Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Chat του Facebook

Είστε χρήστης του Facebook Chat ; Αν χρησιμοποιείτε τον ενσωματωμένο πελάτη άμεσων μηνυμάτων άμεσων μηνυμάτων του Facebook, έχετε πολλές επιλογές, όπως:

01 από 07

Πώς να καθαρίσετε το Ιστορικό συνομιλιών στο Chat στο Facebook

Facebook © 2010

Θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλιών στο Facebook ; Η λειτουργία "Καθαρισμός ιστορικού συνομιλίας" στο Facebook Chat επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν το παράθυρο συνομιλίας.

Πώς να καταργήσετε το ιστορικό συνομιλιών στο Facebook

Σε ένα ανοιχτό παράθυρο συζήτησης στο Facebook, κάντε κλικ στον σύνδεσμο με τίτλο "Εκκαθάριση ιστορικού συνομιλιών" για να καταργήσετε τις προηγούμενες ανταλλακτικές ΔΥ.

Πώς να συνδεθείτε στο ιστολόγιο συνομιλιών στο Facebook

02 του 07

Πώς να απενεργοποιήσετε το Facebook Chat

Facebook © 2010

Θέλετε να απενεργοποιήσετε το Facebook Chat ; Οι χρήστες μπορούν να αποσυνδεθούν από το Facebook Chat και να αποτρέψουν την αποστολή μηνυμάτων συνομιλίας, κάνοντας κλικ στην επιλογή Συνομιλία> Επιλογές> Μετάβαση εκτός σύνδεσης από την καρτέλα ενσωματωμένης συνομιλίας στο Facebook.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά το Facebook Chat, απλώς κάντε ξανά κλικ στην καρτέλα Embedded Chat για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα των φίλων σας στο διαδίκτυο.

Πώς να μπλοκάρετε το chat στο Facebook

Θέλετε να αποκλείσετε τα μηνύματα συνομιλίας στο Facebook από άτομα από μεμονωμένους χρήστες; Μάθετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε τα μηνύματα συνομιλίας στο Facebook από χρήστες ξεχωριστά.

03 του 07

Πώς να Pop Out Facebook Chat

Facebook © 2010

Θέλετε να ανοίξετε το Facebook Chat στο δικό του παράθυρο; Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν το Facebook Chat σε ένα νέο παράθυρο επιλέγοντας Chat> Options> Pop out Chat .

04 του 07

Χρήση του αναδυόμενου chat στο Facebook

Facebook © 2010

Μετά από την εξαφάνιση του Facebook Chat , οι χρήστες θα αντιμετωπίζονται σε ένα νέο παράθυρο με το Facebook Chat λίστα φίλων και το παράθυρο συνομιλίας στο Facebook σε ένα.

Για να επιστρέψετε το Facebook Chat στην ενσωματωμένη θέση του, κάντε κλικ στην επιλογή Options> Pop in Chat ή κάντε κλικ στην καρτέλα Pop στην Chat στο παράθυρο του προφίλ στο Facebook.

05 του 07

Φροντίστε να ανοίξετε τη λίστα φίλων στο Facebook

Facebook © 2010

Θέλετε να διατηρήσετε τη λίστα των φίλων σας στο Facebook σε απευθείας σύνδεση ανοιχτή στο παράθυρο του προφίλ; Επιλέξτε Chat (Chat)> Options (Επιλογές)> Keep Online Window Window Open ( Άνοιγμα παραθύρου φίλων ) και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην κατάλληλη επιλογή.

Για να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, κάντε κλικ στο πάνω μέρος της λίστας φίλων στο διαδίκτυο και θα κλείσει αυτόματα.

06 του 07

Απενεργοποιήστε τις εικόνες συνομιλιών στο Facebook

Facebook © 2010

Θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο Chat στο Facebook ;

Η απενεργοποίηση των εικόνων του Chat στο Facebook από το προφίλ κάθε φίλου θα μειώσει την οπτική ακαταστασία και θα δημιουργήσει μια λίστα μόνο με κείμενο στη λίστα φίλων σας στο Facebook στο Facebook. Για να απενεργοποιήσετε τις εικόνες συνομιλιών Facebook, επιλέξτε Συνομιλία> Επιλογές> Εμφάνιση μόνο ονομάτων σε φίλους σε απευθείας σύνδεση και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην κατάλληλη επιλογή.

Για να ενεργοποιήσετε τις εικόνες Chat στο Facebook, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου όπως περιγράφεται παραπάνω.

07 του 07

Ενεργοποιήστε τους ήχους συζήτησης στο Facebook

Facebook © 2010

Χρειάζεστε μια καλή ειδοποίηση για το Facebook Chat ; Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν έναν αναδυόμενο ήχο για να ειδοποιήσουν τους χρήστες σε κάθε νέο συνομιλία IM που έχει λάβει το Facebook.

Για να ενεργοποιήσετε τους ήχους συνομιλίας του Facebook, επιλέξτε Συνομιλία> Επιλογές> Αναπαραγωγή ήχου για νέα μηνύματα , επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην κατάλληλη επιλογή.

Για να απενεργοποιήσετε τους ήχους του Faceebok Chat, απλά αποεπιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου όπως περιγράφεται.