Πρέπει να διορθώσω όλα τα προβλήματα που εντοπίζει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου;

Είναι εντάξει να διαγράψετε όλα τα κλειδιά μητρώου ένα αναγνωριστικό καθαρισμού μητρώου;

Πόσο κακό είναι αν αφήσετε ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου να διαγράψει όλα όσα αναγνωρίζει;

Είναι μια καλύτερη ιδέα να διαλέξετε το χειρότερο από τα χειρότερα να το αφήσετε να διαγραφεί; Πώς γνωρίζετε ποια μέρη του μητρώου των Windows είναι καλά να καταργήσετε και ποια όχι;

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

Πρέπει να επιτρέψω σε ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου να καταργήσει όλες τις καταχωρήσεις μητρώου που βρίσκει ή είναι καλύτερο να επιλέξει; & # 34;

Υποθέτοντας ότι διαλέξατε ένα καλό καθαρότερο μητρώο, όπως έναν από τους κορυφαίους στην λίστα των δωρεάν , τότε ναι, είναι απολύτως ωραία να λάβετε όποιες ενέργειες προτείνονται από το πρόγραμμα.

Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι ο καθαριστής μητρώου βρήκε έναν τεράστιο κατάλογο προβλημάτων, οι λίγες εκατοντάδες ή ακόμη και λίγες χιλιάδες καταχωρήσεις που βρέθηκαν είναι άχρηστα κλειδιά και ίσως ένα απίστευτα μικρό τμήμα του μεγέθους ολόκληρου του μητρώου σας.

Βλέπετε ότι οι Καθαρισμοί μητρώου είναι ασφαλείς στη χρήση; αν αυτό είναι το ενδιαφέρον σας εδώ.

Τώρα, όλα αυτά που είπε, παρακαλώ να ξέρετε ότι ενώ οι περισσότεροι καθαριστές μητρώου βρίσκουν πολλά "πράγματα" στο μητρώο, είναι πολύ απίθανο ότι κάποιο από αυτά προκαλεί προβλήματα, σίγουρα όχι σοβαρά.

Αυτός ο μακρύς κατάλογος ζητημάτων που σας δείχνει το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου και στη συνέχεια διαγράφονται εντυπωσιακά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είναι όλα τα κλειδιά μητρώου που δείχνουν αρχεία ή άλλα αντικείμενα που δεν είναι πλέον στον υπολογιστή σας, κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα .

Έχω σαρώσει από τον κεντρικό υπολογιστή μόλις τώρα, όπως γράφω αυτό, με CCleaner , και βρήκα 864 "ζητήματα" στο μητρώο μου. Ο καθένας έχει μια κατηγορία που έχει εκχωρηθεί - όπως εφαρμογές , ηχητικά συμβάντα , αρχεία βοήθειας , εγκαταστάτη κλπ. Ορισμένες άλλες μοιάζουν αρκετά δυσοίωνες, όπως τα λείπει κοινόχρηστα αρχεία DLL ή τα θέματα ActiveX και κλάσης .

Τα θέματα AciveX και Class , ειδικά, ακούγονται αρκετά κακά. Στην πραγματικότητα, είναι η μόνη κατηγορία στην CCleaner (και ναι, μαζεύω το CCleaner - συγγνώμη!) Που χρησιμοποιεί την λέξη "issues" στην περιγραφή του. Ωστόσο, αυτό το "ζήτημα", όπως όλοι οι άλλοι στη λίστα σε αυτό το εργαλείο, και άλλοι, αναφέρονται σε κλειδιά μητρώου που υπάρχουν που δεν κάνουν τίποτα.

Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: τα ζητήματα αφορούν κλειδιά που δεν κάνουν τίποτα. Εάν δεν κάνουν τίποτα, τότε δεν κάνουν τίποτα - καλό ή κακό . Πάρτε το; Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν είναι θέματα, ούτε κρατούν τίποτα να λειτουργούν, έτσι τα αφαιρείτε ή δεν ... δεν έχει σημασία.

Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμα σαφής: αν δεν έχετε κανένα πρόβλημα υπολογιστή τώρα, ή τρέχετε καθαρό μητρώο σε τακτική βάση, δεν υπάρχει πραγματικά καμία ανάγκη. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας λίγο χρόνο και ενέργεια και απλά παραλείψτε τον εντελώς.

Δείτε πόσο συχνά πρέπει να εκτελέσω ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου; και ποιους τύπους προβλημάτων Διόρθωση καθαριστών μητρώου; κομμάτια για πολλά περισσότερα σε αυτό.