Σχεδιάστε μια καρδιά με ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στο Illustrator

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης και ο Ιούνιος είναι για τους γάμους - και οι δύο φορές που μπορεί να θέλετε να σχεδιάσετε μια καρδιά. Αντί να σχεδιάζετε καρδιές στο Illustrator χρησιμοποιώντας έναν κύκλο, μετατρέποντας τα σημεία και χρησιμοποιώντας λαβές προσαρμογής για να το κάνετε σωστά. Εδώ είναι ένας γρήγορος, εύκολος τρόπος για να πάρετε μια τέλεια καρδιά κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το εργαλείο στυλό και ένα χτύπημα με τρία κλικ.

01 από 08

Ξεκινώντας

Επιλογή των επιλογών. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Μεταβείτε στην Προβολή> Εμφάνιση πλέγματος και, στη συνέχεια, στην προβολή> Προσαρμογή στο πλέγμα. Ορίστε ένα χρώμα κτυπήματος, αλλά δεν υπάρχει χρώμα πλήρωσης. Επιλέξτε το εργαλείο "Στυλό" στο πλαίσιο εργαλείων και χρησιμοποιήστε τις προεπιλεγμένες επιλογές που εμφανίζονται εκεί.

02 από 08

Σχεδίαση του εγκεφαλικού

Κάντε κλικ, κλικ, κλικ !. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Σχεδιάστε ένα σχήμα όπως αυτό χρησιμοποιώντας το εργαλείο πένας και το πλέγμα για να σας καθοδηγήσει. Κάντε κλικ μία φορά στο σημείο 1, στο σημείο 2, στη συνέχεια στο σημείο 3.

03 του 08

Αλλαγή του μεγέθους του εγκεφαλικού

Χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Stroke. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Αυξήστε το μέγεθος της διαδρομής στον πίνακα "Stroke" μέχρι να δείτε τι μοιάζει με ένα τετραγωνικό περιστρεφόμενο 45 μοίρες με ένα μικρό κομμάτι που λείπει από την πάνω γωνία. Θα χρειαστείτε μια κίνηση 80 σημείων για να τραβήξετε μια καρδιά μισού μεγέθους. Ρυθμίστε το μέγεθος του εγκεφαλικού σας αγγείου όπως είναι απαραίτητο

04 του 08

Ρύθμιση καπακιών και γωνιών

Αλλάξτε τις επιλογές καλύμματος και γωνιών για να δημιουργήσετε τη μορφή της καρδιάς. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Αλλάξτε το στυλ καπακιού στο Στρογγυλό καπάκι - η μεσαία επιλογή - στον πίνακα Stroke. Εάν το κατώτερο σημείο της καρδιάς σας δεν μοιάζει με αυτό, ορίστε το Γωνιακό στυλ στην πρώτη επιλογή, Μίτερ Γίνε. Και εκεί το έχετε - μια σχεδόν στιγμιαία καρδιά! Τώρα θα αλλάξουμε το χρώμα.

05 του 08

Αλλαγή του χρώματος της καρδιάς

Αλλάξτε το χρώμα ή το χρώμα της καρδιάς με την επιλογή χρώματος, μοτίβου ή κλίσης. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε από τις επιλογές διαδρομής για να αλλάξετε το χρώμα, επειδή η καρδιά είναι εγκεφαλικό επεισόδιο. Αλλάξτε σε άλλο χρώμα εκτός από το μαύρο με τη χρήση των εργαλείων Swatches ή Color Picker ή επιλέξτε ένα μοτίβο διαδρομής ή κλίση από τον πίνακα Swatch.

06 του 08

Μετατροπή του εγκεφαλικού επεισοδίου καρδιάς σε πλήρες σχήμα

Είναι εύκολο να μετατρέψετε την καρδιά σε ένα συμβατικό γεμάτο σχήμα. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Η μετατροπή της καρδιάς σε ένα παραδοσιακό σχήμα με μια κίνηση και πλήρωση είναι εύκολη. Απλώς μεταβείτε στο αντικείμενο> επέκταση . Επιλέξτε "Γεμίστε" και "Χτύπημα" και πατήστε OK. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί OK, δεν θα δείτε πια το κλικ κατά την επιλογή της καρδιάς.

07 του 08

Επεξεργασία της μορφής καρδιάς

Προσθέστε εγκεφαλικά επεισόδια και γεμίσματα για να κάνετε την καρδιά σας μοναδική. Κείμενο και εικόνες © Sara Froehlich

Χρησιμοποιήστε τους πίνακες Stroke και Brushes για να ρυθμίσετε τις επιλογές διαδρομής και βούρτσας και τον πίνακα Swatches για να ορίσετε επιλογές πλήρωσης για κλίσεις, μοτίβα ή συμπαγή χρώματα.

08 από 08

Περισσότερες συμβουλές

Ακολουθούν μερικές συμβουλές, αν θέλετε να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί στο Illustrator.

Σχετικά: Χρήση μοτίβων στο Illustrator

Σχετικά: Χρήση γραφικών στυλ στο Illustrator

Σχετικές: Δημιουργία προσκλήσεων συμβαλλόμενων μερών στο Illustrator

Σχετικά: Δημιουργήστε ένα όριο με το Celtic Knot στο Illustrator

Σχετικές: Μετασχηματισμός κάθε εντολής στο Illustrator