Πώς να συνδέσετε το Wii U στην τηλεόρασή σας

01 του 06

Βρείτε ένα μέρος για το Wii U σας

Η κοινότητα - Pop Πολιτισμός Geek / Flickr / CC BY 2.0

Αφού αφαιρέσετε την κονσόλα Wii U και όλα τα στοιχεία της από το κουτί θα πρέπει να αποφασίσετε πού να τοποθετήσετε την κονσόλα. Πρέπει να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια κοντά στην τηλεόρασή σας.

Από προεπιλογή, η κονσόλα Wii U είναι επίπεδη, αλλά αν έχετε βάση, όπως αυτή που συνοδεύει το deluxe σετ, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε όρθια θέση. Η βάση είναι δύο πλαστικά κομμάτια που μοιάζουν με κάτι σαν το μικρό "U". Πηγαίνουν σε ποια είναι η δεξιά πλευρά της κονσόλας, καθώς βρίσκεται επίπεδη. Οι καρτέλες που βγαίνουν από την κονσόλα αντιστοιχούν σε σχισμές στα κομμάτια της βάσης.

02 του 06

Συνδέστε τα καλώδια στο Wii U

Υπάρχουν τρία καλώδια που συνδέονται στο πίσω μέρος του Wii U. Συνδέστε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος σε μια ηλεκτρική πρίζα. Τώρα πάρτε το άλλο άκρο του προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος, το οποίο είναι κίτρινο κωδικοποιημένο, και συνδέστε το στην κίτρινη θύρα στο πίσω μέρος του Wii U. Προσανατολίστε σωστά κοιτάζοντας το σχήμα της θύρας. Πάρτε το καλώδιο αισθητήρα, το οποίο είναι κωδικοποιημένο κόκκινο, και συνδέστε το στην κόκκινη θύρα, το σχήμα του οποίου θα σας δείξει επίσης πώς πηγαίνει (εάν έχετε ένα Wii που σχεδιάζετε να αποσυνδέσετε μπορείτε απλά να συνδέσετε τη γραμμή αισθητήρων Wii στο Wii σας U είναι ο ίδιος σύνδεσμος).

Το Wii U έρχεται με ένα καλώδιο HDMI , το οποίο έχει σχήμα λίγο σαν ένα χαμογελαστό στόμα. Αν η τηλεόρασή σας διαθέτει θύρα HDMI, η οποία είναι διαμορφωμένη με τον ίδιο τρόπο, στη συνέχεια συνδέστε την στην τηλεόραση και όλοι είστε συνδεδεμένοι.

Εάν η τηλεόρασή σας είναι παλαιότερη και δεν διαθέτει θύρα HDMI, μεταβείτε εδώ. Διαφορετικά, συνεχίστε με την τοποθέτηση της ράβδου αισθητήρα.

03 του 06

Οδηγίες εάν η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει θύρα HDMI

(Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει θύρα HDMI, συνεχίστε στο "Τοποθετήστε τη γραμμή αισθητήρων Wii U").

Το Wii U έρχεται με ένα καλώδιο HDMI, αλλά οι παλαιότερες τηλεοράσεις μπορεί να μην διαθέτουν υποδοχή HDMI. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο πολλαπλών εισόδων. Εάν διαθέτετε Wii, το καλώδιο που χρησιμοποιήσατε για τη σύνδεση με την τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Wii U. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα καλώδιο.

Εάν η τηλεόραση δέχεται καλώδια συνιστωσών (οπότε στην πίσω πλευρά της τηλεόρασής σας θα υπάρχουν τρεις στρογγυλές θύρες βίντεο, κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώματος και δύο θύρες ήχου, χρώματος κόκκινου και λευκού χρώματος) τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο συνιστωσών ). Εάν δεν το βλέπετε, υπάρχουν ευτυχώς τρεις θύρες A / V στην τηλεόρασή σας, οι οποίες είναι λευκές, κόκκινες και κίτρινες. Σε αυτή την περίπτωση, πάρτε ένα καλώδιο πολλαπλών εξόδων που διαθέτει αυτές τις τρεις υποδοχές σύνδεσης. Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει μόνο έναν ομοαξονικό σύνδεσμο καλωδίου, τότε θα χρειαστείτε αυτό το καλώδιο τριπλών συνδέσμων πολλαπλών εξόδων καθώς και τον κατάλληλο διαμορφωτή RF. Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε ένα βίντεο, είναι πιθανό να έχει μια είσοδο A / V και ομοαξονική έξοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ή θα μπορούσατε να αγοράσετε μόνο μια νέα τηλεόραση.

Μόλις έχετε το κατάλληλο καλώδιο, συνδέστε το βύσμα πολλαπλών εισόδων στο Wii U και συνδέστε τις άλλες υποδοχές στην τηλεόρασή σας.

04 του 06

Τοποθετήστε τη γραμμή αισθητήρων Wii U

Η μπάρα αισθητήρων μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην κορυφή της τηλεόρασής σας είτε ακριβώς κάτω από την οθόνη. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στο κέντρο της οθόνης. Αφαιρέστε την πλαστική μεμβράνη από τα δύο μαξιλαράκια αφρού στην κάτω πλευρά του αισθητήρα και πιέστε απαλά τον αισθητήρα στη θέση του. Αν τοποθετήσετε τον αισθητήρα στην κορυφή, βεβαιωθείτε ότι το μπροστινό μέρος του είναι ευθυγραμμισμένο με το μπροστινό μέρος της τηλεόρασης, οπότε το σήμα δεν μπορεί να μπλοκαριστεί.

Προσωπικά, προτιμώ την μπάρα αισθητήρων να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεόρασης, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να εμποδιστεί από χαμηλά αντικείμενα όπως τα πόδια μου σε έναν οθωμανικό ή ένα παιδί.

05 του 06

Ρυθμίστε το Wii U Gamepad

Το gamepad χρεώνεται είτε μέσω προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος gamepad είτε μέσω λίκνου (το οποίο συνοδεύει το Deluxe Set). Μπορείτε να φορτίσετε το gamepad οπουδήποτε βρίσκεται κοντά σε μια ηλεκτρική πρίζα. τα καλύτερα μέρη είναι είτε από την κονσόλα σας είτε από όπου γενικά κάθονται, οπότε είναι πάντα κοντά σας.

Αν χρησιμοποιείτε μόνο το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, απλά συνδέστε το σε μια πρίζα και στη συνέχεια συνδέστε το άλλο άκρο στη θύρα του μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στην κορυφή του gamepad. Εάν χρησιμοποιείτε τη βάση, συνδέστε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στον πυθμένα της βάσης και στη συνέχεια τοποθετήστε τη βάση σε μια επίπεδη επιφάνεια. Το μπροστινό μέρος της βάσης έχει μια εγκοπή που υποδεικνύει πού βρίσκεται το κουμπί του σπιτιού όταν το gamepad είναι στη θέση του.

Σημείωση: Εάν το gamepad σας αχρηστευθεί ακόμα και θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ είναι συνδεδεμένος ο μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος.

06 του 06

Ενεργοποιήστε το Gamepad και αφήστε το Nintendo να σας καθοδηγήσει από εδώ

Πατήστε το κόκκινο κουμπί τροφοδοσίας στο gamepad. Από εδώ, η Nintendo θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα για να φτάσετε και να τρέξετε το Wii U σας. Όταν σας ζητηθεί να συγχρονίσετε την κονσόλα σας στο gamepad, θα δείτε ότι η κονσόλα έχει ένα κόκκινο κουμπί συγχρονισμού στο μπροστινό μέρος και το gamepad έχει ένα κόκκινο κουμπί συγχρονισμού στο πίσω μέρος. Το κουμπί παιχνιδιών είναι ενσωματωμένο, οπότε θα χρειαστείτε ένα στυλό ή κάτι για να το πατήσετε.

Σημειώστε ότι θα χρειαστεί επίσης να συγχρονίσετε όλα τα τηλεχειριστήρια Wii που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το Wii U. Θα χρησιμοποιήσετε απλά το ίδιο κουμπί συγχρονισμού στην κονσόλα και το κουμπί συγχρονισμού στο τηλεχειριστήριο, το οποίο βρίσκεται σε ακατάλληλο σημείο κάτω από το κάλυμμα της μπαταρίας.

Αφού περάσετε από τις οδηγίες της Nintendo και συγχρονίσετε όποιους ελεγκτές χρειάζεστε, τοποθετήστε ένα δίσκο παιχνιδιών και ξεκινήστε να παίζετε παιχνίδια .