Ελέγξτε αυτά τα 8 Action-Adventure Games για το PSP

Πάρτε το παιχνίδι σας με αυτά τα PSP Action-Adventure Picks

Η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation Portable το 2004 και παρέμεινε άκρως δημοφιλής μέχρι να αντικατασταθεί από το PlayStation Vita το 2012. Φυσικά, μια κονσόλα παιχνιδιών είναι τόσο καλή όσο τα παιχνίδια που παίζετε σε αυτήν. Εδώ είναι μια νίκη επιλογή των παιχνιδιών δράσης-περιπέτειας για το Sony PSP που σας μεταφέρει από Legos σε ζόμπι και ξανά. Αυτά τα ευρέως επαίνικα παιχνίδια είναι κατόχους που ανήκουν σε οποιοδήποτε ρεπερτόριο παίκτη.

'Daxter'

"wallpaper_jak_and_daxter_02_1600.jpg" (CC BY 2.0) από shanewarne_60000

Αυτή η δόση φορητού μεγέθους στις σειρές Jak και Daxter διαθέτει το μικρότερο μισό της ομάδας και πακέτα τόσο διασκεδαστικό όσο και τα αδέρφια PS2. Παίξτε ως Daxter και ανεβείτε στους τοίχους, σέρνετε στους εχθρούς και πιέστε σε μικρές θέσεις. Κολλήστε με το παιχνίδι αρκετό καιρό για να βρείτε κάθε σκούρο πρόδρομο και να κερδίσετε χρυσό σε όλα τα μίνι-παιχνίδια. Περισσότερο "

'Gurumin: μια τρομερή περιπέτεια'

Για κάποιους, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε ότι ο ήρωας στο "Gurumin: A Monstrous Adventure" είναι ένα χαριτωμένο μικρό κορίτσι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν αποτρέπει πάρα πολλούς παίκτες, γιατί είναι ένα φανταστικό παιχνίδι. Τεχνικά, είναι κατηγοριοποιημένη ως RPG δράσης , αλλά δεν είναι εκτός τόπου σε μια λίστα παιχνιδιών δράσης-περιπέτειας. Περισσότερο "

'Lego Indiana Jones: Οι αρχικές περιπέτειες'

Όλα τα παιχνίδια του Lego αξίζουν να παίζουν, αλλά αν έχετε ένα απαλό σημείο για την Indiana Jones, τότε δεν πρέπει να χάσετε το "Lego Indiana Jones: The Original Adventures". Ποιος δεν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το μαστίγιο υπογραφής του Indy ως εργαλείο πολλαπλών χρήσεων; Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερους από 60 χαρακτήρες και μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα εξαρτήματα Lego για να δημιουργήσετε πρόσθετους χαρακτήρες. Περισσότερο "

'Ratchet & Clank: Μέγεθος Θέματα'

Αυτό το δίδυμο PS2 το έκανε μεγάλο στην πολύ μικρή οθόνη. Το "Ratchet & Clank: Size Matters" είναι μικρό μόνο υπό την έννοια ότι ταιριάζει σε ένα PSP. Διαφορετικά, είναι εξίσου καλό με τα άλλα παιχνίδια της σειράς. Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, οπότε αν βρίσκεστε σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες, αυτός είναι ένας φύλακας για εσάς. Περισσότερο "

'Dead Fred'

Αυτό το παιχνίδι κέρδισε ένα βραβείο για την αρχική του ιστορία, οπότε αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με μια ιστορία, το "Dead Head Fred" είναι ένα καλό pick-plus κεφάλι-ανταλλαγής είναι απλά διασκεδαστικό. Το στριμωγμένο χιούμορ συνοδεύει τη βία καθώς αλλάζετε ανάμεσα στα εννέα συλλεκτικά κεφάλια σε λειτουργία για να εξερευνήσετε νέους τρόπους να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Περισσότερο "

«Θάνατος νεώτερος»

Cool εικόνες και μια νοσηρή αίσθηση του χιούμορ endear "Death Jr " σε πολλούς παίκτες. Τα όπλα σας περιλαμβάνουν διπλά πιστόλια, φλογοβόλο, πυροβόλο όπλο και εκρηκτικά χάμστερ C4. Όλοι οι χαρακτήρες σε αυτό το παιχνίδι είναι όμορφα rendered. Περισσότερο "

'Tomb Raider Legend'

Το "Tomb Raider Legend" έκανε το franchise Tomb Raider υπέροχο και πάλι. Η Laura είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ, καθώς ταξιδεύει σε εξωτικά τοπία, ύπουλες ζούγκλες και χιονισμένες οροσειρές. Εξερευνήστε αρχαίες σφαίρες για ενδείξεις για το παρελθόν της Lara. Περισσότερο "

'Secret Agent Clank'

Το Clank είναι το αστέρι του παιχνιδιού περιπέτειας. Οδηγήστε με το Clank καθώς οδηγεί σύγχρονα κατασκοπευτικά οχήματα που περιλαμβάνουν snowboards, ταχύπλοα και αθλητικά αυτοκίνητα ή παίζουν ως Ratchet ή Captain Qwark για να μάθετε ποιος πλαισιώνει το αθώο Lombax. Περισσότερο "