Πού να αγοράσετε ένα ανατιμημένο Apple Watch στην Κυριακή Δευτέρα

Εάν δεν κατορθώσατε να χτυπήσετε ένα μειωμένο Apple Watch στην Black Friday, έχετε ακόμα την ευκαιρία να φέρετε το φορετό με μια αξιοπρεπή έκπτωση στη μεγαλύτερη ημέρα αγορών του internet της χρονιάς: Cyber ​​Monday. Μερικοί λιανοπωλητές προσφέρουν εκπτώσεις στο ρολόι τη Δευτέρα, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να επιλέξετε ένα, αν δεν έχετε ήδη. Εδώ μπορείτε να κερδίσετε μια συμφωνία:

eBay

Η eBay θα προσφέρει το ρολόι Apple 42mm με χαλύβδινο περίβλημα για $ 499 τη Δευτέρα, με μείωση κατά 17% της αρχικής τιμής. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα διαφορετικό μοντέλο της Apple Watch, θα έχετε λίγη τύχη όταν πρόκειται για εγγυημένες προσφορές. Εάν περιηγηθείτε στο eBay. Ωστόσο, μπορείτε πιθανώς να πάρετε ένα ρολόι της Apple από έναν πωλητή στον ιστότοπο παρά από το eBay απευθείας για μια μικρή έκπτωση.

B & H

Η B & H είναι προεξοφλητική όλων των μοντέλων της Apple Watch που μεταφέρει τουλάχιστον $ 50, σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρει το Watch a a $ 100 έκπτωση. Εκτός από την περικοπή των τιμών, ο λιανοπωλητής ρίχνει επίσης μια δωρεάν κάρτα δώρου $ 50 B & H με κάθε αγορά Apple Watch, έτσι θα έχετε λίγα χρήματα για να πάρετε ένα εξάρτημα ή να απολαύσετε ένα μικρό δώρο για κάποιον άλλο στον κατάλογό σας.

Η έκδοση 38 mm του Apple Watch σε διάφορα χρώματα περιβλήματος και επιλογές ταινιών ρολογιών κοστίζει στα $ 299, ενώ η έκδοση 42 mm του Apple Watch Sport διατιμάται στα $ 349.

Αμαζόνα

Η Amazon προσφέρει έκπτωση στην έκδοση 42 mm γκρι χρώματος του Apple Watch Sport. Τη Δευτέρα θα μπορείτε να πάρετε το Apple Watch για $ 403, μια έκπτωση $ 76.95 από την τυπική τιμή. Δυστυχώς, η συμφωνία δεν επεκτείνεται σε άλλες εκδόσεις του Watch, γι 'αυτό είναι μόνο μια συμφωνία αν ψάχνετε για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Colette (50% έκπτωση από την Apple Watch Edition!)

Αν σκεφτόσαστε να ξεφυτρώνετε για το χρυσό Apple Watch 18 καρατίων, τότε υπάρχουν και κάποιες προσφορές για τη Cyber ​​Monday για εσάς. Η γαλλική μπουτίκ Colette προσφέρει τα μοντέλα της Apple Watch Edition σε βαθιά έκπτωση αυτή τη Δευτέρα, σε μερικές περιπτώσεις για περισσότερο από 50% έκπτωση. Για παράδειγμα, η 18-καρατίων αυξήθηκε χρυσό έκδοση του Apple Watch με το σκατά συγκρότημα του αθλητισμού διατιμώνται στα 4.860,62 δολάρια τώρα, μια πτώση από την τυπικά $ 10k τιμή. Το ρολόι κίτρινο χρυσό 18 καρατίων 38 χρυσών με μια λαμπερή κόκκινη μοντέρνα αγκράφα βλέπει ακόμα περισσότερο μια μείωση της τιμής. Αυτή η έκδοση του Apple Watch θα σας κοστίσει συνήθως $ 17.000, αλλά τη Δευτέρα θα μπορείτε να την παραλάβετε για μόλις $ 7.953,75. Αυτό είναι σχεδόν μια έκπτωση $ 10k!

Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι συναλλαγές είναι συνήθως για πολύ περιορισμένες ποσότητες του Apple Watch. Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα, σιγουρευτείτε ότι θα ψωνίσετε νωρίς. Εάν χάσετε αυτές τις συμφωνίες, θα δούμε πιθανώς μερικές ακόμη αναδυόμενες πριν από τις διακοπές επίσης.