Πώς να συγχρονίσετε τις εφαρμογές στο iPod touch

Εκτός από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και πολυμέσων, το iPod touch είναι τόσο δημοφιλές χάρη στην ικανότητά του να εκτελεί εφαρμογές από το App Store. Αυτές οι εφαρμογές έτρεξαν τη γκάμα από παιχνίδια σε αναγνώστες eBook σε ενημερωτικά εργαλεία για εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι κοστίζουν ένα ή δύο δολάρια. δεκάδες χιλιάδες είναι δωρεάν.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα, οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί από το App Store δεν εκτελούνται στον υπολογιστή σας. λειτουργούν μόνο σε συσκευές που εκτελούν το iOS, όπως το iPod touch. Αυτό οδηγεί στην ερώτηση: πώς συγχρονίζετε εφαρμογές στο iPod touch ;

  1. Το πρώτο βήμα για τη λήψη εφαρμογών στην αφή σας είναι να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το App Store, το οποίο αποτελεί τμήμα του iTunes Store (ή μια αυτόνομη εφαρμογή στην αφή σας). Για να πάτε εκεί, ξεκινήστε το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην καρτέλα App Store ή πατήστε στην εφαρμογή App Store στη συσκευή σας iOS .
  2. Μόλις βρίσκεστε εκεί, αναζητήστε ή αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε.
  3. Όταν το βρείτε, κάντε λήψη της εφαρμογής . Ορισμένες εφαρμογές είναι δωρεάν, άλλες πληρώνονται. Για να κάνετε λήψη εφαρμογών, θα χρειαστείτε ένα δωρεάν αναγνωριστικό της Apple .
  4. Όταν μεταφορτωθεί η εφαρμογή, θα προστεθεί αυτόματα στη βιβλιοθήκη iTunes (στην επιφάνεια εργασίας) ή θα εγκατασταθεί στο iPod touch (εάν το κάνετε αυτό με το πάτημα του, μπορείτε να παραλείψετε τα άλλα βήματα, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε app). Μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές στη βιβλιοθήκη σας κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Apps (iTunes 11 και επάνω) ή στο μενού στο αριστερό δίσκο (iTunes 10 και κάτω).
  5. Εάν δεν έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις σας, το iTunes συγχρονίζει αυτόματα όλες τις νέες εφαρμογές στο iPod touch σας αυτόματα όταν συγχρονίζετε. Αν έχετε αλλάξει αυτές τις ρυθμίσεις, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση δίπλα στην εφαρμογή που θέλετε να συγχρονίσετε.
  1. Για να προσθέσετε τις νέες σας εφαρμογές στην αφή σας, συγχρονίστε το άγγιγμα στον υπολογιστή σας και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί. Τώρα είναι έτοιμο για χρήση.

Οι εφαρμογές δεν εγκρίθηκαν από την Apple

Αυτή η διαδικασία λειτουργεί μόνο αν αγοράζετε εφαρμογές από το App Store. Υπάρχουν άλλες εφαρμογές iPod touch που δεν έχουν εγκριθεί από την Apple. Στην πραγματικότητα, υπάρχει και ένα εναλλακτικό κατάστημα εφαρμογών , μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται Cydia .

Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε περάσει από μια διαδικασία που ονομάζεται jailbreaking , η οποία ανοίγει το iPod για χρήση με μη εγκεκριμένο από την Apple λογισμικό. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, όμως, και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το iPod touch που μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρειάζεται να διαγραφούν όλα τα δεδομένα. (Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν ένας προγραμματιστής κάνει μια εφαρμογή διαθέσιμη απευθείας στους χρήστες, μπορείτε να την εγκαταστήσετε εκτός του App Store ή του Cydia. Ωστόσο, να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις περιπτώσεις: οι εφαρμογές δοκιμάζονται για κακόβουλο λογισμικό πριν από την καταχώριση App Store, οι εφαρμογές που λαμβάνετε απευθείας δεν είναι και θα μπορούσαν να κάνουν πράγματα άλλα από αυτά που περιμένετε.)

Αν και μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που κάνουν μερικά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για jailbroken iPod αγγίζει, θα ήθελα να σας προειδοποιήσει να είστε πολύ προσεκτικοί στην ακολουθώντας αυτή τη διαδρομή. Δοκιμάστε το μόνο αν είστε εξειδικευμένοι με το iPod σας και είστε πρόθυμοι να ακυρώσετε την εγγύησή σας ή να αναλάβετε τον κίνδυνο να χαστίσετε πραγματικά το iPod touch.