Κάντε λήψη του Jack'd για iPhone, iPod touch και iPad

01 από 05

Ξεκινώντας με το Jack'd για iPhone, iPod touch και iPad

Εφαρμογή εφαρμογής για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων

Με την εφαρμογή Jack'd για τους ομοφυλόφιλους, οι χρήστες με iPhone, iPod touch ή iPad μπορούν να συναντήσουν παιδιά σε τοπικό επίπεδο και σε όλο τον κόσμο για φιλίες, χρονολόγηση και διασκέδαση. Με τον δωρεάν λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση σε εκατομμύρια χρήστες, να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να βρείτε νέους ανθρώπους περιηγώντας σε προφίλ ή φωτογραφίες.

Η εφαρμογή Jack'd είναι συμβατή με iPhone, iPod touch και iPad με iOS 7 ή νεότερη έκδοση.

Πώς να κατεβάσετε το Jack'd για το iPhone

  1. Εντοπίστε και πατήστε το εικονίδιο App Store στη συσκευή σας Apple iOS.

  2. Αγγίξτε το εικονίδιο αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης.

  3. Πληκτρολογήστε "Jack'd" στο πεδίο κειμένου που παρέχεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

  4. Επιλέξτε την κατάλληλη εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

  5. Πατήστε το κουμπί Λήψη και πατήστε Εγκατάσταση για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

  6. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, πατήστε Άνοιγμα .

02 του 05

Αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που έχουν περιοριστεί για την ηλικία

Όταν ανοίξετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, οι οποίοι περιέχουν μια ειδοποίηση περιεχομένου περιορισμένης ηλικίας. Με την αποδοχή, επιβεβαιώνετε ότι είστε ηλικίας 18 ετών και άνω. Ορισμένες δικαιοδοσίες απαιτούν να είστε 21. Ελέγξτε την κοινότητα και τους νόμους σας για περισσότερες πληροφορίες.

Για να αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, κάντε κλικ στο Agree για να συνεχίσετε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο στοιχείο Διαφωνώ , αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Γιατί πρέπει να είστε 18 χρονών για να χρησιμοποιήσετε το Jack'd;

Σύμφωνα με το App Store της Apple, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν το "Συχνές / Έντονο Σεξουαλικό Περιεχόμενο ή Γυμνό." Το περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για ανηλίκους μπορεί να δημοσιεύεται από μέλη του ιστότοπου.

Τι είναι οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών του Jack'd

Οι όροι αυτής της εφαρμογής είναι σχετικά παλιοί και πολύ σύντομοι για να διαβαστούν. Εν συντομία, είναι:

Ενώ ο Jack'd δεν πωλεί τα δεδομένα ή τις πληροφορίες σας σε κανέναν σύμφωνα με το TOS, οι φωτογραφίες και το περιεχόμενό σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς.

03 του 05

Επιτρέψτε στο Jack'd να αποκτήσει πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία σας

Όταν φορτώνεται η εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Κάντε κλικ στο OK για να ενεργοποιήσετε την τρέχουσα τοποθεσία στην εφαρμογή. Κάντε κλικ στην επιλογή Να μην επιτρέπεται αν θέλετε να διατηρήσετε αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές.

Γιατί πρέπει να μοιραστώ την τρέχουσα τοποθεσία με το Jack'd;

Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι σημαντική επειδή αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν άλλους χρήστες του Jack'd στο άμεσο περιβάλλον τους. Η κοινή χρήση δεδομένων τοποθεσίας παρέχει στην εφαρμογή ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας για εσάς και για άλλους χρήστες του Jack'd. Διαφορετικά, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi, μπορεί να εμφανιστεί χιλιάδες μίλια μακριά από την πραγματική σας τοποθεσία.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Jack'd χωρίς την τρέχουσα θέση που είναι ενεργοποιημένη;

Ναι, μπορείτε, αλλά περιορίζει σοβαρά την ακρίβεια του εντοπισμού των ανθρώπων στην περιοχή σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αναζητήσετε χρήστες ανά πόλη, αλλά αυτή η αναζήτηση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική απόσταση ή εντοπίζει πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στον άμεσο χώρο σας.

04 του 05

Επιτρέψτε στο Jack'd να στείλει τις ειδοποιήσεις Push

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώθησης στο Jack'd. Χωρίς τη ρύθμιση αυτών των ειδοποιήσεων, δεν ειδοποιείτε όταν αποστέλλεται νέο μήνυμα στην εφαρμογή. Ωστόσο, αυτές οι ειδοποιήσεις ενδέχεται να είναι ορατές σε άλλους χρήστες από την οθόνη κλειδώματος του iPhone, iPod touch ή iPad, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή χωρίς ειδοποιήσεις ώθησης, εάν το επιθυμείτε.

Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί Να μην επιτρέπεται για να αποφευχθεί η εμφάνιση τους.

Συμβουλή: Η ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων push για εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να δει το όνομα της εφαρμογής και το περιεχόμενο που έχει ωθηθεί ή παραδοθεί. Εάν δεν είστε έξω για τη σεξουαλικότητά σας, μπορείτε να προτιμήσετε να εξαιρεθείτε από αυτή τη λειτουργία.

Πώς να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις push στο Jack'd

Εάν πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε τις επιλογές σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης και εγκατάστασης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις με αυτόν τον τρόπο:

  1. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.
  2. Κάντε κλικ στην Ειδοποιήσεις στο μενού Ρυθμίσεις.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Jack'd .
  4. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις.

Αυτές οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων, του στυλ ειδοποίησης, των ήχων και των εικονιδίων.

05 του 05

Συνδεθείτε στο Jack'd στο iPhone

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Free Jack'd

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στην εφαρμογή, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη Εγγραφή . Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τις ζητούμενες πληροφορίες. Θα ζητήσει το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, την ηλικία, το ύψος, το βάρος και την εθνικότητα.

Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος όταν τελειώσετε.

Συμβουλή: Το τελευταίο σας όνομα εμφανίζεται δημόσια. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται το όνομά σας στην ενότητα προφίλ της εφαρμογής.