Ιδέες κάρτας συναλλαγών

Κάνετε τις δικές σας κάρτες συναλλαγών

Οι κάρτες συναλλαγών δεν είναι μόνο για αθλητικές φιγούρες. Οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε μπορεί να βρίσκεται σε μια κάρτα συναλλαγών. Κάνουν μεγάλα δώρα αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μορφή κάρτας συναλλαγών για άλλους σκοπούς. Ελέγξτε το λογισμικό έκδοσης desktop για τη δημιουργία προτύπων καρτών συναλλαγών ή δημιουργήστε το δικό σας. Μπορείτε να αγοράσετε ειδικά χαρτιά ειδικά για κάρτες συναλλαγών. Οι κάρτες συναλλαγών μπορούν να πάρουν τη θέση των ευχετήριων καρτών και μια συλλογή από αυτές δημιουργεί ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή ένα λεύκωμα των αναμνήσεων.

Εμπορεύστε μερικές από αυτές τις ιδέες.

Μέγεθος και μορφή κάρτας συναλλαγών

Κάρτα Μπέιζμπολ - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki. Κάρτα Μπέιζμπολ - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki

Το κανονικό μέγεθος για μια κάρτα συναλλαγών είναι 2,5 ίντσες κατά 3,5 ίντσες . Θα μπορούσατε να τα κάνετε σε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε, αλλά εάν χρησιμοποιείτε ένα κανονικό μέγεθος, τότε μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε τυπικές σελίδες τραπεζιού για τις κάρτες σας. Οι κάρτες συναλλαγών μπορούν να είναι προσανατολισμένες σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό Συνήθως, η μπροστινή πλευρά της κάρτας συναλλαγών είναι μια φωτογραφία του προσώπου (ή του αντικειμένου) που αποτελεί το αντικείμενο της κάρτας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σχέδια ή άλλα έργα τέχνης. Το πίσω μέρος της κάρτας συναλλαγών περιέχει ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία. Για τις μη αθλητικές κάρτες αυτό θα μπορούσε να είναι πληροφορίες όπως το όνομα του θέματος, τα γενέθλια, ο χρόνος και η τοποθεσία της φωτογραφίας, οι κατάλογοι των χόμπι ή των ενδιαφερόντων, τα αγαπημένα αποσπάσματα ή η λεπτομερής περιγραφή του συμβάντος ή του αντικειμένου που απεικονίζεται.

Εμφάνιση και αποθήκευση κάρτας συναλλαγών

Κάρτες συναλλαγών στη σελίδα τσέπης - Creative Commons License me and the sysop. Κάρτες συναλλαγών στη σελίδα τσέπης - Creative Commons License me and the sysop

Δημιουργήστε το δικό σας λεύκωμα καρτών συναλλαγών ή άλμπουμ φωτογραφιών χρησιμοποιώντας σελίδες τσέπης. Έρχονται σε πολλά μεγέθη και διαθέτουν 4 έως 9 κάρτες κανονικού μεγέθους. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους δεν νιώθουν αρκετά πονηροί για να κάνουν τα παραδοσιακά λευκώματα. Τοποθετήστε τις σελίδες σε ένα συνδετικό για φύλαξη. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κουτιά μεγέθους για κάρτες συναλλαγών ή να αποκτήσετε ακρυλικά κατόχους που θα εμφανίζουν την κάρτα σας σαν μια φωτογραφία, αλλά σας επιτρέπουν να βλέπετε εύκολα τα στατιστικά στοιχεία στην πλάτη.

Οικογενειακές κάρτες

Κάρτα εμπορίας ταινιών Batman - Δημιουργική κοινή άδεια Thomas Duchnicki. Κάρτα εμπορίας ταινιών Batman - Δημιουργική κοινή άδεια Thomas Duchnicki

Ως δώρο διακοπών ή ειδικής περίπτωσης σε φίλους και οικογένεια, δημιουργήστε σύνολα καρτών συναλλαγών - μία κάρτα ανά μέλος της οικογένειας. Στο πίσω μέρος της κάρτας συμπεριλάβετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα από κάθε μέλος της οικογένειας. Κάντε το ένα ετήσιο γεγονός και βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε ένα σύνολο καρτών για να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό άλμπουμ.

Κάρτες Γέννησης και Ορόσημο

Κάρτα συναλλαγών - Creative Commons License Το ρεπερτόριο του Lainey. Κάρτα συναλλαγών - Creative Commons License Το ρεπερτόριο του Lainey

Από την ανακοίνωση γενεθλίων μέχρι την αποφοίτηση από το κολέγιο, μοιραστείτε τη ζωή ενός παιδιού με την οικογένεια και τους φίλους σας δημιουργώντας μια νέα κάρτα συναλλαγών για κάθε γενέθλια, αποφοίτηση, καλοκαιρινές διακοπές και άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Στείλτε κάρτες κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά κρατήστε ένα πλήρες σύνολο και δώστε τους στο παιδί σε κάποια κατάλληλη στιγμή στο μέλλον.

Κάρτες ζευγών εμπορικών συναλλαγών

Κάρτα συναλλαγών ταινιών λυκόφωτος - Creative Commons License Thomas Duchnicki. Κάρτα συναλλαγών ταινιών λυκόφωτος - Creative Commons License Thomas Duchnicki

Παρόμοια με τα κουπόνια δώρων ("καλό για ένα backrub"), συνθέτουν ένα σύνολο καρτών συναλλαγών για ζευγάρια για να ανταλλάσσουν μεταξύ τους κατά καιρούς. Περάστε χρόνο εμπλουτίζοντας τις κάρτες με συναισθηματικά αποσπάσματα, αγάπη και ποιήματα. Κάθε κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια δραστηριότητα (μασάζ ποδιών, πρωινό στο κρεβάτι, μεσημεριανό ταξίδι στο κατάστημα γωνιών, νύχτα ταινιών) ή απλώς να περιέχει μια αγαπημένη μνήμη ή ένα συναίσθημα που θέλετε να μοιραστείτε εκείνη τη στιγμή. Δώστε ένα κιβώτιο (ένα για εσάς, ένα για τον σύντροφό σας) για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια επέτειο ή οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη ώρα.

Οικογενειακές κάρτες κατοικίδιων ζώων

Κάρτα εμπορίας σκυλιών μπροστά και πίσω - Creative Commons License grantlairdjr. Κάρτα εμπορίας σκυλιών μπροστά και πίσω - Creative Commons License grantlairdjr

Δημιουργήστε ένα ειδικό βιβλίο μνήμης για τα προηγούμενα, παρόντα και μελλοντικά κατοικίδια ζώα. Στο πίσω μέρος των καρτών περιλαμβάνεται το όνομα του κατοικίδιου ζώου (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με το όνομα του ζώου), γενέθλια, γενεαλογία ή άλλες πληροφορίες σχετικά με το κατοικίδιο ζώο σας, και ίσως μια αστεία ή αγαπημένη ιστορία για το κατοικίδιο ζώο.

Κάρτες εμπορικών σημάτων Club ή Οργανισμού

Κάρτες συναλλαγών - Creative Commons License Rail Life. Κάρτες συναλλαγών - Creative Commons License Rail Life

Ανήκετε σε μια λέσχη βιβλίων, στον κύκλο ράψιμου, στη λέσχη ή σε άλλη ομάδα; Κάνετε κάρτες συναλλαγών για τα μέλη. Τα ζωτικά στατιστικά στοιχεία για το πίσω μέρος της κάρτας διαπραγμάτευσης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν βιβλία που διαβάζονται ή λίστα αγαπημένων συγγραφέων, βραβεία που έχουν κερδηθεί ή αγώνες τρέχουν εκείνο το έτος. Εκτός από ή αντί των ατομικών πορτραίτων, το μπροστινό μέρος θα μπορούσε να είναι ομαδικές φωτογραφίες, ένα κολάζ εικόνων, φωτογραφίες από εκδηλώσεις συλλόγων, ολοκληρωμένα έργα ή άλλα αντικείμενα αντιπροσωπευτικά του συλλόγου ή ενός συγκεκριμένου μέλους. Δημιουργήστε ένα λεύκωμα καρτών συναλλαγών για το σύλλογο και δημιουργήστε σύνολα καρτών για να τα δώσετε σε όλα τα μέλη.

Τιμοκαταλόγια και Συλλογές Κάρτες Διανομής

Κάρτα συναλλαγών - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki. Κάρτα συναλλαγών - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki

Κάνετε κάρτες συναλλαγών για τα τιμαλφή ή τα κομμάτια που συλλέγετε, όπως βιβλία, έργα τέχνης ή συλλεκτικά παιχνίδια. Οι κάρτες θα μπορούσαν να είναι για προσωπική χρήση, για λόγους ασφάλισης ή για προβολή σε πιθανούς αγοραστές. Στο πίσω μέρος της λίστας καρτών συναλλαγών, η ημερομηνία και ο τόπος που αποκτήσατε, το κόστος, η αξία αξιολόγησης, η λεπτομερής περιγραφή, ο τόπος αποθήκευσης και οι τυχόν ειδικές σημειώσεις, συμπεριλαμβανομένων των συναισθηματικών συνημμένων.

Καλλιτέχνης κάρτες συναλλαγών

Τρεις κάρτες καλλιτεχνών που βασίζονται σε έργα τέχνης που παράγονται από υπολογιστή. ATC & Φωτογραφία © Jacci Howard Bear

Το ίδιο μέγεθος με τις παραδοσιακές κάρτες διαπραγμάτευσης (2.5 x 3.5), οι κάρτες συναλλαγών καλλιτεχνών (ATC) είναι μια τέχνη που σχεδιάστηκε ειδικά για διαπραγμάτευση. Οι κάρτες συναλλαγών που δημιουργείτε ως δώρα θα μπορούσαν να είναι η δική σας μορφή ATC - να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες ή άλλα έργα τέχνης και να εξωραϊστείτε, ωστόσο, όπως θεωρείτε κατάλληλα. Μια ATC είναι συχνά χειροποίητη χρησιμοποιώντας παραδοσιακές προμήθειες τέχνης, αλλά μπορεί επίσης να γίνει στον υπολογιστή - ή σε συνδυασμό. Ορισμένες μονάδες ATC δεν ταιριάζουν κανονικά σε τυποποιημένες σελίδες τσέπης (λόγω πάχους / διακοσμητικά), αλλά μπορούν να αποθηκευτούν σε διακοσμητικά κουτιά ή να τοποθετηθούν σε ράφια ή σε κουτάκια σκιών.

Κάρτες εμπορικής προβολής

Κάρτα συναλλαγών - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki. Κάρτα συναλλαγών - Άδεια Creative Commons Thomas Duchnicki

Προσθέστε φωτογραφίες σε ένα σωρό από βρώμικα πιάτα ή βρώμικα ρούχα, τη σφουγγαρίστρα, τον υαλοπίνακα που χρειάζεται επισκευή, τη χλοοκοπτική μηχανή, το οικογενειακό αυτοκίνητο με "Wash Me" χαραγμένο στη σκόνη. Βάλτε τα σε μια κάρτα συναλλαγών. Στο πίσω μέρος των καρτών περιλαμβάνονται λεπτομέρειες όπως οι ρυθμίσεις πλύσης για τα ρούχα, η θέση των προμηθειών καθαρισμού, ο χρόνος που πρέπει να λάβει μια εργασία κ.λπ. Χρωματική κωδικοποίηση Οι κάρτες που βασίζονται στην ηλικία του χλοοτάπητα μπορεί να μην είναι μια κατάλληλη για την ηλικία εργασία για 5 χρονών, αλλά μπορούν να βοηθήσουν με το ξεσκόνισμα ή το πότισμα των φυτών. Κάντε ένα παιχνίδι σχεδίασης καρτών, καρτών συναλλαγών και, φυσικά, την εκπλήρωση της εργασίας στην κάρτα. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, επαναφέρετε την κάρτα στην τσέπη ή σε άλλη θέση αποθήκευσης μέχρι την επόμενη φορά.