Απώλεια βάρους Συμβουλές Χρησιμοποιώντας το iPhone και το iPod

iPhone εφαρμογές και εργαλεία για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Είτε πρόκειται για Ψήφισμα του Πρωτοχρονιά σας είτε απλά για δέσμευση για την υγεία, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε 10 κιλά ή 50, το iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στους στόχους απώλειας βάρους σας. Είτε πρόκειται για εφαρμογές άσκησης είτε για συνταγές διατροφής ή αθλητικά αξεσουάρ, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος (αυτές οι συμβουλές ισχύουν και για το iPod touch ).

01 από 09

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας: Διατροφικές εφαρμογές

εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Tapbot

Μπορεί ή δεν θέλετε να πάτε σε μια επίσημη διατροφή όταν ξεκινάτε με το σχέδιο απώλειας βάρους σας, αλλά κάτι που θεωρώ χρήσιμο σε κάθε έργο είναι να παρακολουθείτε τι κάνω. Είτε προσπαθώ να τρώω συχνότερα, να υπολογίζω πώς χρησιμοποιώ το χρόνο μου, ή να εξισορροπώ το βιβλίο επιταγών μου, όσο περισσότερα δεδομένα έχω, τόσο πιο εύκολο είναι να δω τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτές οι εφαρμογές διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε την απώλεια βάρους, το γεύμα σας και το παντοπωλείο πιο έξυπνα . Περισσότερο "

02 του 09

Τρώτε Υγιέστερο: Εφαρμογές Συνταγών

Ακόμα κι αν είστε δίαιτα, αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάτε να τρώτε - απλά ότι τρώτε διαφορετικά. Τρώγοντας πιο υγιεινά τρόφιμα και μαθαίνοντας πώς να μαγειρεύετε πιο υγιεινά γεύματα μπορεί να είναι σημαντικό για την απώλεια βάρους. Η κυριαρχία ορισμένων νέων, υγιεινών, εύγευστων συνταγών μπορεί να είναι σημαντική.

Σχετίζεται με:

Περισσότερο "

03 του 09

Άσκηση: Εκτέλεση εφαρμογών

Η άσκηση είναι σημαντική εάν θέλετε να χάσετε βάρος και να την κρατήσετε μακριά. Μια μορφή άσκησης που αγαπούν πολλοί άνθρωποι τρέχει. Υπάρχει ένας τόνος μεγάλων εφαρμογών που εκτελούνται για το iPhone και το iPod touch. Σχεδόν όλοι τους παρακολουθούν τις διαδρομές σας, καταγράφουν την πρόοδό σας και παρέχουν ενημερωτικά playlist. Αν πρόκειται να τρέξετε, δοκιμάστε μία (ή περισσότερες) από αυτές τις εφαρμογές. Περισσότερο "

04 του 09

Άσκηση: Εφαρμογές ποδηλασίας

MapMyRide. εικόνα copyright MapMyFitness

Αν είστε σαν εμένα, η ιδέα να τρέχετε ως άσκηση είναι αρκετά ελκυστική (για να μην αναφέρουμε κάτι που προκαλεί οράματα των πονεμένων γονάτων και των ποδιών), ενώ η ποδηλασία φαίνεται καταπληκτική. Δεν είναι μόνο η ποδηλασία διασκέδαση - που δεν αρέσει να επιταχύνει τις γειτονιές ή κάτω ποδηλατόδρομους; - μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος. Ελέγξτε τις ενσωματωμένες στο GPS εφαρμογές ποδηλασίας για το iPhone για να καταγράψετε τις διαδρομές σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Περισσότερο "

05 του 09

Άσκηση: Εργασία έξω

Carlina Teteris / Moment Open / Getty Images

Για μερικούς ανθρώπους, η απώλεια βάρους δεν είναι μόνο για την πτώση λίρες, είναι επίσης για την οικοδόμηση μυών. Αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ελέγξτε τις εφαρμογές iPhone και iPod touch που παρέχουν ρουτίνες προπόνησης και σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας. Περισσότερο "

06 του 09

Εργαλεία άσκησης: Nike +

image copyright Nike Inc.

Αυτό το αξεσουάρ συνδυασμού υλικού / λογισμικού επιτρέπει στους αθλούμενους να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους καθώς συμβαίνουν, να δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής συγκεκριμένων προπονήσεων και να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους σε έναν ιστότοπο που παρακολουθεί την πρόοδό τους. Είναι παρόμοιο με το τρέξιμο εφαρμογών, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα κομμάτι υλικού που γλιστρά σε ορισμένα παπούτσια της Nike. Το προϊόν US $ 30 συνεργάζεται με τη δεύτερη γενιά του iPod touch και επάνω, το iPhone 3GS και το νεότερο, καθώς και την 5η γενιά του iPod nano και νεότερων .

07 του 09

Μείνετε ήρεμοι: Διαλογιστείτε

image copyright Robin Barooah

Πώς μπορεί ο διαλογισμός, που σίγουρα δεν ασκεί (τουλάχιστον για το σώμα), να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Μπορεί να μειώσει το άγχος και η κατανάλωση άγχους είναι μια από τις συνήθεις αιτίες κατανάλωσης ανθυγιεινού φαγητού ή περισσότερου φαγητού από ό, τι σχεδιάσατε. Ακόμα και 15 λεπτά διαλογισμού την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το διαλογισμό εάν διαλογίζεστε καθημερινά. Περισσότερο "

08 από 09

Αξεσουάρ: Αθλητικές Θήκες

image copyright XtremeMac

Αν πρόκειται να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για τρέξιμο, ποδηλασία ή γυμναστήριο, αυτό σημαίνει ότι το iPhone ή το iPod touch θα έρχονται μαζί σας όταν ασκηθείτε. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί κάποιος τρόπος να προστατεύσετε τη συσκευή και να τη διατηρήσετε άνετα κοντά σας. Αυτό είναι όπου έρχεται μια θήκη για iPhone ή iPod touch. Υπάρχουν δεκάδες μοντέλα στην αγορά, οπότε επιλέξτε εκείνο που λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες σας. Αναμείνετε να περάσετε $ 25- $ 45 σε μια καλή περίπτωση. Περισσότερο "

09 του 09

Διασκεδάστε: Κάντε τις λίστες αναπαραγωγής που αγαπάτε

Οι μακρές συνεδρίες προπόνησης - ειδικά τρέξιμο ή βόλτες με ποδήλατο - μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο κουραστική, γεγονός που μπορεί να κάνει την κόλληση με μια ρουτίνα άσκησης σκληρότερη. Κάντε τις προπονήσεις σας λίγο πιο ευχάριστες δημιουργώντας λίστες αναπαραγωγής μουσικής που αγαπάτε και βρίσκετε κίνητρα. (Αν όμως ποδηλατείτε, βεβαιωθείτε ότι ακούτε μουσική μόνο με βόλτες όπου είναι ασφαλές να το κάνετε αυτό, δηλαδή όχι όταν οδηγείτε στο δρόμο κ.λπ.)

Σχετίζεται με: