Τι είναι οι κάμερες Samsung;

Η Samsung μπορεί να έχει ξεκινήσει ως μια μικρή επιχείρηση εξαγωγής λίγο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες ηλεκτρονικές εταιρείες στον κόσμο, κάνοντας μια ποικιλία καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κάμερες της Samsung !

Με τα χρόνια, η σειρά φωτογραφικών μηχανών της Samsung έχει συμπεριλάβει εξαιρετικά συμπαγή και ψηφιακά μοντέλα SLR , αν και η εταιρεία επικεντρώνεται τώρα κυρίως σε κάμερες αντικατάστατου φακού χωρίς κάτοπτρο και κάμερες smartphone. Η Samsung είναι γνωστή στους κύκλους της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με την πάροδο των χρόνων ως ένας πολύ καλός πρωτοπόρος, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής μιας φωτογραφικής μηχανής διπλής οθόνης, η οποία περιελάμβανε μια μικροσκοπική οθόνη LCD στο μπροστινό μέρος της κάμερας για να επιτρέψει την ευκολότερη λήψη φωτογραφιών.

Ιστορικό της Samsung

Η Samsung ιδρύθηκε το 1938 στο Taegu της Κορέας, που πουλά αποξηραμένα κορεάτικα ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Μέσα σε περίπου τρεις δεκαετίες, η Samsung-Sanyo Electronics ιδρύθηκε ως τμήμα της εταιρείας Samsung και η ηλεκτρονική μονάδα της Samsung δημιούργησε την πρώτη της ασπρόμαυρη τηλεόραση το 1970. Κατά τα επόμενα 20 χρόνια, η Samsung επεκτάθηκε παγκοσμίως και άρχισε να κατασκευάζει αρκετούς καταναλωτές ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως μικροκύματα, βίντεο, υπολογιστές και κλιματιστικά.

Η Samsung αρχικά κατασκευάζει κάμερες για την αεροναυπηγική βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του 1990, προτού μεταναστεύσει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές καταναλωτών. Η εταιρεία έχει επίσης γίνει παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία κινητών τηλεφώνων με δυνατότητες κάμερας. Το 2005, η Samsung δημιούργησε το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές 7 megapixel παγκοσμίως.

Η Samsung έχει θυγατρικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Samsung Electronics America έχει την έδρα της στο Ridgefield Park, NJ

Προσφορές της Samsung σήμερα

Οι περισσότερες από τις προσφορές ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Samsung είναι φθηνά μοντέλα που στοχεύουν στην έναρξη φωτογράφων, αν και πιο έμπειροι φωτογράφοι θα βρουν μερικές κάμερες. Επισκεφθείτε την τοποθεσία Web της Samsung για να βρείτε μερικά εξαρτήματα για κάμερες Samsung, κυρίως φακούς και μπαταρίες.

Λάβετε υπόψη ότι η Samsung πραγματικά εστιάζει τώρα στις κάμερες smartphone και τις κάμερες αντικατάστατου φακού χωρίς καθρέφτες. Εντούτοις, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να παραλάβετε μερικά από τα παρακάτω μοντέλα φωτογραφικών μηχανών:

Η ιστορία της Samsung ως κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης είναι μακρά και επιτυχημένη. Και κάνει πολύ καλή δουλειά με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Samsung επίσης!