Τα 7 Best Travel Mouses να αγοράσουν το 2018

Πάρτε αυτό το must-have αξεσουάρ υπολογιστή εν κινήσει είναι ακόμα πιο εύκολη

Το ταξίδι με ποντίκια μπορεί να είναι δύσκολο. Μερικές φορές είναι πολύ ογκώδεις και είναι οι πλέον κατάλληλοι για το σπίτι ή το γραφείο. Αλλά ευτυχώς υπάρχει μια αγορά για όσους βρίσκονται σε εξέλιξη που χρειάζονται ένα ποντίκι που δεν αποτυπώνει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Είτε ψάχνετε για την μέγιστη οικονομική προσιτότητα, ένα κομψό σχεδιασμό ποιότητας που ταιριάζει εργονομικά με την παλάμη και τα δάχτυλά σας ή ένα μικρό, συμπαγές μοντέλο που ταιριάζει στην μπροστινή τσέπη σας, αυτά τα ποντίκια ταξιδιού δεν θα απογοητεύσουν.

Το οπτικό ποντίκι USB Travel Mini της Sabrent είναι το καλύτερο στη λίστα για οικονομική προσιτότητα. Αυτό είναι το ποντίκι που συναντά το μεσαίο έδαφος τόσο σε σημείο τιμής όσο και σε αξία. θα πληρώνετε λιγότερο από $ 10 για ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα ποντίκια ταξιδιού στο Amazon μέχρι σήμερα.

Το ενσύρματο ποντίκι μίνι ταξιδιού της Sabrent διαθέτει μια λειτουργία "plug-and-play" όπου δεν απαιτεί λογισμικό για εγκατάσταση: είναι συμβατό τόσο με τον υπολογιστή σας όσο και με το Mac. Είναι εξαιρετικά φορητός σχεδιασμός σημαίνει ότι ζυγίζει μόνο 1,5 ουγκιές και μετρά 2,44 x 6,46 x 1,57 ίντσες. Περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και ελαφρύ ABS για σιωπηλό κλικ, έναν πολυλειτουργικό τροχό, καθώς και ένα 1200 DPI για οπτική παρακολούθηση ακριβείας.

Οι χρήστες στο Amazon επαινέσουν το προϊόν για την τιμή του, αναδιπλούμενο ενσύρματο και μικρό σχέδιο. Έρχεται μόνο σε μαύρο χρώμα.

Το μικρό ποντίκι Verbatim Mini Travel διαθέτει 8,5 x 1,5 x 4,9 ίντσες και ζυγίζει μόνο 3 ουγκιές. Διαθέτει ένα ανασυρόμενο καλώδιο USB και προσφέρει μια διασύνδεση USB 2.0 συμβατή με το USB 1.1. θύρες. Λειτουργεί με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των Mac OSX, των Windows 7 και του πυρήνα του Linux 2.6 και άνω. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα ποντίκια στη λίστα, η Verbatim προσφέρει μια ετησίως περιορισμένη εγγύηση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το ποντίκι σας. Οι αγοραστές αγαπούν το προϊόν για το μικρό, ευπροσάρμοστο σχεδιασμό του. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε, ροζ, μοβ, κόκκινο και πράσινο.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές ποντίκια ταξιδιού είναι το RVF-00052 Arc Touch Mouse της Microsoft. Είναι χτισμένο με ένα εύκαμπτο καμπύλο σχέδιο που μπορεί να χειριστεί και να λυγίσει για να ταιριάζει με την άνεση σας, καθώς και να είναι πεπλατυσμένο για εύκολη αποθήκευση.

Το Arc Touch Mouse της Microsoft δεν περιλαμβάνει φυσικό τροχό κύλισης, αλλά αντιδρά με ακρίβεια στην ταχύτητα κίνησης του δακτύλου σας στον αισθητήρα. Χρησιμοποιεί μια ελαφριά ανατροφοδότηση δόνησης για να σαρώσει τα έγγραφα και τις ιστοσελίδες σας. Το RVF-00052 περιλαμβάνει τεχνολογία BlueTrack, σχεδιασμένο με συνδυασμό οπτικών και ακριβείας λέιζερ, καθιστώντας το προσαρμόσιμο σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Περιλαμβάνει δύο μπαταρίες AAA με διάρκεια μπαταρίας έως και έξι μήνες και είναι συμβατή με τα πιο σύγχρονα λειτουργικά συστήματα στην αγορά. Οι χρήστες του Amazon αγαπούν το μοναδικό σχεδιασμό και τη φορητότητα του, αλλά αναφέρουν ότι το χαρακτηριστικό του κύλισης δεν έχει αξιόπιστη ανταπόκριση.

Το τελευταίας τεχνολογίας ποντίκι T630 της Logitech είναι ασύρματο, ζυγίζει 6.88 ουγκιές και έχει διαστάσεις 1.73 x 5.43 x 4.09 ίντσες. Το T630 είναι περίπου το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας και είναι χτισμένο με μεταλλικό σώμα και λεία μεταξωτή επιφάνεια. Σε αντίθεση με άλλα φορητά ποντίκια στη λίστα, περιλαμβάνει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για συνδεσιμότητα και χρέωση μέσω USB σε πλήρη φόρτιση σε λίγα μόνο λεπτά. Η συσκευή διαθέτει διαισθητικές χειρονομίες με τα Windows 8, όπως τη μεγέθυνση εικόνων και κύλισης.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καθολική συμβατή μονάδα, το T630 διατίθεται σε δύο εκδόσεις για Mac και Windows. Ορισμένοι χρήστες του Amazon επαινέσουν το προϊόν ως ένα από τα καλύτερα ποντίκια ταξιδιού στην αγορά λόγω της φορητότητας και του άνετου σχεδιασμού του. Άλλοι πιο κριτικοί κριτικοί δεν τους αρέσει η έλλειψη κουμπιών με δυνατότητα κλικ και το φυσικό μητρώο που θα πάρετε με άλλα πρότυπα ποντίκια.

Το οπτικό Moue AMU76US της Targus έχει ένα εργονομικό σχήμα και σχεδίαση, ένα ανασυρόμενο καλώδιο USB και οπτικούς αισθητήρες 1000 DPI. Το οπτικό ποντίκι AMU76US με το καλώδιο Targus ζυγίζει μόλις 3,2 ουγκιές και τα μέτρα 2,25 x 1,5 x 4,25 ίντσες. Έρχεται σε μαύρο και γκρι σχέδιο και είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Οι χρήστες του Amazon εκπλήσσονται με το πόσο καλά φτιάχνεται - ότι είναι ελαφρύ αλλά όχι "πολύ ελαφρύ" και περιλαμβάνει χρήσιμες λαβές στο πλάι. Άλλοι ήταν δυσαρεστημένοι με το μήκος του καλωδίου και το μικρό μέγεθος της πραγματικής μονάδας. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Το VicTsing έχει τόσες πολλές λειτουργίες γεμάτες με το ότι είναι σχεδόν αδιανόητο ότι αυτό το μικρό ποντίκι είναι σχεδόν $ 10. Ας τα ξεπεράσουμε: το ποντίκι διαθέτει πέντε ρυθμιζόμενες βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις CPI (που δείχνουν την ταχύτητα παρακολούθησης του ποντικιού) - 800, 1200, 1600, 2000 και 2400. Αφού έχετε ρυθμίσει την ευαισθησία σωστά, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το πράγμα θα διαρκέσει πολύ καιρό από τότε που η εταιρεία το εξέτασε για 5,000,000 πληκτρολογήσεις. Το ασύρματο 2,4 GHz και το βελτιστοποιημένο τσιπ επιτρέπουν την ασύρματη συνδεσιμότητα έως 33 πόδια μακριά. Η εργονομία είναι επίσης σκέψης με υποδοχές και περιθώρια για κάθε δάκτυλο, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξασφαλίζει το πιο δυνατό παιχνίδι σε ένα μόνο AAA. Τέλος, το ποντίκι υποστηρίζει σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα κάτω από τον ήλιο με συμβατότητα για Windows, Mac ή και Linux.

Η Razer έχει κερδίσει τη θέση της σε αυτούς τους καταλόγους ως είδος βιομηχανικού προτύπου για mainstream gear. Αλλά μετά το ξέπλυμα της σειράς, καταλήξαμε σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του Logitech. Το G403 διαθέτει το δικό του σύνολο εντυπωσιακών προδιαγραφών: ένα ρυθμό απόκρισης 1 ms 1000 Hz (τόσο ασύρματα όσο και USB), έναν συντελεστή ολίσθησης που ανταγωνίζεται ακόμη και ενσύρματους ποντίκια στο σπίτι, βαθμολογία αντοχής σε κλικ 20 εκατομμυρίων, bit επεξεργαστή ARM, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος LED έως 16,8 εκατομμύρια διαφορετικούς τρόπους. Επιπλέον, εάν έχετε χαμηλή μπαταρία, επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση και την ενσύρματη λειτουργία. Αλλά το αγαπημένο μας μέρος για αυτό είναι ότι το πράγμα δεν φαίνεται άσκοπα φανταχτερό όπως τα περισσότερα ποντίκια τυχερών παιχνιδιών, οπότε θα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι απαντώντας e-mails στο τρένο δεδομένου ότι ανήκει αντιπάλους FPS στην αίθουσα του ξενοδοχείου σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .