Η αναθεώρηση της συλλογής τσάντας 24/7 της κυκλοφορίας

Πολλά πράγματα ταιριάζουν σε μικρά, κομψά πακέτα.

Όταν πρόκειται για βιντεοσκοπήσεις, είτε για φίλους είτε για πελάτες, η ανάγκη να μεταφέρετε το εργαλείο άνετα και με ασφάλεια είναι πάντα στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας. Αυτός ο συγγραφέας είναι ένας τοξικομανής τσάντας με αυτοπεποίθηση, επενδύοντας σε ακατάλληλες περιπτώσεις Nanuk (περισσότερα για την επόμενη εβδομάδα), σακίδια συστήματος Dakine και σχεδόν οτιδήποτε άλλο θα χωρέσει ένα σώμα DSLR και φακοί.

Τον τελευταίο καιρό, το αντικείμενο της επιθυμίας ήταν η τσάντα Sling από τη συλλογή κυκλοφορίας 24/7. Αυτή η κομψή κάμερα υψηλής ποιότητας και η τσάντα αξεσουάρ σας κάνουν να τρέχετε, να περπατάτε, να κάνετε ποδήλατα ή να χομπώσετε ένα λεωφορείο για να τραβήξετε ένα αεράκι. Η τσάντα που δοκιμάσαμε παραγγέλθηκε από τον Adorama για περίπου εκατό δολάρια. Αν και προσφέρουν άλλες επιλογές, ο πορτραίτο προσανατολισμένος, κομψός σχεδιασμός φαινόταν σαν μια εξαιρετική επιλογή.

Φέρσαμε την τσάντα Sling 24/7 μαζί σε μια βολή στο διάσημο TIFF Lightbox του Τορόντο, βάση για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Από αισθητική άποψη, η Sling Bag φαινόταν κάθε τόσο ως κορυφαίο Hollywood North ως το κτίριο και το θέατρο που πυροβολούσαμε. Για τη λήψη, χρησιμοποιούσαμε DSLRs με τηλεφακούς πρωταρχικούς φακούς και βρήκαμε περιθώρια για άφθονη ταχύτητα στο Τσάντα για σκοινί.

Συσκευάσαμε δύο κασέτες φωτογραφικών μηχανών Canon 5D Mark III, δύο φακούς τηλεφακούς Canon L Series και μια χούφτα μπαταριών και αξεσουάρ στη σακούλα. Υπήρχε ακόμα αρκετός χώρος, οπότε χρησιμοποιήσαμε το περίβλημα του tablet για να συσκευάσουμε ένα Microsoft Surface Pro 4 (αν και ένα MacBook Air, iPad Pro ή άλλο tablet υπολογιστή μέχρι 12 ιντσών θα ταιριάζει), και βρήκαμε χώρο που απομείνει για μας αξιόπιστο εφεδρικό αντίγραφο - ένα Canon Vixia HF G20 και ένα φορητό σκληρό δίσκο για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μεταξύ λήψεων.

Η μετάβαση στο γρανάζι είναι ένα αεράκι με τον πλευρικό "γρήγορο" πίνακα πρόσβασης. Ένα γρήγορο φερμουάρ και μια φωτογραφική μηχανή είναι έξω και είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν. Ο μοναδικός σχεδιασμός ιμάντα επιτρέπει στην τσάντα να ταλαντεύεται από την πλάτη σας προς τα εμπρός χωρίς να απομακρύνει την τσάντα. Κι ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά μας έσυραν, αυτό που αγαπούσαμε πραγματικά ήταν η τσέπη αποθήκευσης καρτών στο εσωτερικό της τσάντας. Όταν αλλάζετε κάρτες σε κίνηση κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης βολής, δεν υπάρχει τίποτα τόσο δροσερό όσο ένα σημείο για ασφαλή τοποθέτηση πλήρων καρτών.

Η βολή πραγματοποιήθηκε σε δύο χιονισμένες, χλιαρές ημέρες και το ενσωματωμένο κάλυμμα καιρού κράτησε την ήδη ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες τσάντα - και είναι πολύτιμα περιεχόμενα - ξηρά και ασφαλή. Αν και δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά μιας τσάντας, το μόνο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ήταν πόσο πολύτιμο θα ήταν αυτό το επίπεδο προστασίας για το φορητό shooter. Ποδηλασία σε μια βροχερή πόλη για βολή, ή αφήνοντας την τσάντα στην πλάτη μας, ενώ περπατούσαμε σε μια λιτή ημέρα, κανονικά θα ήταν επικίνδυνη επιχείρηση. Η τσάντα Sling 24/7 χειρίστηκε τις συνθήκες χωρίς να σπάσει ιδρώτα.

Εάν είχαμε μια κριτική, ίσως να μην υπάρχει κανένας "κύριος" φερμουάρ για να ανοίξει την τσάντα σαν ένα clamshell. Η τσάντα δεν υποφέρει από τον αποκλεισμό, αλλά όταν σπρώχνει πραγματικά την τσάντα στα όρια της ικανότητάς της, μπορεί να πάρει λίγο κλειστοφοβική συσκευασία. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να δούμε μια "ματιά" σε ολόκληρο το εσωτερικό, αλλά την ίδια στιγμή, η διάταξη των τσέπες κάνει για μια πραγματικά ασφαλής εμπειρία. Αν κάποιος ήθελε να πάρει τα χέρια τους στις κάμερες ή το δισκίο μου, θα τους έδιωχνε το έργο τους.

Συνολικά, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος σε μια σχετικά μικρή τσάντα, η οποία μας αφήνει πολύ λίγα περιθώρια για παράπονα. Ο μοντέρνος ιμάντας ώμου / θώρακα φαίνεται εκπληκτικός όταν τραβιέται γύρω από την τσάντα και το λεπτό προφίλ συνεχίζει να φαίνεται εξαιρετικό χωρίς να είναι φανερό. Είναι πραγματικά απολαυστικό φορώντας κάτι που μοιάζει φανταστικό και δεν ουρλιάζει "με κλέβει! Είμαι γεμάτος κάμερες! ". Επιπλέον, τα διαμερίσματα είναι άφθονα, προσαρμόσιμα με διαχωριστικά Velcro και η ελαφριά τσάντα είναι ανθεκτική με το εξωτερικό του νερού ανθεκτικό.

Ενώ αυτή η τσάντα φωτογραφικής μηχανής θα φανεί απίστευτη οπουδήποτε, είναι δύσκολο να μην το φαντάζετε κάτω από τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης.