Οι 7 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Canon που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις κορυφαίες επιλογές μας από αυτόν τον τίτλο φωτογραφίας

Η Canon είναι ένα τιτάνιο στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών, που τροφοδοτεί τόσο νέους όσο και επαγγελματίες φωτογράφους. Με τις ιστορίες φωτογραφικών μηχανών που καλύπτουν δεκαετίες και δεκάδες μοντέλα, οι τελευταίες κάμερες Canon είναι αποτέλεσμα μιας εταιρείας που βελτιώνει και βελτιώνει πάντα τα προϊόντα της. Είτε είστε επαγγελματίας γάμος φωτογράφος που ενδιαφέρονται για την τελευταία 5D DSLR φωτογραφική μηχανή high-end ή ένας γονέας που χρειάζεται οπτικό ζουμ της PowerShot για να συλλάβει μια παιδική αιτιολογική σκέψη, η Canon πιθανότατα έχει νέο προϊόν μόνο για εσάς.

Το EOS 80D είναι ένα είδος ξαδέλφου στην πιο γνωστή σειρά Rebel. Το σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων επιτρέπει την ταχύτερη αυτόματη εστίαση και την επιλογή θέσης, ανάλογα με το αν πραγματοποιείτε λήψη μέσω του εικονοσκοπίου ή μέσω της πίσω οθόνης. Μιλώντας για το σκόπευτρο, η Canon ονομάζει αυτό το Intelligent Wizard, καθώς έχει σχεδιάσει να περιλαμβάνει 100% προβολή (δεν είναι πλέον αόρατα νεκρά σημεία). Ο αισθητήρας APS-C προσφέρει ανάλυση 24,2 megapixel και το σώμα βγαίνει σε ένα φουσκωτό 7 fps. Η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AFe σας επιτρέπει να μεταφράσετε αυτή την υψηλή ανάλυση και την ταχύτητα του κλείστρου στις δυνατότητες βίντεο, που σας δίνει δυνατότητες λήψης σε ανάλυση 1080p. Υπάρχει μια σειρά ISO από 100 έως 12.800, ενώ υπάρχει και ένας επεξεργαστής εικόνας DIGIC 6, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πάνω στο σκάφος, για να βελτιώσετε περαιτέρω αυτό που τραβάτε. Οι λειτουργίες παρακολούθησης χρώματος 7560-pixel RGB + IR επιτρέπουν ένα πιο αληθινό, φωτεινότερο ουράνιο τόξο απόκρισης εικόνας. Και παρόλο που το συγκεκριμένο πακέτο δεν συνοδεύεται από φακό (το επιλέξαμε γιατί είναι απόλυτη κλοπή στην τιμή), είναι συμβατό με την πλήρη οικογένεια φακών DSLR της Canon.

Αυτή η κάμερα μπορεί να έχει μια τιμή προϋπολογισμού, αλλά οι προδιαγραφές της καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση και μια αναβάθμιση ακόμη και από τις καλύτερες από τις καλύτερες κάμερες smartphone. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε ή κόκκινο χρώμα και είναι αρκετά λεπτό για να ταιριάζει άνετα στην τσέπη του σακάκι σας. Ο αισθητήρας CCD των 20 megapixel και ο επεξεργαστής DIGIC 4+ συνδυάζονται για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και βίντεο HD 720p. Η έξυπνη λειτουργία AUTO θα επιλέξει έξυπνα το βέλτιστο διάφραγμα και την ταχύτητα κλείστρου για κάθε λήψη, ενώ ένα ισχυρό οπτικό ζουμ 10x θα αποτυπώνει ασφαλιστικά στοιχεία μεγάλης εμβέλειας με απίστευτη σταθερότητα.

Το G9 X Mark II είναι ακριβώς το κόσμημα της κορώνας της γραμμής PowerShot, ένας σωστός διάδοχος του κανονικού παλιού G9 X. Ο 1,0 ιντσών αισθητήρας CMOS υψηλής ευαισθησίας πυροβολεί και καταγράφει τα 20,1 megapixel και η φωτογραφική μηχανή γυαλίζει τις φωτογραφίες αυτές με τη φωτογραφική μηχανή της Canon γιόρτασε την επεξεργασία εικόνας Digic 7. Ο φακός f / 2.0 κάθεται πολύ απλά στη κάμερα, η οποία είναι ήδη ένα λεπτό πακέτο σε βάρος τσέπης 7,3 ουγκιές. Προστέθηκε ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και Wi-Fi και υπάρχει ακόμα ενσωματωμένη συμβατότητα NFC που θα συνδέει εύκολα και θα μεταφέρει μέσα σε άλλες συσκευές NFC. Υπάρχει μια οθόνη αφής 3 ιντσών στο πίσω μέρος για έλεγχο και αναθεώρηση φωτογραφιών και ο φακός φέρνει ένα πλήρες οπτικό ζουμ 3x. Πραγματοποιεί λήψη σε διάφορες λειτουργίες βίντεο από mp4 έως ακατέργαστο βίντεο full HD και η ταχύτητα κλείστρου ροπών σε 8,2 fps για ταχύτερα κινούμενα θέματα. Τέλος, υπάρχουν ποικίλα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου από φίλτρα στυλ σε μετατροπείς αρχείων που θα βεβαιωθούν όποτε θα βγάλουν αυτές τις πανέμορφες φωτογραφίες από τη συσκευή, θα είναι έτοιμοι για ό, τι χρειάζεται να κάνετε.

Το Canon SX530 HS Powershot είναι η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με τις καλύτερες πωλήσεις στην Amazon και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Κάτω από τα $ 300, η ​​φωτογραφική μηχανή συσκευάζει έναν ισχυρό φακό με οπτικό ζουμ 50x που μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας από μεγάλη απόσταση. Ο αισθητήρας CMOS 16,0 megapixel και ο επεξεργαστής εικόνας Canon DIGIC 4+ είναι σε θέση να δουλέψουν μεγάλα πράγματα, ειδικά σε αυτό το σημείο τιμής. Μπορούν να καταγράψουν βίντεο σε βίντεο Full HD 1080p με ένα ειδικό πλήκτρο ταινίας, ενώ μια μεγάλη οθόνη LCD τριών ιντσών σάς προσφέρει εξαιρετική θέα σε όλα όσα θέλετε να τραβήξετε. Τέλος, το ενσωματωμένο WiFi σας επιτρέπει να μεταφέρετε ασύρματα τις συλλήψεις σας σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το ενσωματωμένο φλας και ένα έξυπνο πρόγραμμα αυτόματης εστίασης που λειτουργεί ακόμα και με ζουμ 50x.

Το M100 είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των καθρέφτη της Canon. Ας ξεκινήσουμε με την πιο συναρπαστική δυνατότητα τραβήγματος: η αυτόματη εστίαση CMOS διπλού εικονοστοιχείου, η οποία συνοδεύεται από μια ανίχνευση φάσης που έχει ερευνηθεί από την Canon και παρέχει μια ταχύτητα αυτόματης εστίασης που θα πρέπει να δείτε. Ο αισθητήρας APS-C παρέχει τα απαιτούμενα 24,2 megapixel ανάλυσης και έχει βελτιστοποιηθεί στο εργαστήριο για βασικά οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού που μπορείτε να πετάξετε σε αυτό.

Η οθόνη 3 ιντσών μπορεί να φανεί κατά μέσο όρο στην αρχή, αλλά με 1,04 εκατομμύρια εικονοστοιχεία θα εκπλαγείτε με το πόσο αληθινό αντιπροσωπεύει τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στη συσκευή. Η οθόνη κλίνει μέχρι και 180 μοίρες για λήψεις χαμηλής γωνίας και η απόκριση της οθόνης πολλαπλής αφής επιτρέπει μια εντυπωσιακά διαισθητική λειτουργία αφής-εστίασης.

Οι δυνατότητες βίντεο επιτρέπουν την ανάλυση 1080p και ταχύτητες 60p για τα γρήγορα κινούμενα γραφικά. Υπάρχει ένας βοηθός Creative Assistant και ο τρόπος αυτόματου πορτρέτου για την όμορφη εκτέλεση κάθε εφαρμογής με τη βοήθεια της ενσωματωμένης τεχνολογίας. Επιπλέον, με την πρόσβαση στους φακούς EF και EF-S της Canon, δεν θα πείτε ποτέ ότι δεν έχετε τη σωστή ακτίνα εστίασης ή δυνατότητα ζουμ για οποιαδήποτε κατάσταση.

Ελάτε πιο κοντά στη δράση με το ισχυρό 40x οπτικό ζουμ της PowerShot SX720 HS της Canon, μια φωτογραφική μηχανή μακρού ζουμ με ισχυρό αισθητήρα. Ο φακός οπτικού ζουμ συσκευάζει ένα νέο λεπτό σχέδιο με έξυπνη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας που ταιριάζει αυτόματα με κάθε τίναγμα κατά τη λήψη. Επομένως, αν προσπαθείτε να τραβήξετε ένα πλάνο άγριας ζωής ή ένα παιχνίδι split-second σε ένα αθλητικό αγώνα, ο πυροβολισμός σας θα αποδειχθεί ακόμα υπέροχος. Ο ισχυρός φακός συνδυάζεται με αισθητήρα CMOS 20,3 megapixel και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 6, ο οποίος είναι ικανός για εξαιρετικές φωτογραφίες και απίστευτο βίντεο. Μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα footage σας άμεσα με την ενσωματωμένη τεχνολογία WiFi και NFC.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και οι επίδοξοι καλλιτέχνες αγαπούν τη σειρά σημάτων 5D DSLR της Canon. Το τελευταίο έρχεται με αισθητήρα CMOS πλήρους πλαισίου 30,4 megapixel για εικόνες ποιότητας στούντιο με εκπληκτική λεπτομέρεια και χρώμα. Ένα εξειδικευμένο σύστημα αυτόματης εστίασης 64 σημείων και το Dual Pixel CMOS AF συνδυάζονται για την ομαλή και άψογη αυτόματη εστίαση για απίστευτο βίντεο 4K και λειτουργία Live View Shooting.

Ο ενισχυμένος επεξεργαστής DIGIC 6+ επιτρέπει συνεχή λήψη σε 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ το ISO 100-32000 (επεκτάσιμο σε 50-102400) εξασφαλίζει απίστευτη λήψη χαμηλού φωτισμού, ιδανική για τους φωτογράφους της φύσης ή όποιον χρειάζεται να πυροβολήσει με την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα κλείστρου. Αν χρειάζεστε μια σειρά φωτογραφικών μηχανών και αναζητάτε την τελευταία αναβάθμιση, το Canon EOS 5D Mark IV δεν θα απογοητεύσει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .