Οι 7 καλύτερες εξαιρετικά λεπτές κάμερες που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες μέτρησης λιγότερο από 0,92 ίντσες σε πάχος

Οι κάμερες point-and-shoot συχνά συναντούν απλές συσκευές για απλές χρήσεις, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε σχεδόν κάθε σημείο τιμών. Και όχι μόνο το point-and-shoot έχει εντυπωσιακή απόδοση γυρίσματος και δύναμη στο μεσαίο έως high-end range, μπορεί να είναι εμφανώς συμπαγές και ελαφρύ. Εδώ, έχουμε συντάξει μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές σημείων και βολών τσέπης που μπορείτε να βρείτε το 2018.

Η επερχόμενη Nikon COOLPIX A900 καταφέρνει να χτυπήσει το γλυκό σημείο να είναι μια φωτογραφική μηχανή high-end που δεν είναι υπερβολικά υπερτιμημένη. Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αυτό το πράγμα καταφέρνει να χωρέσει είναι πιο κοντά στα περισσότερα mid-to high-end εναλλάξιμα φακό. Στην πρωτοπορία έχετε τον αισθητήρα CMOS BSI 1 / 2.3-inch 20-megapixel-έναν εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα που διαθέτει την υψηλότερη ανάλυση σε μορφή 1 / 2,3 ιντσών. Διαθέτει επίσης φακό 35x οπτικού ζουμ με δυνατότητα δυναμικής ζουμ έως και 70x. Διαθέτει LCD με κλίση τριών ιντσών. Bluetooth, WiFi και NFC συνδεσιμότητα? Απομακρυσμένη λήψη μέσω του smartphone ή του tablet και μια ευαισθησία ISO έως 3200 με συνεχή λήψη σε 7 fps. Και βγάζει βίντεο 4K (UHD) στα 30 fps. Αυτή είναι η προσπάθεια της Nikon να αναπνεύσει τη ζωή πίσω στο κάπως παλιό βασίλειο των mid-range point-and-shoots, και μοιάζει να είναι μια ανάσα καθαρού αέρα.

Το Panasonic TS30R είναι μια κάπως περίεργη φωτογραφική μηχανή - μοιάζει με έναν ελεγκτή παιχνιδιών βίντεο, αλλά εξυπηρετεί μια κατηγορία εξειδικευμένων θέσεων που θα μπορούσε να αποδειχθεί απαραίτητη για τους ταξιδιώτες. Είναι λεπτό, ελαφρύ και σίγουρα σχεδιασμένο, αλλά το πιο σημαντικό, είναι όλα τα καιρικά φαινόμενα. Μπορεί να χειριστεί βάθη νερού έως και 26 πόδια, πέφτει από τα πέντε πόδια και θερμοκρασίες έως και 14 ° F. Διαθέτει επίσης ένα σχεδιασμό που προστατεύει από τη σκόνη, γεγονός που συμβάλλει στη διατήρηση της μακροζωίας και της λειτουργικότητας. Η ίδια η κάμερα διαθέτει μερικά μεσαία χαρακτηριστικά: αισθητήρα CMOS 16-megapixel, εγγραφή βίντεο MP4 HD (720p), οπτικό ζουμ 4x και ενσωματωμένη μνήμη 220MB. Διαθέτει επίσης διάφορες λειτουργίες λήψης και δημιουργικά στοιχεία ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης μιας δημιουργικής συνάρτησης πανοράματος, η οποία σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε και να επικαλύπτετε διαδοχικές εικόνες σε οριζόντιο ή κάθετο τρόπο.

Οι χαμηλού βαθμού, πόντους προϋπολογισμού και βολής τείνουν είτε να ξύνουν το κάτω μέρος του βαρελιού στο τμήμα υλικού είτε να προσφέρουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά ξεχωριστά, ενώ επικαλύπτουν τα φθηνότερα μέρη στην υπόλοιπη κάμερα. Με το W800, η ​​Sony κατάφερε να διατηρήσει μια ποιοτική κατασκευή και σχεδίαση χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την απόδοση ή την αξιοπιστία. Στην καρδιά αυτού του σκοπευτή είναι ο αισθητήρας Super HAD CCD 20,1-megapixel, ο οποίος είναι αρκετά εντυπωσιακός για το σημείο τιμής. Το οπτικό ζουμ 5x δεν είναι τίποτα να γράψει το σπίτι, αλλά λόγω του υπερβολικά λεπτού, ελαφρύ σχεδιασμού (.28 κιλά), το ζουμ χαμηλής ισχύος είναι αποδεκτό. Το W800 διαθέτει επίσης μερικούς έξυπνους δημιουργικούς ελέγχους, λειτουργία πανοραμικής σάρωσης 360 °, σταθεροποίηση εικόνας και τεχνολογία κλείστρου χαμόγελου και καταγράφει βίντεο HD (720p).

Το Canon PowerShot G7 X Mark II είναι μια εκπληκτικά ικανή φωτογραφική μηχανή που είναι αρκετά ισχυρή για να αντικαταστήσει ένα DSLR και θα κάνει τους περισσότερους αγοραστές φωτογραφικών μηχανών χαρούμενοι. Μετράει μόλις 6,3 x 5,7 x 3,2 ίντσες και ζυγίζει 1,4 κιλά, οπότε είναι πολύ μικρότερο από ένα DSLR.

Οι εξαιρετικές εικόνες στο PowerShot G7 X Mark II είναι δυνατές χάρη στον αισθητήρα CMOS 20,1-megapixel, που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες θα έχουν αρκετές λεπτομέρειες για εκτύπωση ή επεξεργασία σε RAW στο Photoshop. Διαθέτει επίσης φακό 4,2x οπτικού ζουμ, ο οποίος είναι μέτριος, αλλά ακόμα χρήσιμος για κοντινές λήψεις και η δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p HD σε ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Τώρα ας μιλήσουμε για συνδεσιμότητα. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία WiFi και NFC, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες απευθείας στο Facebook, στο Twitter, στο YouTube, στο Flickr και στο Google Drive χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική σας μηχανή ή μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες στο smartphone ή στο tablet σας. Η δωρεάν εφαρμογή Canon Camera Connect λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε συσκευές Android, οπότε πιθανόν να καλύπτετε την κοινή χρήση ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Το Panasonic DC-ZS70K διαθέτει οπτικό ζουμ 30x (που ισοδυναμεί με φακό 24-720mm σε φωτογραφική μηχανή 35MM), ώστε να μπορείτε να προσεγγίζετε όσο χρειάζεται, χωρίς να ενοχλείτε το θέμα σας. Το ζουμ μεγάλης εμβέλειας ενισχύεται από την οπτική σταθεροποίηση εικόνας πέντε αξόνων που βοηθά στην αντιστάθμιση πέντε ξεχωριστών τύπων κίνησης μαζί με τη λειτουργία Shot Level για την ανίχνευση και αντιστάθμιση της οριζόντιας γραμμής κάθε εικόνας για τέλεια αποτελέσματα εικόνας. Υπάρχει επίσης εξαιρετική καταγραφή βίντεο 4K σε ανάλυση 3840 x 2160p και ο αισθητήρας MOS 20,3 megapixel προσθέτει εκπληκτικά αποτελέσματα για φωτογραφίες. Συμπεριλαμβάνεται επίσης μια οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών που σας βοηθά να τραβήξετε όλες τις selfies που θα θέλατε ποτέ με ποιότητα 4Κ.

Το Panasonic LUMIX ZS100 κοστίζει περισσότερο από ένα ολοκαίνουργιο iPhone, οπότε ακριβώς από το ρόπαλο γνωρίζετε ότι στοχεύετε σε μια κατηγορία αγοραστών για τους οποίους ο προϋπολογισμός δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι παίρνετε κάποια κορυφαία χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά. Το ZS100 διαθέτει έναν τεράστιο αισθητήρα CMOS 20,1-megapixel (CMOS) που μεγιστοποιεί το χρώμα και ελαχιστοποιεί την τεχνική. Διαθέτει οπτικό ζουμ 10x με ευρύ διάφραγμα f / 2.8-5.9, ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) σε επίπεδο ματιού, οθόνη LCD με δυνατότητα αφής και δακτύλιο ελέγχου τοποθετημένο στο φακό για την παροχή προβολών σε επίπεδο DSLR. Καταγράφει επίσης βίντεο 4K (UHD). Από όλους τους λογαριασμούς, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα συμπαγή στιγμιότυπα που μπορείτε να βρείτε για λιγότερο από $ 1.000.

Ένα άλλο high-end point-and-shoot, το Fujifilm X70 είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Panasonic ZS100. Θα κοστίζει περίπου το ίδιο και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από μερικά πλήκτρα όπως το megapixel και το τηλεφακό. Αλλά όταν πρόκειται για καθαρό σχεδιασμό και εμφάνιση, το X70 έχει το beat ZS100. Προκαλεί την εντύπωση μιας φωτογραφικής μηχανής παλιού σχολείου, ενώ παράλληλα εξισορροπεί απαλά τις αποχρώσεις της σύγχρονης ψηφιακής φωτογραφίας. Πέρα από την αισθητική, το X70 διαθέτει επίσης έναν πρακτικό, διαισθητικό σχεδιασμό, που διαθέτει οθόνη LCD τριών ιντσών με οθόνη αφής, που αρθρώνει πλήρως 180 °. Έχει βελτιωμένο έλεγχο της έκθεσης μέσω του επιλογέα ταχείας διαφράγματος και δακτυλίου διαφράγματος και ο σταθερός φακός ευρείας γωνίας F2.8 επιτρέπει τη χρήση πολλών επιλογών εστίασης. Διαθέτει τον υψηλής τεχνολογίας αισθητήρα X-Trans II μεγέθους 16,3 megapixel APS-C, καθώς και έξι λειτουργίες αυτόματης εστίασης υψηλής ταχύτητας για διάφορες συνθήκες λήψης. Μήπως αναφέρουμε ότι φαίνεται υπέροχο;

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .