Πρώτη Ημέρα στο Διαδίκτυο Kid - Τα Top Ten Memes

01 από 10

Ποια είναι η Πρώτη Ημέρα στο Παιδί στο Διαδίκτυο;

Αν είστε στο διαδίκτυο για κάποιο χρονικό διάστημα, ίσως είστε εξοικειωμένοι με τα μιμίδια, ένα φαινόμενο, μανία, αίσθηση, φήμη, εικόνα, αστείο ή περίεργο που μεταδίδεται γρήγορα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από στόμα σε στόμα, blogs, ιστοσελίδες, συνομιλία, σχεδόν κάθε είδους επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Τα Memes είναι άγρια ​​δημοφιλή, ειδικά εικόνες. Οι άνθρωποι παίρνουν μια εικόνα, βάζουν κείμενο σε αυτήν και μοιράζονται μέσω κοινωνικών πλατφορμών και φόρουμ. Με αυτό τον τρόπο ένα μίμ μπορεί να μοιραστεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές. την ίδια εικόνα αλλά με διαφορετικό κείμενο, καθαρά μέχρι τη δημιουργικότητα του χρήστη.

Ένα από τα πιο διαρκή μίμεις τα τελευταία χρόνια ήταν η πρώτη μέρα στο παιδί στο Διαδίκτυο. Η εικόνα μνήμης είναι από ένα προ-έφηβο αγόρι κοιτάζοντας έναν υπολογιστή και αυξάνοντας τα όπλα του στον αέρα με ενθουσιασμό? αυτή ήταν μια εικόνα αποθέματος που βρέθηκε σε ιστοσελίδες φωτογραφικών εικόνων που μετατράπηκε σε ένα μίμ που παρουσιάζει το θέμα ως άπειρο χρήστη του Διαδικτύου .

Πολλά από τα μνήματα επικεντρώθηκαν στην πρώτη μέρα στο διαδίκτυο Kid poke ευχάριστη διασκέδαση σε χρήστες του Διαδικτύου που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα βασικά του Web, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το να είσαι ασφαλές σε απευθείας σύνδεση και να αποφεύγεις κοινές φάρσες . Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα δημοφιλέστερα μωρά πρώτης ημέρας στο Internet Kid.

02 από 10

Τράβηγμα για Προσοχή

Ενώ ο ιστός έχει φέρει ανθρώπους από όλο τον κόσμο μαζί με πολλούς υπέροχους τρόπους, υπάρχουν και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του άλλου ανθρώπου για να τους εξαπατήσουν από την προσοχή, τα χρήματα και τις προσπάθειες. Ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού είναι οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι έχουν κάποια ασθένεια για να προσελκύσουν την προσοχή από άλλους ανθρώπους στο διαδίκτυο. ίσως έχετε δει κάποιον που ζητάει το Facebook να "αρέσει" ή το Twitter να "retweets" για να πάρει θεραπεία για ένα μέλος της οικογένειας ή κάποιον που γνωρίζουν. Κανένα αξιόπιστο ιατρικό ίδρυμα δεν θα ζητούσε ποτέ τη βοήθεια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να θεραπεύσει έναν ασθενή και αυτά τα κραυγή για προσοχή είναι προσεκτικά επεξεργασμένα για να θρηνήσουν το αφελλό.

Σχετικά: Πώς να αποφύγετε τα φρίκη στο διαδίκτυο

03 από 10

Πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό

Αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό στην πραγματική ζωή, χρησιμοποιούμε την κοινή λογική μας για να συμπεράνουμε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Ωστόσο, μερικές φορές αφήνουμε την κοινή λογική μας να πάρει πίσω κάθισμα ενώ είναι online και να πέσει για πράγματα που πραγματικά δεν πρέπει, όπως χρονολογώντας ιστοσελίδες που υπόσχονται το φεγγάρι για πολύ λίγα σε αντάλλαγμα.

Σχετικά: Πώς να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο

04 από 10

Προώθηση αλληλογραφίας

Θυμηθείτε τις αλυσιδωτές επιστολές που απειλούσαν ότι κάτι θα σας φαινόταν φοβερό αν δεν κάνατε κάτι που σας ζητούσε να κάνετε; Τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι τα σημερινά ισοδύναμα αυτών των ανόητων απάτες. βασικά, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας υπόσχεται υγεία, πλούτο και ασφάλεια αν το διαβιβάσατε μόνο στους πέντε πιό στενούς φίλους σας. Δυστυχώς, η πορεία προς αυτά δεν είναι τόσο εύκολη. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα χωρίς δεύτερη σκέψη για το πόσο ενοχλητικά είναι αυτά στους δέκτες.

05 από 10

Αποφύγετε τα ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πήρατε ποτέ ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποιον που δεν αναγνωρίζετε με μια περίεργη κεφαλίδα; Πολλές φορές πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό που μόλις ανοιχτεί θα επισυνάπτεται στη λίστα επαφών σας, θα στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους σας ή και χειρότερα. Είναι καλύτερο να προβάλετε προσεκτικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βεβαιωθείτε ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι ασφαλείς, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Σχετικά: Δέκα τρόποι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο

06 από 10

Μια άλλη περίπτωση πάρα πολύ καλή για να είναι αλήθεια

Δυστυχώς, ενώ θα μπορούσατε στην πραγματικότητα είναι ο εκατομμυριοτηλεός επισκέπτης σε έναν ιστότοπο, δεν σχεδιάζουν να σας στέλνουν τυχόν βραβεία και σίγουρα δεν πρέπει να τους δώσετε προσωπικά στοιχεία αν τους ζητήσετε.

Σχετικά: Πόσο σίγουρη είστε σχετικά με την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο;

07 από 10

Κάτι για τίποτα

Σίγουρα, όλοι θα ήθελαν να πάρουν ένα iPad μόνο για .99, αλλά εφαρμόζοντας λογική σε αυτή την κατάσταση μπορούμε πιθανώς να καταλάβουμε ότι αυτή είναι μια κατάσταση που είναι αρκετά μη ρεαλιστική.

Σχετικά: Πώς να κρατήσετε τον εαυτό σας ασφαλή από απάτες σε απευθείας σύνδεση

08 από 10

Αναφορές σφαλμάτων σε τίποτα

Ένα τυπικό χαρακτηριστικό στα περισσότερα προγράμματα λογισμικού είναι η ενσωματωμένη δυνατότητα να στέλνουν αναφορές σφαλμάτων στον γονικό προγραμματιστή ή εταιρεία για να εντοπίζουν τα προβλήματα. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, αλλά δεν μεταδίδει απαραιτήτως τη χρησιμότητα αμέσως στον χρήστη.

Σχετικά: Κοινά μηνύματα λάθους και τι σημαίνουν

09 από 10

Spyware

Μια από τις παλαιότερες ηλεκτρονικές απάτες είναι μια διαφήμιση ή κατεβάζετε υποσχόμενη δωρεάν αφαίρεση spyware . συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι να εγκαταστήσετε έναν ιό ή λογισμικό υποκλοπής στον υπολογιστή σας.

Σχετικά: Τι είναι η απάτη ηλεκτρονικού "ψαρέματος";

10 από 10

Δωρεάν απάτη σάρωσης ιών

Ακριβώς όπως η προσφορά spyware στην προηγούμενη διαφάνεια, μια δωρεάν ανίχνευση ιών είναι μία από τις παλαιότερες ηλεκτρονικές απάτες.

Σχετικά: Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο