Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της Apple Watch

Αν δεν είστε πωλημένοι στο Smartwatch της Apple, ελέγξτε αυτές τις άλλες μεγάλες επιλογές.

Το Apple Watch έχει μιλήσει για τον τεχνολογικό κόσμο εδώ και αρκετό καιρό. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξεταστούν άλλα smartwatch. Ίσως είστε χρήστης Android, για παράδειγμα, ή ίσως προτιμάτε να μην πετάξετε πάνω από εκατοντάδες δολάρια. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε καμία έλλειψη εναλλακτικών λύσεων. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές smartwatch για όσους από εσάς έχετε περάσει το Apple Watch από τη λίστα αγορών σας.

Για τη μόδα-συνειδητή: Βότσαλο χάλυβα

Για να πάρετε ένα ρολόι της Apple με μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, θα πρέπει να πληρώσετε $ 549. Ευτυχώς, μπορείτε να πάρετε μια έξυπνη επιχειρηματική πληροφόρηση για λιγότερο. Πηγαίνοντας για περίπου 199 δολάρια για το Amazon από την τελευταία ενημέρωση αυτού του άρθρου, το Pebble Steel είναι μια εξατομικευμένη έκδοση του αρχικού smartphone της Pebble που ξεκίνησε με Kickstarter και λειτουργεί με συσκευές Android και iOS. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μαύρη ή γκρι δερμάτινη ζώνη, ή να ξοδέψετε 20 δολάρια επιπλέον για να αναβαθμίσετε σε μια ζώνη ανοξείδωτου χάλυβα. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει έγχρωμη οθόνη.

Για ρολόι που συνδυάζει: Motorola Moto 360

Motorola Moto 360. Motorola

Αν θέλετε ένα έξυπνο smartwatch με το λογισμικό Android Wear της Google, το Moto 360 είναι μία από τις ισχυρότερες επιλογές σας. Σε μια θάλασσα από smartwatches με ορθογώνιες οθόνες, το 360 ξεχωρίζει για την κυκλική οθόνη 1,65 ιντσών. Η οθόνη διαθέτει επίσης ένα αναλογικό ρολόι, ώστε να μοιάζει περισσότερο με ένα ρολόι παρά με ένα κομμάτι τεχνολογίας που έχει κολλήσει στον καρπό σας. Όμως, αντίθετα από ένα συνηθισμένο ρολόι, το 360 σας φέρνει ειδοποιήσεις Google Now και ειδοποιήσεις smartphone, συμπεριλαμβανομένων των SMS και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για μια όμορφη επιλογή Android Wear: LG G Watch R

LG G Παρακολουθήστε R. LG

Όπως και το Moto 360, αυτό το ρολόι προσφέρει μια στρογγυλή οθόνη και η ανάλυση 320 x 320 την καθιστά μία από τις καλύτερες οθόνες smartwatch μέχρι στιγμής. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από το λειτουργικό σύστημα Android Wear, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων άμεσης ειδοποίησης μέσω του Google Now και τις οδηγίες από τη μία πλευρά στη άλλη. Το LG G Watch R διαθέτει επίσης οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης.

Παρόλο που το LG G Watch R είναι μια εξαιρετική επιλογή, το LG G Watch Urbane θα μπορούσε επίσης να αξίζει τον κόπο, ειδικά αν θέλετε ένα πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Σε αντίθεση με το G Watch R, αυτό το smartwatch έρχεται σε χρυσό ή ασημένιο ατσάλινο σώμα με ραμμένη δερμάτινη ζώνη. Οι περισσότερες από τις προδιαγραφές είναι ίδιες με αυτές του LG G Watch R, ωστόσο.

Για το πλήθος φυσικής κατάστασης: Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit. Samsung

Εάν διαθέτετε ένα smartphone της Samsung και θέλετε ένα smartwatch που μπορεί να διπλασιάσει ως tracker fitness, ελέγξτε το Gear Fit. Αυτά τα κομμάτια φορούν κομμάτια καθώς και η παρακολούθηση του καρδιακού σας παλμού, με διάφορες λειτουργίες για περπάτημα, τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλασία. Το Fit προσφέρει επίσης συμβουλές προγύμνασης για να σας παρακινήσει κατά την εκμάθηση. Δεν είναι το πιο εξελιγμένο smartwatch και δεν προσφέρει τα οφέλη του Android Wear, αλλά είναι μια καλή αξία για τους λάτρεις της γυμναστικής.