Τι είναι το Original Xbox;

Τι πρέπει να ξέρετε για χαρακτηριστικά, τιμολόγηση και άλλα

Το Microsoft Xbox είναι ένα σύστημα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 2001. Δεν πρέπει να συγχέεται με το Xbox One , το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013.

Χαρακτηριστικά

Περιφερειακά Xbox και Τιμολόγηση

Online Play

Το Xbox επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν παιχνίδια online μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet. Απαιτεί να εγγραφείτε στο Xbox Live και μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους.

Υποστήριξη προγραμματιστών παιχνιδιών

Το Xbox έχει μεγάλη υποστήριξη από μεγάλους εκδότες και προγραμματιστές ονόματος, όπως: Atari, Activision, Lucas Arts, UbiSoft, Vivendi Universal, Rockstar Games, Capcom, Konami, SNK, Sega, και ηλεκτρονικές τέχνες μεταξύ πολλών, πολλών άλλων. Η Microsoft έχει επίσης δικά της studios ανάπτυξης που παράγουν παιχνίδια αποκλειστικά για το Xbox. Racing, σκοποβολή, παζλ, δράση, περιπέτεια, αθλήματα - Τα πάντα καλύπτονται από το Xbox.

Αξιολογήσεις περιεχομένου παιχνιδιών

Το Συμβούλιο Ψυχαγωγικών Λογισμικού ψυχαγωγίας δίνει σε κάθε παιχνίδι που βγαίνει μια βαθμολογία περιεχομένου σαν τις βαθμολογίες "G" και "PG" για ταινίες. Αυτές οι αξιολογήσεις δημοσιεύονται στην κάτω αριστερή γωνία στο μπροστινό μέρος κάθε παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε τα για να επιλέξετε παιχνίδια που είναι κατάλληλα για όποιον αγοράζετε.

Συμπέρασμα

Το Xbox είναι μια σταθερή επένδυση επειδή δεν είναι μόνο μια μεγάλη κονσόλα παιχνιδιών αλλά είναι επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο DVD player. Αυτό εξοικονομεί χώρο, εξοικονομεί χρόνο και παρέχει διασκέδαση για όλη την οικογένεια.