Πώς να επανεκκινήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Android LG Watch σας Android

01 από 03

Πώς να επανεκκινήσετε ή να ενεργοποιήσετε το LG G Watch σας Android όταν το Power Off

Ευγενική προσφορά της LG

Το LG G Watch δεν υποτίθεται ότι σβήνει ποτέ. Δεν είναι χρήσιμο; Είναι αλήθεια. Όπως και τα περισσότερα ρολόγια Android , το G Watch πρέπει να είναι πάντα σε λειτουργία. Δεν υπάρχει διακόπτης εκτός λειτουργίας. Συνήθως απενεργοποιεί μόνο όταν αφήνετε να εξαντληθεί η εξουσία ή κάτι πάει σοβαρά λάθος. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να συζητήσετε είναι πώς το ρολόι σας δεν θα μπορούσε να είναι πάντα ανοικτό.

02 του 03

Πώς να απενεργοποιήσετε το G-Watch σας

Πώς να απενεργοποιήσετε ένα ρολόι G σε τρία βήματα. Μάρτσια Καρχ

Αυτό δεν είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε για το καλό του, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως το G Watch σας. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να θέλετε να το κάνετε αυτό.

Ίσως να αντιμετωπίζετε προβλήματα με ένα σφάλμα και θέλετε να δείτε εάν η ενεργοποίηση του ρολογιού σας θα το λύσει. Θα πρότεινα να κολλήσω με την επιλογή " Επανεκκίνηση ", αλλά ίσως αυτό δεν λειτούργησε. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να το ενεργοποιήσετε.

Αυτό θεωρώ πιο ρεαλιστικό και πιο συνηθισμένο σενάριο. Πείτε ότι έχετε πάει κάμπινγκ και συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει να συσκευάσετε το φορτιστή G Watch. Η μπαταρία σας δεν θα διαρκέσει όλη τη νύχτα, αλλά χρειάζεστε πραγματικά το ρολόι σας το πρωί. Εάν την απενεργοποιήσετε τελείως, ίσως να έχετε αρκετό χυμό για να τροφοδοτήσετε την επόμενη μέρα. Γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Για να απενεργοποιήσετε το ρολόι σας G (ή πολλά άλλα ρολόγια Android):

Βήμα 1: Τραβήξτε προς τα κάτω το παράθυρο ειδοποιήσεων με κίνηση προς τα κάτω.

Βήμα 2 : Σύρετε προς τα αριστερά μέχρι να δείτε την επιλογή Ρυθμίσεις . Πατήστε στις Ρυθμίσεις για να την επιλέξετε.

Βήμα 3 : Σύρετε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Power off . Πατήστε την οθόνη για να την επιλέξετε.

Το ρολόι σας θα σβήσει και δεν θα το αναβιώσει.

03 του 03

Πώς να ενεργοποιήσετε το ρολόι G σας

Ο μυστικός διακόπτης που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το G Watch όταν είναι απενεργοποιημένο. Μάρτσια Καρχ

Τώρα, εάν απενεργοποιείτε το ρολόι σας κοντά στο φορτιστή σας, αυτή η απάντηση είναι εύκολη. Απλά τοποθετήστε το στη βάση φόρτισης. Ομοφυλόφιλος! Ταιριάζει ακριβώς πίσω. Τώρα, τι κάνεις σε εκείνο το κάμπινγκ αν έχεις απενεργοποιήσει το G Watch για να σώσει την μπαταρία;

Ένα πολύ καλό λίπος που θα σας κάνει εάν δεν έχετε κανέναν τρόπο να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Υπάρχει ένας μυστικός διακόπτης "on" στο πίσω μέρος του ρολογιού. Αναζητήστε τον μικροδιακόπτη δίπλα στις τέσσερις μεταλλικές περιοχές που θέλετε να φορτώσετε. Αυτός ο διακόπτης είναι πολύ μικρός, οπότε θα χρειαστείτε ένα εξειδικευμένο εργαλείο για να το επαναφέρετε. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο έκπλυσης κάρτας SIM, ένα κλιπ χαρτιού ή (το αγαπημένο μου) ένα μηχανικό μολύβι με το σύρμα να αποσύρεται. (Υποθέτοντας ότι έχετε ένα από αυτά τα πράγματα στο ταξίδι κάμπινγκ.)

Πιέστε το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε το για μερικά δευτερόλεπτα. Το G Watch σας πρέπει να ξαναγυρίσει στη ζωή.