Πώς να παίξετε παιχνίδια PSP στην τηλεόρασή σας

Χρησιμοποιώντας την υποδοχή εξόδου βίντεο σε μοντέλο PSP-2000 ή PSP-3000 (γνωστός και ως PSP Slim και PSP Brite) και ένα καλώδιο AV, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στο PSP σας, χρησιμοποιώντας την τηλεόραση ως εξωτερική οθόνη. Προφανώς, η ποιότητα γραφικών δεν βελτιώνεται με μια μεγαλύτερη τηλεόραση (στην πραγματικότητα, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η τηλεόραση σας, μπορεί να φαίνεται ακόμη χειρότερη), αλλά μπορεί να κάνει κάποια παιχνίδια με πολύ μικρά στοιχεία (σκέφτομαι το LEGO Ιντιάνα Τζόουνς εδώ) πιο εύκολο στα μάτια. Και είναι απλά cool για να μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PSP σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Εδώ είναι πώς

  1. Συνδέστε το PSP με το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος ή βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει επαρκή φόρτιση για το χρονικό διάστημα που παίζετε.
  2. Συνδέστε το καλώδιο AV στη θύρα εξόδου βίντεο στο κάτω μέρος του PSP σας (είναι η μόνη θύρα στην οποία το καλώδιο ταιριάζει).
  3. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου AV στις κατάλληλες θύρες της τηλεόρασής σας. Ένα καλώδιο συνιστωσών θα έχει πέντε βύσματα για έγχρωμη ένδειξη και ένα σύνθετο καλώδιο θα έχει τρία.
  4. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε την απαιτούμενη είσοδο. Αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το τηλεοπτικό σας μοντέλο, επομένως ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήσης του τηλεφώνου σας εάν δεν είστε βέβαιοι (ή μπορείτε να επιλέξετε την είσοδο προσπαθώντας τις διαθέσιμες μόλις το PSP είναι ενεργοποιημένο και ρυθμιστεί για έξοδο βίντεο).
  5. Ενεργοποιήστε το PSP σας. Μόλις ξεκινήσει τελείως, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί απεικόνισης στο μπροστινό μέρος του PSP (αυτό είναι το κουμπί με το καμπύλο ορθογώνιο όπως μια οθόνη τηλεόρασης πάνω του). Η οθόνη PSP πρέπει να πάει μαύρη και η κανονική οθόνη του PSP θα εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας.
  6. Τοποθετήστε το παιχνίδι UMD στη μονάδα UMD του PSP ή στη μνήμη σας στη μνήμη stick (αν δεν το έχετε ήδη) και μεταβείτε στο μενού "Game" χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του PSP όπως θα κάνατε αν παίζετε το παιχνίδι στην οθόνη του PSP.
  1. Βρείτε το παιχνίδι στο μενού "Παιχνίδι" και πατήστε το κουμπί X για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή. Θα χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά του PSP για να παίξετε όπως θα κάνατε αν παίζετε κανονικά. Σκεφτείτε το PSP ως κονσόλα και ελεγκτή σε ένα, και την τηλεόραση ως εξωτερική οθόνη.
  2. Όταν τελειώσετε να παίζετε, αποθηκεύστε το παιχνίδι σας ως συνήθως. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο οθόνης ξανά και η εικόνα της οθόνης θα εξαφανιστεί από την τηλεόρασή σας και θα εμφανιστεί ξανά στο PSP σας. Αποσυνδέστε τα καλώδια από την τηλεόραση και το PSP.

Συμβουλές

  1. Αν σκοπεύετε να παίξετε πολλά παιχνίδια στην τηλεόραση σας (ή να παρακολουθήσετε πολλές ταινίες UMD) και η τηλεόρασή σας έχει πολλαπλές εισόδους, μπορείτε να αφήσετε το καλώδιο AV σας συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας και απλώς να επανασυνδέσετε το PSP όταν χρειάζεται.
  2. Το κουμπί εμφάνισης είναι το ένα με το ορθογώνιο σε σχήμα οθόνης τηλεόρασης που χρησιμοποιείται συνήθως για τη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης.
  3. Θυμηθείτε ότι η έξοδος βίντεο δεν θα λειτουργήσει σε μοντέλο σειράς PSP-1000 (γνωστός και ως PSP Fat).

Ο, τι χρειάζεσαι