Αναθεώρηση: Garmin Fit App για iPhone και Android

Plus ασύρματο προσαρμογέα ANT + για καρδιακό ρυθμό, Cadence ποδηλάτου και Foot Pod

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

ANT & # 43; Ασύρματη καρδιακή συχνότητα, συγχρονίστε με το Garmin Connect Online

Προσθέστε τη νέα εφαρμογή Fit της Garmin για το iPhone και το Android στη σύντομη λίστα των εφαρμογών γυμναστικής που αξίζει να τραβήξετε μαζί σας στις διαδρομές, τις βόλτες και τις βόλτες με ποδήλατο. Η εφαρμογή Fit μετατρέπει το iPhone ή το Android smartphone σε συσκευή εκπαίδευσης που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα δεδομένα της προπόνησης στην εξαιρετική υπηρεσία Garmin Connect της Garmin για αποθήκευση και πρόσθετη ανάλυση.

Η εφαρμογή Garmin Fit παίρνει τα χαρακτηριστικά λίγο περισσότερο με έναν ασύρματο ανιχνευτή ANT + (μόνο iPhone) που προσθέτει καρδιακό ρυθμό (απαιτείται ασύρματη παρακολούθηση καρδιακών παλμών Garmin), ρυθμό ποδηλασίας (απαιτείται αισθητήρας ρυθμού Garmin) Garmin foot pod.

Βοηθώντας να ρυθμίσετε την εφαρμογή Garmin Fit εκτός, εκτός από τις λειτουργίες αισθητήρα ANT +, είναι η ικανότητά της να αξιοποιεί τα προηγούμενα workouts που είναι αποθηκευμένα στο Garmin Connect. Οι τελευταίες 30 ημέρες στατιστικών της προπόνησής σας είναι προσβάσιμες απευθείας από την εφαρμογή μόλις συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσης του Garmin Connect.

Η εφαρμογή Garmin Fit εμφανίζει επίσης κάποιο ιστορικό στο πάνω μισό της αρχικής της οθόνης. Απλά σπρώξτε πλευρικά για να δείτε την τελευταία σας δραστηριότητα, το σύνολο αυτής της εβδομάδας και το σύνολο αυτού του μήνα.

Δεδομένου ότι οι δρομείς και οι περιπατητές συχνά επιθυμούν να καλέσουν τις μελωδίες ενώ εργάζονται έξω, η Garmin ενσωματώνει σφιχτά τη μουσική στο smartphone σας με την εφαρμογή. Όταν ρυθμίζετε τη νέα σας δραστηριότητα, απλώς αγγίξτε την επιλογή Μουσική στον πίνακα ελέγχου για να τραβήξετε από τη βιβλιοθήκη σας ή να ανακατέψετε το παιχνίδι.

Όταν ρυθμίζετε μια νέα δραστηριότητα, μπορείτε να επιλέξετε την εκτέλεση, το περπάτημα, το ποδήλατο ή άλλα.

Στο δρόμο

Αφού ξεκινήσετε τη δραστηριότητά σας, παρουσιάζεται μια ωραία οθόνη χάρτη που δείχνει την παρούσα τοποθεσία σας με την πανταχού παρούσα μπλε κουκίδα. Καθώς μετακινείτε, θα αφήσετε ένα κομμάτι. Η κύρια οθόνη εμφανίζει απλά το χάρτη, το κομμάτι, το χρόνο που πέρασε και την απόσταση.

Το κάτω μέρος της οθόνης ελέγχει τη μουσική σας, με απλά κουμπιά Αναπαραγωγή , Παύση και Παράλειψη . Ένα εικονίδιο σημείωσης σας επιτρέπει να επιλέξετε από τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Στην πίστωση της Garmin, τα χαρακτηριστικά μουσικής ενσωματώνονται άψογα και σας επιτρέπουν να επιλέγετε και να διαχειρίζεστε μουσική χωρίς να αφήνετε την οθόνη προπόνησης ή να βλάπτετε τα δεδομένα της προπόνησής σας.

Ένα εικονίδιο με το χέρι σάς επιτρέπει να μεταβείτε στη λειτουργία χάρτη πλήρους οθόνης και ένα κουμπί κλειδώματος οθόνης σας εμποδίζει να αλλάξετε κατά λάθος μια ρύθμιση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας. Η μετακίνηση προς τα αριστερά αποκαλύπτει μια οθόνη στατιστικών στοιχείων που δεν περιλαμβάνει χάρτη, που περιλαμβάνει το χρόνο, την απόσταση, την τρέχουσα ταχύτητα και την καύση θερμίδων.

Σε ένα περίπατο ή σε ένα τρέξιμο, είναι εύκολο να παρακολουθείτε την πρόοδο και το ρυθμό σας και να επισημάνετε γύρους αν θέλετε. Σε μια μοτοσυκλέτα, προτιμάτε να κρατάτε το smartphone σας σε μια τσέπη για φανέλες, εκτός εάν έχετε ειδική θήκη smartphone για στήριξη στο τιμόνι. Επίσης, η εφαρμογή Garmin Fit δεν σας παρέχει μια μέση τιμή ανάγνωσης ταχύτητας, οπότε δεν αποτελεί υποκατάστατο ενός υπολογιστή με αποκλειστικό κύκλο.

Στατιστικά μετά την προπόνηση και χάρτες

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Garmin Fit είναι η ανάλυσή της και η δυνατότητα αναθεώρησης μετά την προπόνηση. Ανοίξτε μια προπόνηση στο αρχείο ιστορικού σας και λάβετε μια στατιστική περίληψη (απόσταση, ώρα, μέση ταχύτητα, θερμίδες) και ακόμη περισσότερα.

Η επιλογή Χάρτης θα σας οδηγήσει σε μια πλήρη επισκόπηση διαδρομής σε ένα χάρτη, μαζί με διαχωριστικά γύρων ή αυτόματες περιλήψεις μιλίων ανά μίλι, αν δεν πατήσετε το κουμπί Lap κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Η επιλογή των διαγραμμάτων παρέχει ένα εντυπωσιακό σύνολο διαγραμμάτων που δείχνουν την απόσταση ταχύτητας X και την απόσταση ανύψωσης X σας.

Επιλέγοντας Laps εμφανίζεται μια ωραία γραφική περίληψη κάθε γύρου (χρόνος, απόσταση, μέση ταχύτητα), αν πατήσατε το κουμπί Lap ή τα καταγράψατε αυτόματα ανά μίλι.

Η εφαρμογή Garmin Fit είναι μια καταπληκτική αγορά, ειδικά επειδή συγχρονίζεται με την πολύ καλή και δωρεάν υπηρεσία Garmin Connect online. Επίσης, οι συσκευές παρακολούθησης καρδιακών παλμών της Garmin με δέκτες ANT + λειτουργούν εξαιρετικά καλά, ώστε να είστε ευχαριστημένοι με το χαρακτηριστικό της καρδιακής συχνότητας εάν ανοίγετε για έναν ασύρματο ιμάντα καρδιάς της Garmin.