Τα 7 καλύτερα παιχνίδια παζλ στο Nintendo DS

Προετοιμαστείτε για οπτικές ψευδαισθήσεις, παζλ αριθμών και αινίγματα

Η διασύνδεση με τη γραφίδα του Nintendo DS καθιστά το σύστημα ιδανικό για παιχνίδια παζλ που κάμπτουν το μυαλό. Με την οθόνη αφής, οι λάτρεις του brainteaser μπορούν να γράψουν σύνθετες απαντήσεις με τη μορφή σημειώσεων, αριθμών, σχημάτων και γραμμάτων. Ως αποτέλεσμα, η ποικιλία παιχνιδιών γρίφων που διατίθενται για το Nintendo DS είναι πλούσια και ποικίλη. Εδώ είναι επτά πιο άξια παζλ παιχνίδια κάθε DS παίκτης μπορεί να απολαύσει.

'Meteos'

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο "Meteos" παρήχθη από τον Tetsuya Mizuguchi, τον υπεύθυνο ανάπτυξης του πασίγνωστου παιχνιδιού γρίφων "Lumines" για το Sony PSP. Ο "Meteos" συνεχίζει την κληρονομιά των παιχνιδιών παζλ κορυφαίας ποιότητας του Mizuguchi, κρατώντας τους παίκτες στα δάχτυλα των ποδιών, ζητώντας γρήγορες αντανακλάσεις καθώς και γρήγορη σκέψη. Οι παίκτες πρέπει να ταιριάζουν με τα μπλοκ στην κάτω οθόνη για να εκτοξεύσουν σωρούς μπλοκ "ρουκέτες" προς το επάνω μέρος της οθόνης. Εάν μια άκαρπη στήλη μπλοκ αγγίξει την επάνω οθόνη, το παιχνίδι τελειώνει, εκτός εάν ληφθούν γρήγορα μέτρα. Το παιχνίδι του Tetris-inspired pedigree είναι προφανές, αλλά η μεγάλη ποικιλία επιλογών παιχνιδιού και μια κηλίδα διεπαφή καθιστούν μια νέα και υποχρεωτική εμπειρία γρίφων για το DS. Περισσότερο "

'Puzzle Quest: Challenge of the Warlords'

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το "Puzzle Quest: Challenge of the Warlords" περιέχει μια ιστορία και στοιχεία κοινά για τα παιχνίδια ρόλων και στρατηγικής, οπότε δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι παζλ. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή η μικτή φυλή εξακολουθεί να είναι μια άνετη εμπειρία για τους λάτρεις του παζλ, χάρη εν μέρει σε ένα σύστημα μάχης που οδηγείται από μια διεπαφή βασισμένη στο Bejeweled. Όσο για τα υπόλοιπα; Τίποτα δεν τολμούσε, τίποτα δεν κέρδισε, αν και είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα αγαπήσετε ολόκληρο το πακέτο. Περισσότερο "

'Πλατφόρμα Παζλ Πλανήτη'

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το "Planet Puzzle League" από την Intelligent Systems και η Nintendo είναι ένα ευχάριστο και προσβάσιμο παιχνίδι γρίφων που περιλαμβάνει την αντιστοίχιση εικόνων. Ο τίτλος είναι μέρος των "Touch Generations" της Nintendo, μιας ετικέτας που δίνεται σε παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν τόσο έμπειροι όσο και μη έμπειροι παίκτες. Περισσότερο "

«Ο καθηγητής Layton και το περίεργο χωριό»

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Τα περισσότερα παιχνίδια παζλ σας προσφέρουν ένα είδος παζλ σε όλη. "Ο καθηγητής Layton και το περίεργο χωριό" από το Level-5 και η Nintendo ρίχνουν κάθε είδος μυαλού γεμάτη αστεία σε εσάς, το ένα μετά το άλλο, καθώς εισάγετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία για μια μυστηριώδη πόλη. Οπτικές ψευδαισθήσεις, παζλ αριθμών, γρίφους, παιχνίδια λέξεων-προετοιμάστε τον εαυτό σας για όλα αυτά αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε με τον καθηγητή. Περισσότερο "

«Ο καθηγητής Layton και το Unwound Future»

Ευγενική προσφορά του Amazon

Θεωρείται από τους μερικούς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι παζλ που έγινε ποτέ για το Nintendo DS, "ο καθηγητής Layton και το Unwound Future" συνεχίζει με την παράδοση του προγόνου του "περίγυρου χωριού". Έχει περισσότερα από 165 νέα παζλ και αινίγματα και νέους τύπους παζλ. Εισάγει το χαρακτηριστικό superhint για να δείχνει προς λύσεις παζλ. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο χαρακτήρων που δεν είναι παίκτες που ταιριάζουν με το gameplay και εμπλουτίζουν την εμπειρία. Περισσότερο "

'Picross DS'

Ευγενική προσφορά του Amazon

Το "Picross DS" είναι ένα φαινόμενο παζλ που γεννιέται στην Ιαπωνία. Μπορεί να περιγραφεί ως μέρος σταυρόλεξο, μέρος Sudoku, και μέρος μαξιλάρι doodle. Αριθμοί στον οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα ενός υπαινιγμού πλέγματος στο οποίο παραμένουν οι μπλοκ και ποια τμήματα πρέπει να απομακρύνονται. Αν παίζετε σωστά τα μπλοκ των καρτών σας, μια εικόνα είναι η ανταμοιβή σας. Ακούγεται σύγχυση, αλλά το "Picross DS", που δημοσιεύεται από τη Nintendo, σας διευκολύνει αργά σε αυτό που είναι υποχρεωμένο να γίνει ο επόμενος εθισμός του Tetris. Περισσότερο "

'Picross 3D'

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Εάν είστε άνετοι με τα δισδιάστατα παζλ στο "Picross DS", δοκιμάστε να προσθέσετε μια νέα διάσταση. Το "Picross 3D" διαθέτει τα ίδια παζλ παιχνιδιών που αποκαλύπτουν εικόνες που κάνουν το "Picross DS" μια χαρά, αλλά τα 3D παζλ προσθέτουν ένα νέο επίπεδο πρόκλησης. Σκεφτείτε το να φτιάχνετε μια απάντηση αντί να την σχεδιάζετε. Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις δυσκολίας, οι οποίες δίνουν στους αρχάριους ένα μέρος για να ξεκινήσουν και ένας στόχος για να προσπαθήσουν. Περισσότερο "