Πέντε Συμβουλές Ευχρηστίας για Συνεργασία Ομάδας στο Office 365

Εξοικειωμένα ηλεκτρονικά εργαλεία για την ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας

Μεταξύ των πιο ισχυρών και οικονομικά αποδοτικών εργαλείων στο διαδίκτυο, τα προϊόντα του Microsoft Office 365 συνεχίζουν να αποτελούν το στήριγμα των επαγγελματιών και των επιχειρηματικών οργανώσεων.

Περιλαμβάνονται στο Office 365 είναι οικεία ηλεκτρονικά εργαλεία που ο καθένας χρησιμοποιεί σήμερα, όπως πίνακες συζήτησης, ιστολόγια και wiki που είναι απαραίτητα για την παραγωγικότητα και τη συνεργασία της ομάδας. Και οι συναντήσεις βίντεο, τηλεδιάσκεψης και συνομιλίας θα σας βοηθήσουν να συμπεριλάβετε διαφορετικές προτιμήσεις χρηστών για να έρθετε σε επαφή με τις ανάγκες σας. Ακολουθούν πέντε συμβουλές χρησιμότητας και παραδείγματα που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε μέσω της επικοινωνίας και της συνεργασίας με άλλους στο Office 365.

01 από 05

Γραφείο 365 Γρήγορη εγκατάσταση για ιστότοπους ομάδας

Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft. Καταγραφή οθόνης / Ann Augustine. Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft.

Οι ομάδες ομάδας στο Office 365 προσφέρουν πλεονεκτήματα για τις ομάδες να χρησιμοποιούν το SharePoint Online για να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες εγγράφων και να δημιουργήσουν λίστες με στοιχεία και εργασίες ημερολογίου, μεταξύ πολλών άλλων. Έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο ομάδας; Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να έχετε δύο άτομα να διατεθούν ως διαχειριστές ιστότοπων, ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμο ένα εφεδρικό άτομο για να διαχειριστείτε τα δικαιώματα των χρηστών και να μάθετε τι συμβαίνει για να βοηθήσετε άλλους στην ομάδα. Το Office 365 περιλαμβάνει πρότυπα για το σχεδιασμό ιστότοπων ομάδας ή οι ομάδες μπορούν να σχεδιάσουν προσαρμοσμένες τις δικές τους σελίδες με λογότυπα, γραφικά και έγχρωμα θέματα. Περισσότερο "

02 του 05

Χώροι εργασίας εγγράφων του SharePoint

Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft. Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, οι χώροι εργασίας εγγράφων στο Office 365 είναι επίσης μέρος της τεχνολογίας SharePoint Online. Το SharePoint Online επιτρέπει την προσαρμογή υπομενού ή χώρων εργασίας εγγράφων σε ιστότοπους ομάδων για την πρόσβαση σε συγκεκριμένα έγγραφα έργου, check out και check-in εγγράφων στις βιβλιοθήκες εγγράφων και ενημερώνει άλλους για αλλαγές. Δεν χρειάζεται να στείλετε μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να εντοπίσετε άλλους χρήστες για να βρείτε αρχεία που λείπουν. Επίσης, ο χώρος εργασίας περιλαμβάνει πίνακες συζητήσεων για την αποστολή ερωτήσεων, τη συζήτηση σχεδίων και την επίτευξη κοινών στόχων. Περισσότερο "

03 του 05

Συνεδριάσεις στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Lync Online

Καταγραφή οθόνης / Ann Augustine. Το πρόγραμμα Lync 2010 Attendee ή Web App. Καταγραφή οθόνης / Ann Augustine. Το πρόγραμμα Lync 2010 Attendee ή Web App.

Το Lync Online, που περιλαμβάνεται στο Office 365, είναι το είδος της εφαρμογής που επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές συναντήσεις. Σήμερα, οι άνθρωποι απαιτούν πρόσβαση σε εργαλεία παραγωγικότητας μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, είτε βρίσκονται σε ένα γραφείο είτε σε μια απομακρυσμένη ρύθμιση χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή. Το Lync Online θα σας διευκολύνει να φιλοξενήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση τώρα ή σε μια προγραμματισμένη συνάντηση σε μια μελλοντική ημερομηνία. Η πρόσκληση εξωτερικών επισκεπτών που δεν χρησιμοποιούν το Office 365 είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής Ιστού Lync ή της εφαρμογής Lync. Μια εταιρεία προώθησης ψυχαγωγίας παρέχει ένα παράδειγμα του πώς μπορούν να συνδεθούν με μέλη της εσωτερικής ομάδας για να προχωρήσουν στο σχεδιασμό ενός σχηματικού σχήματος προώθησης με ψηφιακές απαιτήσεις.

04 του 05

Εφαρμογές Web του Office για δημιουργία και κοινοποίηση εγγράφων

Εφαρμογές Web του Office. Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft. Εφαρμογές Web του Office. Χρησιμοποιείται με την άδεια της Microsoft.

Το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφα που ονομάζεται Office Web Apps επιτρέπει στην ομάδα σας να δημιουργεί έγγραφα του Office εν κινήσει και να συνεργάζεται συνεχώς μεταξύ των μελών της ομάδας, των συναδέλφων και των πελατών. Χρειάζεστε πάντα αρχεία επιφάνειας εργασίας; Οι εφαρμογές Web Office παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται έγγραφα (Word, Excel, PowerPoint και OneNote) από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ή να ανεβάζουν αρχεία επιφάνειας εργασίας για εργασία, οπουδήποτε και οποτεδήποτε - το Office 365 είναι η αποθήκη εγγράφων. Το Outlook Web App αποτελεί επίσης μέρος του Office 365 για την πρόσβαση και τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Exchange Online. Σε αυτό το παράδειγμα που απεικονίζεται από την Coho Vineyards, ο ιδιοκτήτης περιγράφει την ενημέρωση των τιμοκαταλόγων χρησιμοποιώντας Office Web Apps σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρονικής συνάντησης, όπου και αν είναι η ομάδα.

05 του 05

Intranet / Extranet και εξωτερική ιστοσελίδα

© Reed Integration, Inc. Κοινωνική δικτύωση του προσωπικού του Club. © Reed Integration, Inc.

Οποιοσδήποτε οργανισμός μεγέθους πρέπει να ενημερώνει τον καθένα μέσω ειδήσεων της εταιρείας, εξωτερικών δελτίων τύπου, περιπτωσιολογικών μελετών της εργασίας που έχει κάνει η εταιρεία σας, ευκαιρίες απασχόλησης, κοινωνική δικτύωση κ.ο.κ. Η αφοσίωση των εργαζομένων μέσω ενός intranet που χρηματοδοτείται από την εταιρεία μπορεί να προσφέρει τα εργαλεία για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας συνεργασίας. Το Office 365 σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε επίσης ένα υποσύστημα έργου, το οποίο χρησιμεύει ως extranet για να μοιραστείτε πρόσβαση με εξωτερικούς συνεργάτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον εξωτερικό ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας πρότυπα στο Office 365 ή δικό σας σχέδιο για να ταιριάζει με το intranet ή το extranet. η φιλοξενία ιστοσελίδων περιλαμβάνεται στην τιμή του Office 365. Σε αυτό το παράδειγμα ενός προσαρμοσμένου ενδοδικτύου, η Reed Integration, Inc. διαχειρίζεται τους πόρους διαχείρισης των γνώσεων των εργαζομένων και έναν σύλλογο κοινωνικής δικτύωσης εργαζομένων, έναν εικονικό τόπο συνάντησης για τους υπαλλήλους.