Αποφύγετε τα ηλιακά εγκαύματα με αυτά τα ευαίσθητα στην υπεριώδη ακτινοβολία συσκευές

Ποτέ μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ξανά το SPF με τη βοήθεια αυτών των προϊόντων Wearables.

Ο καλοκαιρινός ήλιος είναι ωραίος και όλα αυτά, αλλά όπως η μαμά σας έχει πει πιθανώς αμέτρητες φορές, πρέπει να προστατεύεστε με ένα γενναιόδωρο στρώμα αντηλιακού! Ευτυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν gadgets για να σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να εφαρμόσετε ένα νέο στρώμα SPF. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένα φορέματα που θα μπορούσαν να κάνουν το δέρμα σας μια χάρη (και να σας εξοικονομήσει από ένα οδυνηρό ηλιακό έγκαυμα).

Ορισμένες από αυτές τις συσκευές σας βοηθούν ακόμα να έχετε αρκετό φως για να διασφαλίσετε ότι τα επίπεδα βιταμίνης D είναι τα βέλτιστα. Ενώ αυτά τα gadgets μπορεί να φαίνονται σαν μια συνταγή για ηλιακό έγκαυμα, διαφοροποιούν τα διάφορα είδη φωτός.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ονομάστηκε μετά από ένα καλοκαιρινό μήνα και τιμολογήθηκε ως "ο νέος σας προπονητής ομορφιάς", αυτό το προϊόν είναι το πιο κομψό της δέσμης. Κοστίζει $ 129 και έρχεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων (πλατίνα, χρυσό και gunmetal), τραβώντας διπλό καθήκον ως οθόνη UV και ένα χονδρό βραχιόλι. Με τους αισθητήρες UVA και UVB, ο JUNE παρακολουθεί την έκθεση στον ήλιο, με έναν μετρητή που δείχνει πόσο κοντά βρίσκεστε στην καθημερινή σας "ηλιακή δόση" (υπολογίζεται με βάση τον τύπο του δέρματος σας και το τρέχον επίπεδο UV.

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή σύντροφος, η οποία σας δείχνει τον τρέχοντα δείκτη UV και σας υπενθυμίζει να εφαρμόσετε περισσότερο αντηλιακό.

SunSprite

Το SunSprite, το clip-on, δραστηριότητα-tracker- style παίρνει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση για την παρακολούθηση της έκθεσης στον ήλιο σας, με το ερώτημα, "Μήπως έχετε αρκετό φως σήμερα;" Η ιδέα πίσω από αυτό το προϊόν είναι ότι το φως έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αϋπνία και την κατάθλιψη και το φορετό παρακολουθεί τη φωτεινότητα οποιασδήποτε δεδομένης ατμόσφαιρας, επιτρέποντάς σας να μάθετε εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή που θα μπορούσε να ωφελήσει την υγεία σας. Το SunSprite εμφανίζει επίσης την πρόοδό σας προς τον καθημερινό στόχο έκθεσης.

Ενώ αυτή η ιδέα μπορεί να φαίνεται αντίθετη σε μια θέση σχετικά με τα φορέματα που προστατεύουν από τη ζημιά από τον ήλιο, σημειώστε ότι η SunSprite διακρίνει μεταξύ διαφόρων τύπων φωτός και η συσκευή θα έδειχνε ότι φτάσατε στην καθημερινή σας έκθεση αρκετά γρήγορα, εάν επρόκειτο να παραμείνετε στον ήλιο στη μέση της ημέρας.

Βιολέτα

Ένα άλλο φορητό φορητό, Violet (από την εταιρεία Ultra) παρακολουθεί την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και σας βοηθά να επιτύχετε μια "βέλτιστη ισορροπία του ήλιου" για να αποκτήσετε την απαραίτητη βιταμίνη D χωρίς να υποστεί ζημιά στο δέρμα σας. Η εφαρμογή σύντροφος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε περαιτέρω τις συστάσεις της συσκευής καθορίζοντας τον τύπο του δέρματος σας και το επίπεδο SPF στο αντηλιακό που χρησιμοποιείτε. Ως ωραία πινελιά, η Violet είναι αδιάβροχη, γι 'αυτό είναι ιδανικός σύντροφος για μια μεγάλη καλοκαιρινή μέρα στην παραλία.

Επί του παρόντος, η Violet είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία για $ 99, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη μελλοντική της λιανική τιμή, $ 129. Το φορετό είναι πλακόστρωτο για να αρχίσει να στέλνει τον Αύγουστο του 2015.

Κλίμα

Σε αντίθεση με άλλα φορητά σε αυτή τη λίστα, το CliMate κάνει περισσότερα από ό, τι μετρά μόνο την έκθεση στο φως. αληθινό στο όνομά του, είναι ένα πραγματικό κέντρο καιρού. Το χαριτωμένο σε σχήμα νέφους κλιπ συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την υγρασία και τη θερμοκρασία επιπλέον του δείκτη UV. Η συνημμένη εφαρμογή CliMate (για Android και iOS) συνδυάζει αυτά τα στατιστικά με πληροφορίες σχετικά με τον τύπο δέρματος και το επίπεδο SPF για να σας παραδώσει μια "κόκκινη προειδοποίηση" όταν πρέπει να εφαρμόσετε περισσότερους αντηλιακούς. Αρχικά ξεκίνησε ως έργο στο Kickstarter, το CliMate είναι επί του παρόντος διαθέσιμο για $ 59 στο Amazon σε διάφορα χρώματα.