Καταπολέμηση Βασικά Παιχνίδια - Συμβουλές για τη βελτίωση του στυλ πάλης σας

Οι μαχητές βιντεοπαιχνιδιών είναι δύσκολες, αλλά δεν είναι αδύνατο να κυριαρχήσουν

Καθώς οι κονσόλες παιχνιδιών έχουν γίνει πιο ισχυρές και προηγμένες, έχετε το βασικό παιχνίδι μάχης . Δεν είναι πλέον τόσο εύκολο όσο παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι αντίπαλοι ή όταν χτυπάνε. Επίσης, με την online λειτουργία πλέον μια σχεδόν τυποποιημένη επιλογή, δίνει στους οπαδούς αυτού του είδους μια εντελώς νέα πρόκληση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και μερικές χρήσιμες συμβουλές, που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να νικήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι μάχης αλλά και να βοηθήσετε να είστε επιτυχημένοι παίζοντας online.

Γνωρίστε τον ελεγκτή σας

Η νέα γενιά παιχνιδιών μάχης είναι πιο περίπλοκη από ποτέ. Αν θέλετε να πετύχετε, θα πρέπει να γνωρίζετε τους ελέγχους σαν να ήταν μέρος σας. Όπως αστεία, όπως μπορεί να ακούγεται, αν παρακολουθήσετε κάποιον που ξέρει πώς να χειριστεί τα χειριστήρια, θα δείτε πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε κάθε κουμπί χωρίς να κοιτάξετε. Οι ημέρες του κουταλιού έχουν πάει πολύ καιρό.

Δεδομένου ότι τα νέα παιχνίδια έχουν περισσότερες κινήσεις και επιλογές, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε και έναν νέο ελεγκτή με 6 κουμπιά ειδικά σχεδιασμένα για την καταπολέμηση των παιχνιδιών. Αυτή είναι μια καλή επιλογή, αφού πολλά από τα παιχνίδια βασίζονται σε ένα stick arcade. Αυτό δεν είναι απαίτηση να είναι καλό στην καταπολέμηση των παιχνιδιών, απλά μια πρόταση .

Γνωρίστε τους αντιπάλους σας

Δεν έχει σημασία αν παίζετε παιχνίδια μάχης μόνο ή σε απευθείας σύνδεση. Πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε μαχητή στο παιχνίδι που παίζετε. Αυτό θα σας βοηθήσει σε λειτουργία single-player και multiplayer επίσης. Γνωρίζοντας τις βασικές κινήσεις και στυλ που έχει κάθε χαρακτήρας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τον αγώνα ή την πρόκληση και να προχωρήσετε. Αν παίζετε σε απευθείας σύνδεση ή σε τοπικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες ( για παράδειγμα , το splitscreen ) και πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας για να πολεμήσετε, παρακολουθήστε τους άλλους αγώνες για να μάθετε νέα κόλπα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι μόνο να παρακολουθήσετε μια καλή μάχη.

Το AI αντιδρά και κινείται διαφορετικά από ένα "πραγματικό" Αντίπαλος

Ακούγεται πολύ απλό για να είναι χρήσιμο, αλλά πολλοί παίκτες κάνουν το λάθος να αντιμετωπίζουν τον ίδιο τον εχθρό. Έχουν αυτή την ιδέα ότι δεν έχει σημασία αν ο ελεγχόμενος από τον ΑΙ χαρακτήρα του ή κάποιος σάρκα και αίμα τον ελέγχει. Και εγώ έκανα αυτό το λάθος. Ένας παίκτης που είναι ταλαντούχος και κάνει καλά σε οποιοδήποτε παιχνίδι μάχης γνωρίζει ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο. Ενώ ένα AI μπορεί να δώσει μια κίνηση από τη στάση τους, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει όταν παίζετε κάποιον άλλο. Πρέπει να αντιμετωπίσετε ανάλογα τον εχθρό και στη συνέχεια να επιλέξετε τις σωστές κινήσεις.

Να είστε ενήμεροι - Μην εκπέμπετε την επόμενη μετακίνησή σας

Σε γενικές γραμμές, οι μαχητές έχουν γίνει πιο ρεαλιστικοί και περίπλοκοι. Εάν βλέπετε κάποιον που κλωτσέται , μπορεί να γνωρίζουν κάτι που δεν μπορείτε. Θυμηθείτε όταν παίζετε ένα παιχνίδι μάχης θα πρέπει να ρυθμίσετε τον εχθρό σας πριν από αυτό το combo knockout. Αν δώσετε μακριά την εναρκτήρια κίνηση σας, οι πιθανότητες είναι να μπλοκαριστούν ή να αντιστραφούν και να βρεθείτε στο χαμένο τέλος. Ακολουθούν μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές για να αποφύγετε αυτό το λάθος.

Αλλάξτε τις στάσεις και τα στυλ κάθε ευκαιρία που έχετε. Αντί να ξεκινάτε με μια γροθιά κάθε φορά να δοκιμάσετε ένα λάκτισμα ή μια αργή προσέγγιση αντ 'αυτού. Όπως στην πραγματική ζωή, μερικές φορές το καλύτερο αδίκημα είναι πραγματικά η καλύτερη άμυνα. Αναμονή για ένα λάκτισμα ή γροθιά και την αντιμετώπιση του έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την επίθεση πρώτα! Ανακατέψτε το και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέες κινήσεις. Παιχνίδια όπως Dead or Alive ή Mortal Kombat έχουν περισσότερες κινήσεις από ποτέ. Χρησιμοποιώντας αυτό προς όφελός σας θα αυξήσετε τις ικανότητές σας και την απόλαυση του παιχνιδιού.

Πρακτική Νέοι Grasshopper!

Για να είναι καλό στην καταπολέμηση των παιχνιδιών παίρνει περισσότερο από το γρήγορο συντονισμό των χεριών και των ματιών. Η πρακτική είναι το κλειδί. Πολλά από τα παιχνίδια εκεί έξω έχουν μια πρακτική λειτουργία. Χρησιμοποιώντας αυτό και μάθετε κάθε επίθεση και αντεπίθεση θα βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να κερδίσετε και τις δεξιότητές σας συνολικά. Επίσης, όπως και η γνώση όλων των χαρακτήρων είναι σημαντική, μην εξασκείτε εναντίον του ίδιου χαρακτήρα κάθε φορά. Ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που χρησιμοποιείτε είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείτε. Σωστά! Μια έκδοση AI του χαρακτήρα σας είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθετε ακριβώς τι μπορεί να κάνει.

Ο Άγνωστος Εχθρός - Απογοήτευση

Ο χειρότερος εχθρός σε οποιοδήποτε αγωνιστικό παιχνίδι είναι εσύ. Εάν είστε ο τύπος που παίρνει τρελός ή απογοητευμένος, πρόκειται να κάνετε λάθη ή απλά να προσπαθήσετε πάρα πολύ σκληρά. Πάρτε ένα διάλειμμα και να θυμάστε τόσο πραγματική όσο φαίνεται, είναι απλώς ένα παιχνίδι. Αφού καταλάβετε αυτό και εφαρμόστε τις άλλες συμβουλές και συμβουλές που βρέθηκαν εδώ, θα δείτε τις ικανότητές σας να βελτιωθούν, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Ο τύπος ή κορίτσι που κάθεται εκεί σε απευθείας σύνδεση κλωτσώντας το κατώφλι του καθενός δεν έμαθε όλες αυτές τις φανταχτερές κινήσεις ταυτόχρονα. Χρειάστηκε χρόνος και αν εξασκηθείτε, μπορείτε και εσείς να απομακρύνετε τις φανταχτερες κινήσεις. Απλά δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μάθετε το παιχνίδι!

Άλλοι οδηγοί παιχνιδιών βίντεο παιχνιδιών

Οδηγός για τους σκοπευτές παιχνιδιών βίντεο

Οδηγός για το Mastering Racing Games

Βασικά παιχνίδια ποδοσφαίρου