Μάθετε περισσότερα για τον τύπο ασύρματων προϊόντων που υποστηρίζει το PS3 της Sony

Μην χάσετε τις ευκαιρίες online gaming

Μια κονσόλα παιχνιδιών Sony PlayStation 3 δεν είναι χρήσιμη μόνο για τυχερά παιχνίδια. Με κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σας και μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις, μπορείτε να μεταφέρετε μουσική και βίντεο από τον υπολογιστή σας στο PS3 σας μέσω του οικιακού σας δικτύου, καθώς και να συμμετέχετε στον κόσμο του online gaming. Πολλά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για την κονσόλα λειτουργούν εξ ολοκλήρου σε διακομιστές παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση. Άλλα παιχνίδια έχουν συνήθως μια επιλογή στο διαδίκτυο. Για να συμμετάσχετε, χρειάζεστε μια σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο για να φτάσετε στο διαδίκτυο. Μπορεί να είναι είτε ενσύρματη σύνδεση Ethernet είτε ασύρματη σύνδεση. Όλες οι κονσόλες PS3 μπορούν να συνδεθούν με ένα καλώδιο Ethernet στο διαδίκτυο, αλλά μια ασύρματη σύνδεση είναι πιο βολική για παιχνίδια.

Ασύρματη δυνατότητα PS3

Με την εξαίρεση του αρχικού μοντέλου 20GB, οι κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 3, οι κονσόλες PS3 Slim και οι μονάδες PS3 Super Slim διαθέτουν ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση 802.11g (802.11b / g) Wi-Fi . Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστό προσαρμογέα ασύρματου παιχνιδιού για να συνδέσετε ένα PS3 σε ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο.

Το PS3 δεν υποστηρίζει τη νέα μορφή ασύρματου n (802.11n) Wi-Fi που περιλαμβάνεται στις κονσόλες PlayStation 4.

PS3 εναντίον υποστήριξης δικτύων Xbox

Η δυνατότητα δικτύωσης του PS3 είναι καλύτερη από αυτή του Xbox 360, η οποία δεν προσφέρει καθόλου ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση. Το Xbox διαθέτει ενσωματωμένο προσαρμογέα δικτύου Ethernet 10/100, αλλά μια ασύρματη σύνδεση απαιτεί προσαρμογέα 802.11n ή 802.11g που πρέπει να αγοράζεται ξεχωριστά.