρετική αξία που προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ένα ισχυρό ζουμ. Ο αισθητήρας 20 megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ καταγράφει καταπληκτικές φωτογραφίες ποιότητας και καταγράφει βίντεο 720p HD. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να ασχολείστε με τις ρυθμίσεις, καθώς ένα έξυπνο αυτόματο χαρακτηριστικό σας δίνει τη δυνατότητα σε όλους να είναι ένας μεγάλος φωτογράφος. Με ένα ισχυρό οπτικό ζουμ 42x με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από μακριά.

Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν λειτουργίες σκηνής διασκέδασης όπως φαινόμενο ψαριού και μονόχρωμη, που σας δίνουν κάποια δημιουργικότητα για πλάνα διασκέδασης. Το εύρος διαφράγματος είναι f / 3,5-6,6 και η ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου είναι ένα δευτερόλεπτο. Η φωτογραφική μηχανή είναι επίσης ελαφριά .72 λίβρες, και ο χρονομετρητής σας επιτρέπει να δημιουργείτε λήψεις ολόκληρης της οικογένειας. Το ενσωματωμένο WiFi σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε τις εικόνες σας στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά μέσα, έτσι ώστε οι φίλοι σας να μπορούν να δουν τις εικόνες των οικογενειακών διακοπών ενώ είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Εάν θέλετε μια φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ που μπορεί άνετα να χωρέσει στην τσέπη του σακάκι σας, τότε αυτό το Canon Powershot ELPH 360 HS είναι ένα σίγουρο στοίχημα. Σε λιγότερο από μία λίβρα και κάτω από πέντε ίντσες, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μικρότερη από τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα. Έχει επίσης 12x οπτικό ζουμ που σταθεροποιείται από ένα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Οι εικόνες αποτυπώνονται σε πανέμορφη ποιότητα, χάρη στον αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel και τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+. Ακόμα και οι φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού είναι εξαιρετικές. Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο σε ανάλυση 1080p Full HD, ενώ μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες σε Δυναμικές IS, Powered IS, Macro IS και Active Tripod IS. Η τεχνολογία WiFi και NFC διευκολύνει την κοινή χρήση, ενώ οι εκτυπωτές με πιστοποίηση PictBridge μπορούν να εκτυπώσουν άμεσα τις συλλήψεις σας.

Η τελευταία έκδοση από την Panasonic διαθέτει 4K λήψη φωτογραφιών και 4K βίντεο, παρέχοντας εκπληκτική ποιότητα που συνοδεύει πλήρες εύρος zoom 60X. Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μια αρκετά ακριβή επιλογή που λειτουργεί καλά σε κάθε σενάριο. Τροφοδοτείται από έναν αισθητήρα 18,1 megapixel που έχει εντυπωσιακή απόδοση χαμηλού φωτισμού. Αυτό το χαμηλό φωτισμό λειτουργεί ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε το ζουμ 60Χ ευρείας γωνίας 20 χιλ. Που μπορεί να τραβήξει λεπτομέρειες από μακριά. Σκαρφαλωμένο στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου σας, μπορείτε να καταγράψετε σκηνές που ξεδιπλώνουν σε όλη τη διαδρομή στον ορίζοντα.

Η νέα τεχνολογία περιλαμβάνει μια λειτουργία "μετά την εστίαση" που σας επιτρέπει να ορίσετε επιθυμητά σημεία εστίασης αφού έχει ήδη σπάσει η εικόνα, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε μια σκηνή χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να συνθέσετε τέλεια την εικόνα. Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο 4Κ σε μια οθόνη αφής LCD τριών ιντσών και χρησιμοποιήστε τη φόρτιση USB που είναι έτοιμη για ταξίδια για να γεμίσετε γρήγορα τη φόρτιση της φωτογραφικής μηχανής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .