Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τα GIF στο Facebook

Εκφράστε τον εαυτό σας καλύτερα με τη μαγεία των GIF

Το Facebook είναι πιο διασκεδαστικό με κινούμενες εικόνες. GIFs, δηλαδή.

Ένα GIF είναι απλώς μια μορφή εικόνας που καταγράφει μια σύντομη σκηνή κινούμενων εικόνων σε μορφή ταινίας. Αλλά επειδή είναι μόνο μια εικόνα, δεν υπάρχει ήχος.

Το Facebook τώρα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν GIF στις ενημερώσεις κατάστασής τους, στα σχόλια και στα ιδιωτικά μηνύματα. Δείτε πώς.

Δημοσίευση ενός GIF σε μια ενημέρωση κατάστασης

Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ανάρτησης στο Facebook.com ή Δημοσίευση από το προφίλ σας μέσα στην εφαρμογή για κινητά, θα εμφανιστεί μια λίστα επιλογών κάτω από το πεδίο της ανάρτησης. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέσω αυτών των επιλογών μέχρι να δείτε το GIF και κάντε κλικ ή αγγίξτε το.

Ένα πλέγμα δημοφιλικών προτεινόμενων GIF θα εμφανιστεί, χτίστηκε απευθείας στο Facebook για την ευκολία σας. Επιλέξτε ένα που θέλετε να το εισαγάγετε αυτόματα στο πεδίο της ανάρτησης ή χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε ένα GIF με βάση μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Δημοσίευση ενός GIF σε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε μόνο τα GIF σε σχόλια στις δικές σας αναρτήσεις ή στις αναρτήσεις φίλων. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε GIF σε σχόλια των αναρτήσεων από σελίδες που σας άρεσαν.

Κάντε κλικ ή επιλέξτε την επιλογή Σχόλιο κάτω από μια ανάρτηση και αναζητήστε το εικονίδιο GIF που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του πεδίου σχολίων. Κάντε κλικ ή πατήστε για να δείτε μια λίστα προτεινόμενων GIF ή χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε ένα με βάση μια λέξη-κλειδί. Όταν βρείτε ένα που θέλετε να εισαγάγετε στο σχόλιό σας, πατήστε ή αγγίξτε το.

Στείλτε ένα GIF σε ένα ιδιωτικό μήνυμα

Αν χρησιμοποιείτε το Messenger από το Facebook.com, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε ένα εικονίδιο GIF μέσα στη λίστα με άλλα εικονίδια κάτω από το πεδίο συνομιλίας στο πλαίσιο μηνύματος για τον φίλο που στέλνετε μηνύματα. Κάντε κλικ σε αυτό για να δείτε μια λίστα των προτεινόμενων GIF ή για να αναζητήσετε ένα κείμενο που θα εισαχθεί στο μήνυμά σας.

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Messenger, ανοίξτε μια συνομιλία με έναν φίλο ή ομάδα και πατήστε το σύμβολο συν (+) στα αριστερά του πεδίου συνομιλίας. Θα εμφανιστεί ένα μενού με εικονίδια, το οποίο μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι να δείτε ένα ετικέτα GIF . Αγγίξτε το για να δείτε μια λίστα προτεινόμενων GIF ή αναζητήστε ένα μήνυμα που θα εισαχθεί στο μήνυμά σας.

Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε με την κοινή χρήση GIF στο Facebook

Εδώ είναι μερικοί από τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε το GIF Facebook, αλλά πρέπει να ξέρετε και για κάποιους από τους περιορισμούς.

Μπορείς:

Δεν μπορείτε:

Εάν ενδιαφέρεστε να αναζητήσετε περισσότερα μεγάλα GIF για να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας, ανατρέξτε σε αυτήν την λίστα με τα μέρη για να βρείτε μερικά από τα πιο αστεία GIFs online .

Αποκτήστε το Giphy App για περισσότερες GIF Διασκέδαση στο Facebook

Η λήψη της δωρεάν εφαρμογής Giphy για iPhone ή Android είναι μια άλλη διασκεδαστική και βολική επιλογή που έχετε για την εισαγωγή GIF στο Facebook Messenger. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επιλέξετε μία από τις κορυφαίες εφαρμογές της τάσης σας ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Οι φίλοι σας δεν χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Giphy για να βλέπουν τα GIF σας, αλλά αν σας αρέσει να βλέπετε τα GIFs πολύ περισσότερο από τις εικόνες και το απλό κείμενο, ίσως θελήσετε να συστήσετε να κάνουν λήψη και της εφαρμογής αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα τους GIF όταν αλληλεπιδράτε μαζί σας και με άλλους στο Facebook.