Πώς να προσθέσετε το Google AdSense μεταξύ των μηνυμάτων στο Wordpress

3 βήματα για να προσθέσετε τις διαφημίσεις Google Adsense σε ένα Wordpress.org Blog

Το Google AdSense είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας. Οι διαφημίσεις AdSense πληρώνουν με βάση το κόστος ανά κλικ (CPC). Κάθε φορά που ένας επισκέπτης στο blog του Wordpress κάνει κλικ σε μια διαφήμιση, θα λάβετε ένα τέλος. Αν χρησιμοποιείτε το Wordpress.org και φιλοξενείτε το ιστολόγιό σας μέσω τρίτου, προσθέστε διαφημίσεις Google AdSense στο ιστολόγιό σας για να κερδίσετε χρήματα. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google AdSense και είστε εγκεκριμένοι, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Αν και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφημίσεις στην πλαϊνή μπάρα, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διαφημίσεις μεταξύ των αναρτήσεων στο ιστολόγιό σας.

Προειδοποίηση: Πριν κάνετε αλλαγές στην HTML editor HTML της οθόνης σας, είναι καλή ιδέα να αντιγράψετε τον αρχικό κώδικα και να τον επικολλήσετε στο Notepad ή σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Με αυτόν τον τρόπο, εάν κάτι πάει στραβά, μπορείτε να διαγράψετε όλο τον κώδικα από το Wordpress και να τον αντικαταστήσετε με τον αρχικό κώδικα.

01 από 03

Εισαγάγετε τον κώδικα HTML για να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις AdSense ανάμεσα στις αναρτήσεις

© Automattic, Inc.

Για να εμφανίσετε διαφημίσεις με εικόνα ή κείμενο Google AdSense μεταξύ των αναρτήσεων σας, συνδεθείτε στο Wordpress Dashboard σας, μεταβείτε στην οθόνη Editor του θέματός σας στην ενότητα Εμφάνιση και ανοίξτε το αρχείο index.php που βρίσκεται στο δεξί πλαίσιο. Πληκτρολογήστε αυτόν τον κωδικό στο κεντρικό παράθυρο της οθόνης editor:

Τοποθετήστε το ακριβώς πάνω από τον κώδικα που λέει:

.

(Για λόγους σαφήνειας, ανατρέξτε στις κόκκινες κλίνες της εικόνας που συνοδεύει.)

Μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό στον κωδικό από το 1 (που σημαίνει ότι η διαφήμιση θα εμφανιστεί κάτω από την πρώτη ανάρτηση στο ιστολόγιό σας) σε οποιοδήποτε αριθμό θέλετε για να τοποθετήσετε τη διαφήμιση κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο ιστολόγιό σας όπου θέλετε να εμφανίζεται.

02 του 03

Καταχωρίστε τον κώδικα Google AdSense

© Automattic, Inc.

Ανοίξτε ένα άλλο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google AdSense. Δημιουργήστε τη μονάδα διαφημίσεων που θέλετε να εμφανίζεται ανάμεσα στις αναρτήσεις σας στο ιστολόγιό σας και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τον κώδικα του AdSense που παρέχεται από την Google.

Επιστρέψτε στο παράθυρο του πίνακα ελέγχου του Wordpress και επικολλήστε τον κώδικα στην ίδια θέση που εμφανίζεται στον κόκκινο κύκλο στη συνοδευτική εικόνα. Εμφανίζεται αμέσως πριν από τη γραμμή κώδικα HTML που περιλαμβάνει τον - end .

Κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση αρχείου για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

03 του 03

Προβολή του ιστολογίου σας

© Automattic, Inc.

Προβάλετε το ιστολόγιό σας για να βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές που πραγματοποιήσατε εμφανίζονται με τον τρόπο που θέλετε. Λάβετε υπόψη ότι μια ζωντανή διαφήμιση ενδέχεται να μην εμφανίζεται αμέσως, αλλά ο κάτοχος θέσης θα πρέπει να βρίσκεται εκεί αμέσως. Μπορεί να χρειαστεί η Google μια ημέρα περίπου για να αρχίσει να προβάλλει σχετικές με το συμφραζόμενα διαφημίσεις σε μια νέα ενότητα διαφημίσεων.