Τι είναι το Tinder; Πρέπει να το δοκιμάσετε;

Μια εισαγωγή σε μια από τις πιο καυτές online εφαρμογές χρονολόγησης της εποχής μας

Αναρωτιέστε τι είναι ο Tinder και γιατί όλοι μιλάνε γι 'αυτό; Δεν είσαι ο μόνος!

Tinder Επεξήγηση

Το Tinder είναι μια δημοφιλής σε απευθείας σύνδεση εφαρμογή χρονολόγησης που βασικά χρησιμοποιεί τις πληροφορίες θέσης από την κινητή συσκευή σας (μαζί με άλλα στοιχεία στο προφίλ σας) για να ταιριάζει με άλλους χρήστες στην περιοχή σας.

Παρόλο που ο Tinder υπήρξε ένα μεγάλο χτύπημα στον σύγχρονο κόσμο που χρονολογείται και είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες χρονολόγησης σήμερα, το ποσοστό επιτυχίας του δεν είναι τίποτα για να rave. Η εφαρμογή είναι ως επί το πλείστον απλά διασκεδαστικό να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς λειτουργούν τα Tinder Profiles

Μόλις κατεβάσετε το Tinder για iPhone ή Android, το Tinder θα σας καθοδηγήσει στα βήματα της ρύθμισης του προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Εκτός από το όνομα, την ηλικία, τη φωτογραφία προφίλ σας, το επάγγελμα και το σύντομο bio, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Tinder με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, όπως το Spotify, για να εμφανίσετε ένα αγαπημένο τραγούδι ή το Instagram για να δείτε μια ροή των πιο πρόσφατων αναρτήσεων.

Το Tinder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού σας στο Facebook ή εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook και το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με το Tinder, ετοιμαστείτε για την εφαρμογή να τραβά πληροφορίες από το προφίλ σας στο Facebook.

Μην ανησυχείτε - τίποτα δεν θα δημοσιεύεται ποτέ δημόσια στον λογαριασμό σας στο Facebook και έχετε τον πλήρη έλεγχο της προσαρμογής του προφίλ σας Tinder όπως θέλετε. Η εφαρμογή ενδέχεται να τραβήξει αυτόματα μερικές από τις διαθέσιμες στο κοινό φωτογραφίες σας από το λογαριασμό σας στο Facebook για να τις χρησιμοποιήσει για να δείξει πιθανές αντιστοιχίες, τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε αργότερα, αν το επιθυμείτε.

Εκτός από τη λήψη πληροφοριών από το προφίλ σας στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το προφίλ σας Tinder, το Tinder θα μπορούσε επίσης να αναλύσει στο Facebook τα γενικά συμφέροντα, τα δεδομένα κοινωνικών γραφημάτων (και ακόμη και τους φίλους που έχετε κοινό μεταξύ τους) προτάσεις αντιστοίχισης.

Διαδικασία αντιστοίχισης Tinder

Για να ξεκινήσετε με την εύρεση αγώνων, ο Tinder θα προσδιορίσει πρώτα την τοποθεσία σας και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να σας τακτοποιήσει με άλλα άτομα κοντά. Θα εμφανιστεί μια χούφτα προφίλ από πιθανές ημερομηνίες που βρίσκει ο Tinder για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε ανώνυμα να "αρέσει" ή να "περάσετε" σε οποιαδήποτε προτεινόμενη ημερομηνία. Εάν αποφασίσετε να πατήσετε "όπως" σε κάποιον και καταλήγουν να σας κάνουν το ίδιο σε εσάς, ο Tinder θα εμφανίσει ένα μήνυμα που λέει "Είναι ένας αγώνας!" και στη συνέχεια και οι δυο σας θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μηνύματα μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής, παρόμοια με την αποστολή μηνυμάτων SMS.

Οι χρήστες δεν μπορούν να αλληλοενημερώνονται, εκτός εάν η εφαρμογή τους έχει αντιστοιχιστεί (και οι δύο χρήστες πρέπει να "αρέσουν" το προφίλ του άλλου για να το κάνουν αντιστοίχιση). Αφού κάνετε μια σύνδεση αγώνα και αρχίσετε να μιλάτε, το υπόλοιπο της οικοδόμησης σχέσεων είναι εντελώς ανοικτό σε εσάς.

Μερικοί χρήστες αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας το ως μια σοβαρή υπηρεσία online dating, ενώ άλλοι απλά περιηγούνται απλά για διασκέδαση χωρίς να σχεδιάζουν να συναντήσουν πραγματικά τους αγώνες τους στην πραγματική ζωή. Λειτουργεί και για τους δύο τύπους χρηστών.

Αυξάνοντας την πιθανότητα να πετύχετε μεγάλους αγώνες

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ταιριάξετε με περισσότερους ανθρώπους, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας , αυξάνοντας το εύρος απόστασης τοποθεσίας σε μίλια ή ηλικιακή ομάδα πιθανών αντιστοιχιών. Ίσως θελήσετε επίσης να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σας για να προσελκύσετε καλύτερους αγώνες.

Το Tinder προσφέρει επίσης επιλογές πριμοδότησης, ονομαζόμενες Tinder Plus και Tinder Gold, που σας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Το Tinder Plus προσφέρει δυνατότητες όπως την δυνατότητα αναίρεσης περασμάτων στα προφίλ, επέκτασης σε άλλες τοποθεσίες (ιδανική για άτομα που ταξιδεύουν πολύ), απεριόριστο αριθμό συμπαθειών και πέντε επιπλέον σούπερ συναντήσεις την ημέρα. Με το Tinder Gold, μπορείτε να πάρετε τα πάντα από το Tinder Plus καθώς και μια επιπλέον ώθηση της έκθεσης μεταξύ των προφίλ στην περιοχή σας, πρόσθετα φίλτρα προφίλ και τη δυνατότητα να δείτε ποιος άρεσε το προφίλ σας προτού αποφασίσετε να περάσετε ή να τα απολαύσετε.

Προβλήματα απορρήτου του Tinder όσον αφορά τα δεδομένα τοποθεσίας

Δυστυχώς, ο Tinder έχει ιστορικό αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζει τα δεδομένα τοποθεσίας χρήστη, θέτοντας τους χρήστες σε πιθανούς κινδύνους στόχευσης από τους αρπακτικούς. Και όπως συμβαίνει με κάθε εφαρμογή κοινωνικής εφαρμογής που βασίζεται σε τοποθεσία, η πραγματικότητα της ενδεχόμενης παραβίασης από οποιονδήποτε μπορεί να δει την τοποθεσία ενός χρήστη θα είναι σχεδόν πάντα πιθανή απειλή.

Πριν αποφασίσετε να μεταβείτε στο Tinder, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλα σχετικά με το γιατί η κοινή χρήση της τοποθεσίας σας στο διαδίκτυο δεν είναι τόσο καλή ιδέα . Μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές για τη χρήση του Tinder εάν είστε επιφυλακτικοί για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με πλήρη ξένους σε απευθείας σύνδεση.