Τι στον κόσμο σημαίνει "JFC";

Πώς να ερμηνεύσετε το JFC όταν το βλέπετε στα κοινωνικά μέσα ή σε ένα κείμενο

Ίσως έχετε συναντήσει μια ενημέρωση κατάστασης Facebook , ένα μήνυμα WhatsApp , ένα σχόλιο Instagram ή κάτι άλλο με το ακρωνύμιο «JFC» γεμιστό κάπου σε αυτό. Και ίσως έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνει αυτό.

Με την πρώτη ματιά, οτιδήποτε με τον JFC σε αυτό θα φανεί εντελώς αθώος και αβλαβής για εσάς - προφανώς γιατί δεν έχετε ακόμα μάθει τι σημαίνει πραγματικά. Εν κατακλείδι, όμως, αυτό το μικρό ακρωνύμιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά αθώο και ακίνδυνο.

Φροντίστε τον εαυτό σας. Ο JFC σημαίνει:

Ο Ιησούς Χριστός

Ναι, αυτοί οι αστερίσκοι αντιπροσωπεύουν τα γράμματα που συνθέτουν την λέξη F. Και ναι, πολλοί θρησκευτικοί (και κάποιοι μη θρησκευτικοί) λαοί θα βρουν χρησιμοποιώντας τον JFC ως έναν ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο να πάρουν μάταια το όνομα του Κυρίου.

Παραδείγματα JFC σε χρήση

Το JFC μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχή μιας φράσης, στο τέλος μιας φράσης ή οπουδήποτε στο μεταξύ. Η σωστή ορθογραφία και η γραμματική δεν χρησιμοποιούνται συνήθως με ακρωνύμια όπως JFC, καθώς ολόκληρο το σημείο χρήσης ενός ακρωνυμίου είναι να αποκτάτε γρήγορα το μήνυμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ίσως παρατηρήσετε ακόμη και μερικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν το JFC για να διαχωρίσουν μια σκέψη από μια άλλη χωρίς να την χωρίσουν σε δύο προτάσεις. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα για το τι μπορεί να μοιάζει με μια δημοσίευση ή ένα μήνυμα όταν χρησιμοποιείται JFC:

"JFC, πρέπει να με γελάς με τις αποστολές αυτού του εξαμήνου ... να δουλέψω τόσο πολύ."

"Δεν κατάφερα να δοκιμάσω τίποτα για 8 ημέρες.

"Δεν ξέρω καν πού πήγαινε η μέρα. Χρειαζόταν να πάρω μαζί μου".

Πώς να χρησιμοποιήσετε το JFC

Πρώτα απ 'όλα, προφανώς θα θελήσετε να είστε προσεκτικοί με τη χρήση αυτού του ακρωνυμίου, δεδομένου ότι προορίζεται να επικοινωνήσει με τη φρεσκάδα. Εάν δεν θέλετε η μητέρα σας στο Facebook ή το αφεντικό σας στο LinkedIn να σας ακούσει να λέτε τα ακριβή λόγια έξω δυνατά, μάλλον δεν θα πρέπει να το θέσετε σε απευθείας σύνδεση - ακόμα κι αν το ίδιο το ακρωνύμιο φαίνεται πιο ακίνδυνο από το να πληκτρολογείτε πλήρως τις πραγματικές λέξεις .

Εάν χρησιμοποιείτε κοινωνικά μέσα ή γραπτά μηνύματα για προσωπικούς λόγους, όμως, και οι άνθρωποι με τους οποίους επικοινωνείτε είναι υπερβολικά χαλαροί όταν πρόκειται για εχθρότητα (και ίσως ακόμη και να το χρησιμοποιείτε από καιρό σε καιρό), τότε ίσως να είσαστε ασφαλείς στη χρήση JFC γύρω τους. Ακολουθούν μερικές προτεινόμενες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να υπερβάλλετε την σοκαρισμένη αντίδρασή σας σε κάτι. Οι άνθρωποι ορκίζονται όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητα και αφήνουν τους να αισθάνονται έκπληκτοι, σοκαρισμένοι και / ή τρομαγμένοι. Προσθέτοντας το JFC στην αντίδραση που σας προκαλεί σοκ, μπορείτε να τονίσουμε πόσο σοκαρισμένος είστε πραγματικά.

Χρησιμοποιήστε το όταν είστε προσβεβλημένοι, αηδιασμένοι, θυμωμένοι, απογοητευμένοι ή αναστατωμένοι για κάτι. Για πολλούς ανθρώπους, η αρνητικότητα και ο ορκωμοσία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Αν βρίσκεστε σε κακή κατάσταση, πληκτρολογώντας τον JFC σε ένα σχόλιο, μια ενημέρωση κατάστασης ή ένα κείμενο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιο ατμό.

Χρησιμοποιήστε το όταν βρείτε κάτι που είναι αστείο αστείο. Χρησιμοποιώντας το JFC στην αντίδρασή σας σε κάτι που αποδείχθηκε πιο αστείο από ό, τι περίμενε, μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε πόσο γελάτε στην πραγματική ζωή. Μπορείτε να δείτε το JFC και το LOL που χρησιμοποιούνται παράλληλα μεταξύ τους σε απευθείας σύνδεση από ανθρώπους που προσπαθούν να γνωστοποιήσουν το μέγεθος της διασκέδασης τους.

Χρησιμοποιήστε το όταν είστε απλά συγκλονισμένοι από συγκίνηση και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πείτε. Για να το συνοψίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JFC σχεδόν σε κάθε περίπτωση όπου είστε συγκλονισμένοι και δεν έχετε τις λέξεις για να εκφράσετε τον εαυτό σας με ακρίβεια - είτε είστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι, διασκεδασμένοι ή αισθάνεστε οποιοδήποτε άλλο τρόπο.