Τα καλύτερα παιχνίδια μόνο για Wii που μπορείτε να παίξετε

Ορισμένα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε όλα, από το PS3 έως το DS, αλλά άλλα παιχνίδια βγαίνουν μόνο σε μία πλατφόρμα. Τα αποκλειστικά Wii είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα γιατί χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατασκευή ενός παιχνιδιού που λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, οι σχεδιαστές παιχνιδιών μπορούν να σκεφτούν εξ ολοκλήρου όσον αφορά τον έλεγχο κίνησης, δημιουργώντας παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να αναπαραχθούν σε άλλα συστήματα. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα παιχνίδια που πρέπει να κάνουν τους ιδιοκτήτες PS3 και Xbox 360 να ζηλέψουν.

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Η κορυφή του όλου παιχνιδιού Wii, το action-adventure game Ο θρύλος του Zelda: Το Skyward Sword είναι το απόλυτο παιχνίδι Wii, το παιχνίδι που εκπλήρωσε την πίστη μου στις δυνατότητες της κονσόλας Wii και τη βιωσιμότητα του gaming gaming ως πραγματική εναλλακτική λύση για τους παραδοσιακούς ελεγκτές παιχνιδιών. Μετά από αυτό, παίζοντας ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας χωρίς κουμπιά και σκανδάλες απλά αισθάνεται λάθος. Δυστυχώς, δεν θα δούμε ποτέ άλλο ένα παιχνίδι Zelda όπως αυτό.

Xenoblade Chronicles

Nintendo

Δεν υπάρχει τίποτα για τα Xenoblade Chronicles που κραυγάζει μια ανάγκη για το Wii. Κάνει τόσο λίγο με το τηλεχειριστήριο Wii ότι είστε καλύτερα να παίζετε το παιχνίδι με το Wii Classic Controller , και είναι ένα παιχνίδι ρόλων σε ένα σύστημα που ουσιαστικά στερείται αυτών. Θα μπορούσε να γίνει για οποιαδήποτε πλατφόρμα και είναι στο Wii μόνο επειδή η Nintendo κατέχει ένα συμφέρον ελέγχου στον προγραμματιστή της. Παρόλα αυτά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ για το Wii και ένα από τα μεγαλύτερα JRPG που έγινε ποτέ. Πρόκειται για ένα μεγάλο επικό που δεν πρέπει να χάσετε, και ένας λόγος να λυπηθεί κάποιος που δεν έχει Wii. Περισσότερο "

Η τελευταία ιστορία

Xseed

Το άλλο μεγάλο Wii JRPG είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα παιχνίδι Final Fantasy που έγινε ποτέ για το Wii, με ένα πλούσιο σκορ, μια γοητευτική (αν και γενική) ιστορία και εικονογραφήσεις που ανεβαίνουν πάνω από το επίπεδο σχεδόν όλων των άλλων παιχνιδιών του Wii. Και το γρήγορο σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο το καθιστά ένα από τα πιο συναρπαστικά RPG που έχω παίξει ποτέ. Περισσότερο "

Disney Epic Mickey

Διαμερίσματα Junction Point

Είναι σπάνιο για οποιονδήποτε εκδότη, εκτός από τη Nintendo, να βγάλει αποκλειστικά ένα Wii μεγάλης οικονομίας, αλλά αυτό συνέβη με το Disney Epic Mickey, ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που σχεδίασε ο λαμπρός Warren Spector. Περιγράφοντας τις περιπέτειες του Mickey Mouse σε ένα αποσπασματικό εναλλασσόμενο σύμπαν γελοιογραφίας, το παιχνίδι είναι αξιοσημείωτο για μια ιστορία εμπνευσμένη από το παιχνίδι και ένα μοναδικό μηχανισμό παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν χρώματα και να διορθώνουν και να καταστρέφουν τον κόσμο. Παρόλο που το παιχνίδι έχει μερικές ατέλειες, όπως είναι τα θέματα της φωτογραφικής μηχανής, αυτό εξακολουθεί να είναι μια συναρπαστική, συγκλονιστική εμπειρία.

De Blob

Η επανάσταση θα είναι έγχρωμη. THQ

Ένα παιχνίδι που συσχετίζει την καταπίεση και την επανάσταση με γκρι και χρώματα, ο De Blob δημιουργεί έναν ζωντανό κόσμο όπου οι σκοτεινές δυνάμεις του μαύρου και του λευκού στέκονται ενάντια στους επαναστάτες που είναι πολύχρωμοι με την πιο κυριολεκτική έννοια της λέξης. αφιερώνουν τους εαυτούς τους να αναμορφώσουν τις πόλεις τους αφού οι κακοί τους αποστραγγίζουν το χρώμα. Μια αστεία και κομψή πλατφόρμα με ένα διαισθητικό σχέδιο ελέγχου που χρησιμοποιεί τον έλεγχο κίνησης ομαλά και με έξυπνο τρόπο, το De Blob είναι ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι Wii.

Donkey Kong χώρα Επιστρέφει

Το DKCR δεν περπατά στο πάρκο. Είναι περισσότερο σαν μια εξόρυξη καροτσάκι πάνω από σπασμένα κομμάτια. Nintendo

Αυτή η εντυπωσιακή πλατφόρμα 2D του παλιού σχολείου είναι τόσο φανταστική και ποικίλη και έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορώ περισσότερο ή λιγότερο να το συγχωρήσω για να είναι σκληρά δύσκολη. Ενώ μερικά παιχνίδια θέλουν να βρουν κάτι διαφορετικό, η DKCR στοχεύει να δώσει στους οπαδούς του Donkey Kong ό, τι περιμένουν, τέλειες. Περισσότερο "

Sonic Colors

Τα Sonic Colors καταγράφουν τέλεια την αίσθηση των αρχικών Sonic παιχνιδιών. SEGA

Αυτό είναι το παιχνίδι που τελικά έκανε τον Sonic the Hedgehog ένα επιτυχημένο 3D αστέρι. Με τα χρόνια των μεγάλων πλατφορμών 2D arcade που χαρακτηρίζουν το γρήγορο critter που ακολουθείται από χρόνια παιχνιδιών 3D Sonic που ποικίλλουν από θλιβερό έως σχεδόν αδύναμο, η Sonic Colors τελικά ανακτά τέλεια τη μαγεία των αρχικών 2D παιχνιδιών σε έναν 3D κόσμο. Περισσότερο "

Wii Sports Resort

Μπορείτε να βάλετε τόση περιστροφή σε μια μπάλα πινγκ-πονγκ που ταιριάζει σαν ένα Frisbee. Nintendo

Συχνά διαμαρτυρήθηκα για την πλημμύρα των συλλογών μίνι-παιχνιδιών που σχεδόν πνίγηκαν στο Wii, αλλά μια συλλογή μίνι-παιχνιδιών που έγινε σωστά μπορεί να είναι τεράστια διασκέδαση. Resort είναι, πολύ απλά, η απόλυτη συλλογή μίνι-παιχνιδιών . Δημιουργήθηκε για να εισαγάγει το MotionPlus , το παιχνίδι βρίσκει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να επωφεληθεί από την αυξημένη ευαισθησία στην κίνηση, παρέχοντας στους παίκτες μια εμπειρία που είναι ακόμη πιο αδύνατη σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα παρά στο τυπικό παιχνίδι του Wii. Περισσότερο "

Θανατηφόρα πλάσματα

THQ

Τα παιχνίδια δράσης είναι γενικά για την καταπολέμηση των πραγμάτων που δεν θα θέλατε να συναντήσετε προσωπικά: αλλοδαποί τέρατα, ναζιστές στρατιώτες, ζόμπι, νίντζα ​​και, στην περίπτωση Deadly Creatures , αράχνες και σκορπιούς. Ένα από τα πιο πρωτότυπα και συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια δράσης που έγιναν ποτέ για το Wii, τα πλάσματα γίνονται στη σκόνη της ερήμου, με έντονες μάχες ανάμεσα σε πλάσματα που θα μπορούσαν εύκολα να σέρνουν στην μπότα σας και να σας δηλητηριάζουν όταν τα τοποθετήσετε. Αν και στα Δημιουργία , αυτά τα μικρά πλάσματα αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν πολύ χειρότερα από αυτό.

Dead Space: Εξαγωγή

Φυσήξτε μερικά άκρα και αυτός ο τύπος θα πάει κάτω. Ηλεκτρονικές τέχνες

Το Wii απλώς αναβίωσε το shooter του σιδηροδρόμου, τουλάχιστον για λίγο, απλώς και μόνο επειδή το τηλεχειριστήριο Wii μιμείται τέλεια την τεχνολογία ελαφρού πυροβόλου που χρησιμοποιείται σε άλλες κονσόλες. Ενώ άλλοι σκοπευτές σιδηροδρόμων είναι ικανοποιημένοι να εξυπηρετούν βασικά την ίδια παλιά φόρμουλα, η φιλόδοξη Εξόρυξη στοχεύει στη δημιουργία κάτι καινούργιου, προσθέτοντας μια θορυβώδη φωτογραφική μηχανή και μια ενδιαφέρουσα ιστορία στην τυπική μηχανή γκαλερί σκοποβολής. Το αποτέλεσμα είναι ίσως το καλύτερο πολεμικό shooter που έγινε ποτέ.

Μαρμαρά Σαγκά: Κορορίνπα

Ψυχαγωγία Hudson

Η Kororinpa είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ενός παιχνιδιού που δεν θα είχε πολύ νόημα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα εκτός από το Wii. Σίγουρα, θα μπορούσατε να περιστρέψετε τους περίτεχναν τρισδιάστατους λαβύρινθους του παιχνιδιού με αναλογικά ραβδιά, αλλά αυτό θα ήταν σαν να περπατάτε στην παραλία σε βαριές μπότες. ναι, εξακολουθείτε να είστε στην παραλία, αφήνετε ακόμα πατημασιές, αλλά δεν αισθάνεστε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας ή το νερό που κολλάει στους αστραγάλους σας. Koririnpa κάνει τη σχέση μεταξύ παίκτη, λαβύρινθο και τροχαίο μάρμαρο όμορφα συμβιωτική, και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ στο Wii . Περισσότερο "

Punch-Out !!

Αυτό πρέπει να βλάψει !. Nintendo

Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο / nunchuk combo για να γροθιά και τον πίνακα ισορροπίας για να αποφύγει, Punch-Out !! είναι ένα παιχνίδι πλήρους σώματος, καθιστώντας το τόσο πολύ διασκεδαστικό και μια εντελώς εξαντλητική προπόνηση . Είχα την ελπίδα ότι η Nintendo θα μπορούσε κάποια μέρα να κυκλοφορήσει μια κίνηση του MotionPlus που θα απαλλαγεί από τις δύο κινήσεις του παιχνιδιού που απαιτούσαν ένα push push και όχι ένα κίνημα, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Περισσότερο "

Πρίγκιπας της Περσίας: Η Ξεχασμένη Άμμος

Τυπικό σενάριο: Ο πρίγκιπας περνάει πάνω από έναν τοίχο, περνώντας από μια κοφτερή λεπίδα πριονιού, κατευθείαν προς έναν τερατώδη ιππότη. Ubisoft

Ενώ η ιστορία είναι αρκετά τρομακτική σε αυτή την καταχώρηση στη σειρά POP (η οποία μοιράζεται ένα όνομα με εκδόσεις σε άλλες πλατφόρμες αλλά είναι, στην πραγματικότητα, ένα παιχνίδι γραμμένο και σχεδιασμένο ειδικά για το Wii), το παιχνίδι είναι τόσο καλό όσο οποιοσδήποτε από τους ξαδέλφους του , προσφέροντας τον ίδιο θαυμάσιο συνδυασμό ακροβατικών λύσεων παζλ και λιγότερο θαυμασμό (αλλά βελτιωμένη) μάχης. Ενώ η έλλειψη αξιοπρεπούς ιστορίας καθιστά τη συνολική εμπειρία λιγότερο μαγική από τον αρχικό Πρίγκιπα της Περσίας: Sands of Time , εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή μαγεία στο gameplay.

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες 2: απελπισμένος αγώνας

Ο Travis Touchdown βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άλλο παράφορο δολοφόνο. Ubisoft

Αυτό το over-the-top, εντελώς παράφονο παιχνίδι δράσης διαθέτει άγρια ​​swordplay, κομψά γραφικά και όλο το σεξ και τη βία που αναμένετε να μην βρείτε στα παιχνίδια Wii. Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι για το Wii, αλλά είναι μια εμπειρία που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Mario Kart Wii

Nintendo

Αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι αγώνων καρτ που έγινε ποτέ, το Mario Kart Wii προσφέρει φανταστικά, ελκυστικά κομμάτια, συναρπαστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες και εξαιρετικά ευαίσθητα χειριστήρια. Ακόμα θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένος ήμουν η πρώτη φορά που προσπάθησα το τιμόνι με τη χρήση των ελέγχων κίνησης και ανακάλυψα ότι πραγματικά λειτούργησε.