Μήπως ένα Registry Cleaner Πληρώνομαι για να διορθώσω περισσότερα προβλήματα από έναν ελεύθερο;

Μήπως ένα Registry Cleaner που κοστίζει τα χρήματα προσφέρουν οφέλη πέρα ​​από τα ελεύθερα εργαλεία;

Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου, αλλά υπάρχουν και πολλοί που ζητούν $ 10, $ 20 ή περισσότερα δολάρια ΗΠΑ για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα έναντι των δωρεάν εργαλείων μητρώου;

Τα εμπορικά προγράμματα που καθαρίζουν το μητρώο των Windows κάνουν καλύτερη δουλειά; Μήπως "καθαρίζουν" τα πράγματα που τα ελεύθερα προγράμματα δεν θα κάνουν;

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

& # 34; Ποιο είναι το όφελος για την αγορά ενός μητρώου καθαρότερο πάνω από τη χρήση ενός από τα δωρεάν; Είναι αυτά που πληρώνετε για καλύτερα προγράμματα; & # 34;

Έχω ακόμα να βρεί ένα εμπορικό μητρώο καθαρότερο που έρχεται κοντά στα χαρακτηριστικά, την ασφάλεια και την ταχύτητα οποιουδήποτε από τα κορυφαία αρκετά freeware μητρώου καθαριστές στη λίστα μου .

Όταν συνήθως μιλάμε για δωρεάν λογισμικό έναντι εμπορικού λογισμικού, αυτό είναι το μέρος της συζήτησης όπου θα έλεγα κάτι σαν "εκτός αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά ακολουθείς στο εμπορικό εργαλείο" αλλά ειλικρινά, οι καθαριστές μητρώου κάνουν μόνο ένα πράγμα - βρείτε περιττά κλειδιά μητρώου και αφαιρέστε τα.

Οι ελεύθεροι το κάνουν όσο και οι εμπορικοί. Δεν είναι τόσο πολύ σε αυτό.

Χορηγημένος, ένας καθαριστής μητρώου μπορεί να βρει περισσότερα κλειδιά για να το αφαιρέσει από ένα άλλο, αλλά αυτό είναι δύσκολο να κρίνει κανείς ένα καλό πρόγραμμα σε αυτή την κατηγορία. Δείτε Πρέπει να διορθώσω όλα τα προβλήματα που βρίσκει ένα Registry Cleaner; για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ένα επιχείρημα που βλέπω από καιρό σε καιρό είναι ότι τα καθαριστικά εμπορικών μητρώων περιλαμβάνουν συχνά ένα χαρακτηριστικό "πάντα σε", διατηρώντας συνεχώς το ληξιαρχείο σας καθαρό. Παρόλο που υπάρχουν σίγουρα πλεονεκτήματα για την κατοχή ορισμένων καθηκόντων στο βάθος, ο καθαρισμός μητρώου δεν είναι ένα από τα καθήκοντα που χρειάζεται συνεχή προσοχή .

Δείτε πόσο συχνά πρέπει να εκτελέσω ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου; και ποιοι τύποι προβλημάτων στον υπολογιστή; για πολύ περισσότερες συζητήσεις σχετικά με αυτά τα θέματα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Στην περίπτωση των καθαριστών μητρώου, ωστόσο, φαίνεται ότι το δωρεάν είναι καλύτερο.