Πώς να εγγραφείτε στο Badoo

Ως υπηρεσία συνομιλίας και κοινωνικής δικτύωσης, το Badoo είναι εύκολο στη χρήση και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσετε. Η διαδικασία εγγραφής είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να εκπληρωθεί από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή με δυνατότητα Internet ή χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Facebook. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Badoo.

Δείτε επίσης: Badoo για Android Εγγραφή | Badoo για εγγραφή στο iPhone (συν, iPod Touch, iPad)

01 από 05

Badoo Εγγραφή σε 4 βήματα

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo
  1. Τοποθετήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον ιστότοπο του Badoo (http://badoo.com).
  2. Συμπληρώστε τα πεδία φόρμας συμμετοχής, όπως απεικονίζεται παραπάνω:
    1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    2. Ονομα
    3. Γενέθλια (Ημέρα, Μήνας, Έτος)
    4. Ταχυδρομικός κώδικας ή πόλη, κράτος
    5. Φύλο (αρσενικό ή θηλυκό)
    6. Ψάχνετε (άντρες, γυναίκες ή και οι δύο)
  3. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Εγγραφή" για να συνεχίσετε.
  4. Ανοίξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ολοκληρώσετε την εγγραφή Εάν δεν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από λίγα λεπτά, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Δεν έλαβε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;" στη επόμενη σελίδα που εμφανίζεται.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε, παραλείψτε αυτό το βήμα και ακολουθήστε τις οδηγίες για τον έλεγχο ταυτότητας Facebook στο Badoo.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

02 του 05

Ελέγξτε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Στη συνέχεια, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Badoo , ανοίξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε στη φόρμα συμμετοχής στον ιστότοπο. Θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την εγγραφή σας. Κάντε κλικ στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως απεικονίζεται παραπάνω.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

03 του 05

Η εγγραφή σας Badoo ολοκληρώθηκε

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο στο email σας, η εγγραφή σας στο Badoo θα ολοκληρωθεί. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση του ιστοτόπου συνομιλίας και κοινωνικής δικτύωσης. Από αυτό το σημείο, μπορείτε να ξεκινήσετε να συμπληρώσετε το προφίλ σας στο Badoo, να προσθέσετε Super Powers στο λογαριασμό σας και να αρχίσετε να βρίσκετε φίλους.

Από αυτή τη σελίδα, όπως φαίνεται παραπάνω, μπορείτε να βρείτε νέους φίλους και φίλους που γνωρίζετε ήδη στην υπηρεσία συνδέοντας τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των κοινωνικών μέσων.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

04 του 05

Πώς να γνωρίσετε φίλους στο Badoo

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Από τη σελίδα που απεικονίζεται στο τελευταίο βήμα, οι χρήστες καλούνται να βρουν φίλους στο Badoo και να αρχίσουν να συνδέονται. Σε αυτό το βήμα, θα συζητήσουμε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση νέων φίλων και να συνδεθείτε με υπάρχοντες φίλους στην υπηρεσία.

Βρείτε τους Τρέχοντες φίλους στο Badoo
Για να ξεκινήσετε τη σύνδεσή σας με υπάρχοντες φίλους στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικής δικτύωσης, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί που αναφέρει "Ελέγξτε ποιοι άλλοι ξέρετε εδώ". Το Badoo περιλαμβάνει υποστήριξη για 58 διαφορετικές δωρεάν υπηρεσίες λογαριασμού email, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Απλά εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνεχίσετε.

Βρείτε νέους φίλους στο Badoo
Για να αρχίσετε να βρίσκετε νέους φίλους και πιθανές ημερομηνίες στον ιστότοπο συνομιλίας, κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί "Γνωρίστε νέους ανθρώπους" για να ξεκινήσετε. Στην επόμενη οθόνη, ακολουθήστε τις οδηγίες για να ανεβάσετε φωτογραφίες, συμπληρώστε το προφίλ σας και αρχίστε να ψάχνετε για νέους φίλους.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

05 του 05

Σύνδεση στο Badoo με έλεγχο ταυτότητας Facebook

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Οι χρήστες του Badoo που επιθυμούν να παρακάμψουν τη διαδικασία εγγραφής μπορούν επίσης να συνδεθούν με την ταυτότητα του Facebook. Αυτή η διαδικασία απλού βήματος είναι όχι μόνο πιο εύκολη για να ξεκινήσετε, αλλά και διευκολύνει τη μεταφορά φωτογραφιών και πληροφοριών στο προφίλ σας στο Badoo.

Εντοπίστε τη φόρμα εγγραφής Badoo και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Σύνδεση με το Facebook" για να συνεχίσετε. Εάν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στο Facebook, θα σας ζητηθεί να το κάνετε πριν συνδέσετε το λογαριασμό σας στην υπηρεσία συνομιλίας και κοινωνικού δικτύου.